אני לא יודעת מה קורה אצלכם אבל פה יורד גשם מטורף ללא הפסקה כבר מ-8 בבוקר. ואיזה ברקים ורעמים...
א אתי@ New member 21/1/03 #1 ../images/Emo183.gif../images/Emo182.gif../images/Emo188.gif../images/Emo183.gif../images/Emo182.gif אני לא יודעת מה קורה אצלכם אבל פה יורד גשם מטורף ללא הפסקה כבר מ-8 בבוקר. ואיזה ברקים ורעמים...
../images/Emo183.gif../images/Emo182.gif../images/Emo188.gif../images/Emo183.gif../images/Emo182.gif אני לא יודעת מה קורה אצלכם אבל פה יורד גשם מטורף ללא הפסקה כבר מ-8 בבוקר. ואיזה ברקים ורעמים...
א אמא של צליל ואופק New member 21/1/03 #4 וגם פה......./images/Emo182.gif../images/Emo182.gif עיר הקודש נתניה יורד גשם.....
א אתי@ New member 21/1/03 #6 ../images/Emo13.gif ברעננה פחות גשום../images/Emo182.gif../images/Emo182.gif
S shelycat New member 21/1/03 #3 רק מהבוקר? רק מהבוקר? מאתמול בלילה הגשם הרעמים והברקים לא מפסיקים. אז נכון זה קצת משנה את התכנית שלנו(נראה לי שלא נוציא את האף מהבית היום אפילו) אבל מצד שני אין כמו חורף עם חימום משקאות חמים והתכרבלות ביחד. כמו
רק מהבוקר? רק מהבוקר? מאתמול בלילה הגשם הרעמים והברקים לא מפסיקים. אז נכון זה קצת משנה את התכנית שלנו(נראה לי שלא נוציא את האף מהבית היום אפילו) אבל מצד שני אין כמו חורף עם חימום משקאות חמים והתכרבלות ביחד. כמו
F fila New member 21/1/03 #5 הבוס שלי - (זה עם התחת שארוז במכנסי דונה קארן) בדיוק התקשר אליי ואמר שממשוער שם וברק פגע באיזה חוט חשמל או משהו והיה ממש פיצוץ
הבוס שלי - (זה עם התחת שארוז במכנסי דונה קארן) בדיוק התקשר אליי ואמר שממשוער שם וברק פגע באיזה חוט חשמל או משהו והיה ממש פיצוץ
א אור גולד New member 21/1/03 #7 ../images/Emo188.gif רעמים וברקים... לא מפסיק כאן יואוווווווו חורף על אמת....
D daldan New member 21/1/03 #9 איזה קטע ../images/Emo6.gif בכל הארץ יורד מלא גשם והצפות ורק אצלנו יש חמימה כבר כמה שעות טובות. מי אמר שהצפון יותר גשום?
איזה קטע ../images/Emo6.gif בכל הארץ יורד מלא גשם והצפות ורק אצלנו יש חמימה כבר כמה שעות טובות. מי אמר שהצפון יותר גשום?