Behind this ----- Eyes

../images/Emo183.gifBehind this ----- Eyes../images/Emo70.gif

הראיון השבועי חזר
והשבוע
MistakeN IdentitY
חברי הפורום האחרים מוזמנים לשאול אותו כל מיני שאלות, עליהן הוא יענה בפורום.

breakaway girl

New member
אסי..אסי..אסי..

נהנית במפגש? שבקושי היו [אהמ אהמ..] לי יש סיבה מוצדקת!..ויש לך קול גברי שקסי כזה!!
איך בצבא?
איך השתחררת מהצבא למפגש?8-|
עם מי אתה הכי מסתדר בפורום [ניחוש שלי:הדר
-כפרעליה]? אין לי מה לשאול..
יש לי עוד שאלה אחת.. אתה אוהב אותי?..חחח...סתם סתם..

../images/Emo27.gif

נהנתי מאוד
לא היה מפגש פורום אמנם, אבל הייתי בעזריאלי ואני והדר פגשנו כמה פליטי פורום. כמו הילה
, דר
, מיכל
ודיברנו בטלפון איתך ועם מתן. היה ממש ממש כיף. הייתי עם הדר, אין מצב שלא יהיה כיף
בצבא פסדר..זאת תהיה התשובה שלי במשך השנתיים הקרובות, אז אין טעם לשאול אותה בזמן הקרוב
יש לי את הדרכים שלי
הניחוש שלך מוצלח. ואני אוהב את כל הפורום המדהים הזה

breakaway girl

New member
אתה עם הדרכים שלך...../images/Emo10.gif

חחח.. כן מתן סיפר לי שהיה לו טלפון בדרך הביתה..וזה היה אסי והדר..מלווים בהמון צעקות! ואני מסכימה איתו!!! עזריאלי כמעט קרס...!!! אתה והדר השתגעתם!! חחחח..אני רציתי להיות שם!!!
חח..דיברתי אבל עם כולם בטלפון!

אה והילה[?]../images/Emo6.gif

מצטערת שמחקתי את ההודעה שלך
אז בואי עכשיו אני אסביר לך מה בעצם הפינה הזאת
בכל כמה ימים יפתח שרשור שהוא בעצם משחק שאמור לגבש את הפורום
בכל פינה כזאת יבחר חבר פורום מסוים שאליו חברי הפורום יפנו שאלות בכל נושא מסוים,לא בהכרח על קלי... סתם כדי שנכיר אחד את השני יותר טוב
מלפני כמה ימים נפתח שרשור שהנשאל היה תמיר,את מוזמנת לקרוא פה.

Sleeping Swan

New member
כן אני יודעת,שאלתי את תמיד שאלות

אבל כאילו אמרו שמה שהם קיבלו 25 מסרים ואת זה לא הבנתי. איך הם בוחרים מי לראיין כל שבוע
וזה בסדר שמחקת לי את ההודעה,היא לא הייתה חסרה לי

אמממ....חברי הפורום שלחו מסרים

לניק 'פורום קלי קלרקסון' ואישרו את זה שהם מוכנים להשתתף בפינה
אם עוד לא שלחת מסר ואת רוצה להשתתף את יכולה עדין לשלוח
ואממ...אנחנו בוחרים לפי הרשימה בתיבת מסרים.[:

בד"כ לפי הסדר.

אבל קורא הרבה פעמים [כמו היום] שמי שהבא בסדר לא יכול באותו היום להשתתף בתחרות אז אנחנו בוחרים מישהו אחר בצורה אקראית, ואז ממשיכים לפי הסדר.

patito ƒeo

New member
אני חייבת לשאול! ../images/Emo107.gif

את מי אתה יותר אוהב, את נינט או את קלי?

../images/Emo27.gif

אם אני אגיד תגדירי אהבה...זה יהיה פלספנות
האמת, אני חושב שאין הבדל באהבה שלי לקלי ולנינט את שתיהן אני שומע כל יום כל היום על שתיהן יש לי תקייה מפוצץ הופעות ותמונות וסביר להניח שאני אתעלף אם אני אפגוש כל אחת מהן. אבל האהבה שלי לנינט היא טיפה שונה, כי אני הייתי עם נינט לאורך כל הדרך. מהסולו הראשון שלה בכוכב נולד, והייתי בשורה הראשונה בגמר בניצנים, והייתי בהופעה של כוכב נולד אחרי זה, ובקושי נשמתי כשהיא חתמה לי באותו זמן, ואני משתדל להיות בכל הופעה שהיא נמצאת..אז זה שונה. קיצר, התשובה לשאלה שלך היא נינט. מצטער

Sinner Girl

New member
../images/Emo99.gif

אסיל'ה
הכי מגניב: הכי שולט: הכי יפה: הכי מגוחך: הכי מצחיק: הכי זמר: הכי זמרת: הכי שיר: הכי אלבום: הכי צבע: הכי עיר: נכון שאתה אוהב אותי מאוד מאוד?
איילוביו
.

../images/Emo27.gif

הכי מגניב: לשתות קולה ולחשוב שאתה שיכור הכי שולט: אוסף הדיסקים שלי הכי יפה: נינט הכי מגוחך: השיר החדש של הילרי דאף [סורי] הכי מצחיק: לראות אנשים נופלים מהאופניים ביום כיפור הכי זמר: רובי וויליאמס הכי זמרת: קלי קלרקסון/נינט טייב/מאריה קארי הכי שיר: Creep של רדיוהד הכי אלבום: Strriped- christina aguilera הכי צבע: אדום הכי עיר: ירושלים

למעלה