שיתופים

ב ן 0 0 0 0

New member
הידעתם ../images/Emo70.gif

לקרן פלס המהממת יש ארבע סתימות בבשיניים העליונות
מעניין עם מישהו ידע זאת????....

שי קרן19

New member
אני חייב לשתף אתכם במשו פורום אהוב!

אני מתכתב עם ידידה שלי(מעריצה של שרית גם) ואנחנו מתכתבים שעות על קרן ושרית וקצת על מירי..בעיקר על קרן ושרית..לא אפרט לכם על כל השיחה.אבל קרן.כאיול זה משו שלא ניתן להסביר מה היא גורמת לאנשים בארצנו הקטנה.זה משו גדול בחיים משו שונה.משו כמו חלום,אנשים שפשוט הקשיבו לשירים באלבום לאחר מכן באים להופעות ולא מבינים איך זה נשמע כ"כ שונה וכ"כ עצום,ומנה היא עושה עם השירים.ודברנו על זה שהיא מתכוונת להישאר פה הרבה שנים..ואולי תעלם לתקופה ותתרכז רק בכתיבה. דברנו,אני בעיקר,כמה שמוזר שאני הילד המזרחי בעיקרון,שמת על אייל גולן שרית,יו נו,ים תיכונית פתאום שומע משו שונה לגמרי,משו שלא הכרתי לפניי,משו שהעצים בי ברגש בגוף המון רגשות,מה קרן גורמת,כמה שדרמטיות וכאב בשירים ככה באישיות היא מצחיקה חיוך ענק,משו שלא ניתן להסביר מה הבחורה גורמת לנו להרגיש.ואפילו אמרתי לפי דעתי,שהסיבה שהתאהבתי בקרן כי אולי יש בה משו בשרית,הן חייבות להיות דומות במשו,משו מחבר,לא יודע נראה לי שלא אוכל להסביר מי זו קרן בשבילי מה היא גורמת לאנשים.

פיזו 92

New member
היי חברים-עזרה

איפה אני מוריד / משיג קטעי וידאו של קרן הופעות קליפים. תוכניות טלויזיה שהיא השתתפה בהם תודה רבה

Euterpe

New member
מישהו יודע מתי יש הופעות שלא ביום שישי?

בתור שומרת שבת, היית מצפה שתהיה מתישהו הופעה שלא ביום שישי

אתה יכול פשוט לבקש מאנשים במסר..

לכל אחד מאיתנו יש כמה קטעים.... פשוט בגלל הזכויות יוצרים לא הכל אפשר להעלות...

I מ י ר ב I

New member
שהיא אמרה בציפורי לילה שהיא טסה לטורקיה

ארז אמר לה-למה את טסה לשם? כל ישראל שם בסוכות. צדק!

למעלה