שישי גשום

../images/Emo183.gif שישי גשום../images/Emo183.gif

נה נננני ננננה נה איזה כיייייף ואישה אושר
כבר הספקתי לקפוץ לכמה שלוליות על הבוקר ולהשפריץ לכל כיוון
עכשיו אחרי כל הקניות לבשתי סודר צבעוני ואני יוצאת לקשור סרטים לכל העצים הרטובים
בתקווה לפגוש בדרך עוד כמה שלוליות
מקווה שהשישי שלכם עליז וצבעוני כמו שלי
רק טוב!!!

ברק 188

New member
תהיות... להיות או לא להיות ב- שלוליות

ובכן את שישי שבת אני פותח בשאלת חשש איזה שלוליות גדולות יותר יתגשמו עלו משמים גשמי ברכה או הנזילות מאפי קללתה של אלרגיה שמתחילה מסוף פברואר עד כ-סוף אפריל, רבותי על תיתנו למזג האוויר לשטות בכם האביב כבר כאן אפי הרגיש אותו מרגיש פריחת הברוש(ית) החלה...ומייד לאחר מכן כמידי שנה פריחת עצי הפקן מוכיחות לי ש... האלרגיה עוד כאן וחוגגת עלי. זהו אלו היו שישים באתיות של דוח מצב -שאותי לא ישברו אללי... אייה הנייר הסופגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגג

בשום פנים ואופן../images/Emo46.gif

לא מוכנה לקבל את העובדה שהאביב כאן גרררר
אז ברקלהההה כנראה שזו התקררות קלה שאני מקווה שתעבור במהרה, לשתות קצת מיץ צוף טרי וקצת מיץ הדרים ולקנות ממחטות עם אלוורה שהאף לא יתאדם לו רק טוב!!

ברק 188

New member
נו ניחא שיהיה...במיוחד בשבילך

נגיד שהאביב לא כאן אבל הניצנים שלו - כן וזה לא עומד פה לVיכוח אבקש לא להיות חצוף ולבקש עוד כוס מי צוף לגבי מיץ הדרים כבר ...כבר עושה סידורים מצלצל לבן שיקנה בדרכו הביתה ממחטות אלוורה אלווה מהשכנה שלי וורה תודה על העצות מבטיח שיהיה השבת קר...טוב וחוץ מזה אני לא לחוץ אולי מגלל... " שעמום שעמום לא עושה כלום מוקף מכשירים אין סימני חיים מסכים מרצדים בחדות גבוהה החושים עמומים הראות נמוכה רצף של קודים אותיות ומספרים אצבעות נרדמות הרגליים קרות שמש של אור שחור ועצוב איך לבחור בלב שלם ולרצות עוד משהו חשוב לעוד רגע בזמן שיותר לא ישוב כמה יפה, כמה מוזר גם אמיתי וגם מצוייר טס במרחב, כתם של אור היא בלבן ואני הגיבור שעמום שעמום לא עושה כלום מנגן בלי השראה לא מצליח לקום איך את עוד רוצה אותי אני בקושי מוצא את עצמי מאבד שליטה מתנחם לבדי כמה יפה, כמה מוזר... " היי זה לא יאנו אני את זה כתב : מילים: יזהר אשדות, יחד עם יאיר ניצני וצוף פילוסוף לחן: יזהר אשדות הביא להשמעה ברק 188

עלווה

New member
גשום ומרענן

הלכתי היום לסידורים ונהנתי מאוד להלך בין הטיפות אכן שישי עליז וצבעוני כמו שלך זוהרת יום מקסים לכולם

../images/Emo10.gif../images/Emo3.gif../images/Emo2.gif../images/Emo8.gif../images/Emo6.gif

עלוולהה הצלחת להשפריץ על אנשים??? חחחחחח זה כל כך כייף לראות את הפרצוף שלהם נה נני ננננה נה
וכמה שהשתדלתי להגיד להם שיש לי לב זהב זה לא ממש עזר
רק טוב!!!

paloma blanca

New member
שישי גשום ....

ובשישי גשום שכזה הכי כיף להשאר צפונים בבית ..... ואם אפשר (לא אני
) אז גם מתחת לשמיכת פוך עם ש'וקו חם
סוף שבוע נעים לכולם

../images/Emo4.gif אני לא מבינה

פלומקלההה מה שחסר לך זו שמיכת פוך??
למה לא אמרת יש לי בשפע מייד שולחת לך אחת שתחמם חזק
שבת שלום רק טוב!!!

paloma blanca

New member
../images/Emo6.gif

לא רק שלא חסרה לי שמיכת פוך אלא שיש לי אחת כזאת במיטה שצועקת לי .... בבוואאיייי אאלליי ... תראי כמה אני נעימה רכה וחמימה .........
אבל אני עסוק מאד
לא נורא ... עוד שבועיים למניאק

ברק 188

New member
שבת שלום

חמימה שלווה, לכם ומשפחתכם שבת שלום ושתעבור בשלום נקדיש-ך לקראת כלה...בהקלה למי שתמו בישוליו בשלב זה .

../images/Emo41.gifשבת שלום לכווווולם../images/Emo41.gif

שתהיה שבת חמימה ועליזה, שבת שלווה ונעימה . רק טוב!!!

מבול של ממש

נהגתי לא ראיתי ממטר, חשבתי שסוף העולם קרב, גם קרררררררררררררר גם ברד גשם זלעפות

למעלה