שאלות

1מאיוש

New member
שאלה בקשר לשלוש אמהות

רציתי לדעת איך קוראים לשיר בערבית שמוצג בפרומו של הסרט ?! תודה.

שלום לכולם שבת שלום!!

וואי שמעתי את השיר של מירי ברכת המלך וזה שיר ממש אדיר!!! כל כך יפה... במיוחד הקטע שהיא שרה בערבית... זה אדיר.. יש לה עוד שירים ששהיא שרה בערבית?? ועוד משו.. אני יודע שאסור בעיקרון.. אבל אם ממש איי אפשר אז תגידו לי.. למישהו יש קישור להוריד את ברכת המלך? תודה לכולם!

hilali1

New member
היא שרה את אינתא עמרי

בדר"כ בהופעות ואם אני זוכרת יש עוד איזה שיר או קטע בסרט בערבית.

pRimaVeriTaVIV

New member
הממ../images/Emo121.gif

אין שירים שלה שהיא שרה בערבית בסיבוב הופעות הקודם היא שרה בהופעות את "אינתא עומרי" של אום כולתום (לא יודע אם זה יימשך גם בסיבוב שיתחיל באפריל-מאי, אני משער שכן)

reutc1

New member
השירים של מירי ב"3 אמהות"

מישהו יכול לרשום לי בבקשה את השמות השירים שמירי שרה בסרט? תודה מראש ושבת שלום

hilali1

New member
../images/Emo58.gif אממ אם אני זוכרת נכון:

1. איך היינו 2. ברכת המלך 3. דבר אלי בפרחים 4. סיפור אהבה 5. ויש לך אש..או תדליק לי אש (לא זוכרת איך קוראים לזה
)

pRimaVeriTaVIV

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo121.gif

תדליק לי אש, שתאיר את עיני הבוכות. תדליק לי אש, שתבעיר את שפתי הלחות. תדליק לי אש, תדליק לי אש. תדליק לי אש, שתשרוף לי את כל הגשרים. תדליק לי אש, שתבעיר לילותיי הקרים. תדליק לי אש, תדליק לי אש. תדליק לי אש, שתשרוף בשמך את שמי, תדליק לי אש, שתאיר לי אותך, חלומי. תדליק לי אש, תדליק לי אש. תדליק לי אש, שתשרוף לי אותך כתקווה. תדליק לי אש, שתבעיר בי כל מה שכבה. תדליק לי אש, תדליק לי אש.

pRimaVeriTaVIV

New member
וואלה?../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo121.gif

וואיי זכור לי משהו כזהה חח

והתפדחתי להגיד שאולי זה אבא של מירי כי הייתי בטוחה שזה הכל בראש שלי

pRimaVeriTaVIV

New member
בואי נגיד../images/Emo121.gif

ששירונט מאוד עזר לי
בסדר בסדר העתקתי משם הכל ושיניתי עם NOTEPAD

hilali1

New member
איזה קטע חשבתי שזה שיר שנכתב במיוחד

לא ידעתי שזה קאוור
תודה