206+207

jess r

New member
../images/Emo183.gif 206+207

באיחור רציני אבל בכל מקרה... היו אחלה פרקים, אם כי כל עניין הלינדזי בת של כיילב היה לא אמין ולדעתי סתם הסתבכו בשביל כמה בדיחות טובות. אבל כל השאר היה נהדר, הפרצוף של סת' כשהוא העמיד פנים שהוא נהנה מהמשקה היה קורע
בכל מקרה, משמח אותי שסוף סוף ריאן לא עם מריסה, כי כשהם ביחד זה אסון וככה הם מאוד נחמדים, למשל בסוף הפרק כשהם מנחמים את מריסה ומלמדים אותה איך למרוח גבינה על לחם
בכל מקרה, יש אווירה מאוד נחמדה בפרקים האלו.

West Doll

New member
אני לא אוהבת את לינזדי../images/Emo10.gif

היא מזה מעצבנת אותי
סת'

jess r

New member
באמת?

אני דווקא מחבבת אותה. יש לה קטעים מעצבנים, כשהיא מתחילה עם הרחמים העצמיים וזה, אבל בכללי היא חמודה והיא משעשעת ואני אוהבת כשהיא עם ריאן והוא מתוק כשהיא בסביבה.

MissVixen

New member
גיליתי משהו ממש מגניב!

נכון כזה סת' משתכר ומקיא, ואז בבוקר למחרת סת' שואל אותו על אלכס ואז ריאן מספר לו שהיא בטח די שונאת אותו בגלל שהיא הייתה צריכה לנקות לו את הקיא. ואז סת' עושה לו כזה: "מה היה קיא? כמה קיא? בכמויות של הילדה מהחוש השישי?" שאותה בעצם מישה ברטון שיחקה למי שיודעO: אח אני גאון [:

jess r

New member
גם אני חשבתי על זה

כלומר, לא זכרתי שהיא הקיאה, אבל זכרתי שהיא בסרט (לדעתי זה חרא סרט, אגב).

miki551

New member
וואי נכוןן

גאוני אגב יש לי שאלה. בפרק שמגלים שאלכס בי. ראיתי רק ת'סוף :/ איך זה מתחיל בעצם, כאילו איך סת' מגלה את זה ומה היא אומרת לו מה הוא אומר לה? תודה

jess r

New member
אחלה פרק ../images/Emo6.gif

האקסית של אלכס באה לבקר והיא אומרת לסת' "מיי אקס איז אין טאון" או משהו כזה, והוא מניח שהכונה לאקס ממין זכר שלה, עד שהוא מגלה שזו בחורה בשם ג'ודי. ואז יש להם שיחה וזה והם מבינים שזה לא יילך ביניהם. לא זוכרת ממש מה הם אמרו אחד לשני.

למעלה