קבלת שבת

Roncha87

New member
../images/Emo183.gifקבלת שבת

משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: משהו מצחיק שקרה השבוע: משהו שאתם מתכננים לעשות בשבוע הבא: ספר/סרט השבוע: פרק בסדרת טלוויזיה: פרק בסקראבס: שירים של השבוע: תמונה של מה שבא: שבת שלום

jess r

New member
שבוע טוב

משהו טוב שקרה השבוע: היה שבוע מוזר. בשישי שבת עשינו קמפינג עם חברים ביער ירושלים והיה מוצלח מאוד (קצת שרפנו שולחן אבל בקטנה). בשבת הלכתי עם אמא וחבר שלה לפאב והיה ערב מאוד מהנה. ביום שני היה לנו מפגש עם ניר ברקת (עם תיכוניסטים מכל העיר) והוא ענה על שאלות. הוא חירטט ומרח ובתכלס לא אמר כלום אבל היי, פיספסתי יום לימודים. אחר כך תרמתי דם וחטפתי סחרחורת ובחילה וביום שלישי ניגשתי שוב לשאלון F באנגלית ונראה לי ששיפרתי קצת למרות שלא אכפת לי כי גם הציון הקודם מצויין. ביקרתי אצל אבא. אתמול יצאתי עם חברים לביליארד וגם היה טוב. היום קילנו תעודות ועשו לנו בוקר נחמד מאוד בבית הספר. יש לי תעודה טובה. משהו רע שקרה השבוע: הדבר הכי עצוב שקרה לי בזמן האחרון (ובתקופה כזאת מחורבנת זה אומר משהו) - ההארד דיסק שלי מת. פשוט מת. בבת אחת. ישבתי לי מול המחשב, שיחקתי בכיף, ופתאום - פוף. מת. נמחק. כולו. לא הצליחו לשחזר שום דבר ממנו. כל הסרטים שלא הספקתי לצרוב. כל ספריית המוזיקה שצברתי שנים. כל התמונות שאי פעם צילמנו. הכל נמחק. משהו שאתם מתכננים לעשות בשבוע הבא: לראות את האוסקר בשידור חי ולסיים סוף פאקינג סוף את הסרט. ספר/סרט השבוע: "אנה קארנינה" - 600 עמודים מאחורי! רק עוד 400 נותרו. התחלתי גם את "שעת התה הארוכה והאפלה של הנפש" וזה נחמד בינתיים. משעשע. ניסיתי להספיק ולראות כמה שיותר סרטי אוסקר לפני הטקס, אבל היה שבוע כל כך עמוס שראיתי רק את "מילק" ואת "בולט". הראשון היה טוב, השני היה חביב ולא יותר. פרק בסדרת טלוויזיה: "עמוק באדמה". כל פרק פשוט מדהים אותי. איזו משפחה אדירה. פרק בסקראבס: 801-810. אני מחבבת את המתמחים החדשים. הם כייפים. המערכון של ג'יי.די וטורק היה כל כך מצחיק. וחברה של טד מגניבה. שירים של השבוע: red hot chili peppers - tell me baby שיהיה לנו שבוע טוב ושלא נשכח לגבות דברים לפני שהכל ימחק לנו באכזריות. .

Roncha87

New member
קודם כל, גם אני משתתפת בצערך ../images/Emo201.gif

דבר שני שאני חייבת לומר והתכוונתי לכתוב את זה ולחפור על זה בקבלת שבת שלי- עמוק באדמה זאת פשוט סדרה מצויינת!!! באמת שאני כל כך בשוק מהעריכה, הצילום, המשחק, העלילה. נכון, אני לא מבינה כל כך מבחינה מקצועית אבל היא מרתקת אותי, ומאוד קשה לעשות את זה בימים אלו. יש לי עוד המון מה לומר לשבחה אבל בקיצור אני איתך במאה אחוז!

jess r

New member
את יודעת מה קרה לי בצפיה בפרק האחרון?

כשקלייר ורות' נוסעות לבקר את קרובות המשפחה הקיטשיות שלהן שצופות ב"בנות גילמור" פתאום חטפתי גל של שנאה כלפי הבנות. על רקע "עמוק באדמה" המשפחה שלהן נראת פתאום נורא... מזוייפת.

Roncha87

New member
וזאת בדיוק הסיבה

שבפעם הראשונה שצפיתי בבנות גילמור הפסקתי לצפות בה. זה עצבן אותי שזה כל כך לא אמיתי, המשפחה, המערכת יחסים בין רורי ללורליי (בעיקר בשל העובדה שהייתי אז ביחסים רעועים עם אמא שלי, נו גיל ההתבגרות
). אבל עדיין לא ראיתי את הפרק האחרון. אני פשוט חושבת שכל אחת מהסדרות היא למטרה אחרת. מה לעשות שבנות גילמור היא ממש לא ריאלית, ברמות בלתי נסבלות לעיתים..

jess r

New member
נכון

אם כל הסדרות היו כמו "עמוק באדמה" היינו יורים בעצמינו.

TheLost

New member
אני חייב להתוודות על משהו בנוגע לעמוק באדמה..

חוץ מזה שזאת סדרה מצויינת ובאמת אחת מהטובות ביותר שנעשו אי פעם (אני שופט רק לפי 3 העונות הראשונות כי עוד לא ראיתי את האחרונות)- אז אני חייב להתוודות על משהו. רק אחרי שראיתי את הפרק הראשון בעונה השלישית, הבנתי למה קוראים לתוכנית עמוק באדמה
מזל שהפרסומת ב-יס העבירה לכולם את המסר

Roncha87

New member
חחחחחחח זה דיי משעשע

איך בדיוק העבירו את המסר ב-יס?

TheLost

New member
הקריין אומר "עמוק"

ורק אחרי כמה שניות הוא נזכר להגיד באדמה

Ch3nf3l

New member
שבת בבסיס!

תראו איזה מורעל אני, נכנס מהפלאפון כדי לכתוב פה. משהו רע שקרה השבוע: אני סוגר שבת. שירי השבוע: של דיר אנד דה הדלייטס, תשאלו את מוריה. שבת מהנה לכולם!

Roncha87

New member
../images/Emo6.gif מורעל צבאית או מורעל פורומית?

שבת מהירה וקלה שתהיה לך עם כל הגשם המבורך שיורד עלינו. חן, אולי תבוא גם למפגשסרט ביום שני? יהיה כיף!

TheLost

New member
שבוע טוב

משהו טוב שקרה השבוע: התלבטתי אם לשים את זה במשהו טוב או רע, אבל החלטתי ללכת על מסר אופטימי ולכן זה בטוב- בפעם הראשונה מזה שנה וחצי, אני לא כותב שום תסריט, לא עובד על שום פיילוט, לא חושב על שום סדרה שאפשר לפתח.
מרגש ביותר קיבלתי 99 במתמטיקה!!!!! משהו רע שקרה השבוע: יש כל כך הרבה אנשים בעולם הזה שפשוט לא שווים את המאמץ.
משהו מצחיק שקרה השבוע: לא זוכר משהו שאתם מתכננים לעשות בשבוע הבא: מבחן על כל החומר בקולנוע
ג'ס, יש לך במקרה את השאלות על קולנוע ישראלי?
אין לי אותם. חוץ מזה אני צריך להתכונן ל-oral presentation, עבודה באזרחות, וגם לעבוד על הטריטמנט (טוב, אז שיקרתי! אני כן עובד על תסריט! אבל זה לביצפר אז זה לא נחשב) ספר/סרט השבוע: ספר- 1984, גדול. סרט- ראינו את "גונבי האופניים", יחסית לסרטים האחרים שראינו בחודשיים האחרונים הוא היה עוד דיי נסבל, אבל עדיין משעמם טיחו. ראיתי את "30 ימים של לילה", דיי מעפן. ואתמול ראיתי את "פרנהייט 9/11". חבל שלא ראיתי את זה ביום שישי ה-13, זה אחד מהסרטים הכי מפחידים שראיתי אי פעם- קודם כל הוא כולל מלא תמונות נוראיות יותר מכל סרט אימה, אני ממליץ לאנשים עם לב חלש לראות את זה, אבל עם ידיים בהיכון לשים על העיניים כשיש קטעים נוראיים. חוץ מזה, מה שעוד יותר מפחיד, זה שיש בנאדם שקוראים לו מייקל מור ויש לו דעות מאוד מאוד "דמוקרטיות", שמאלניות, ליברליות. הבנאדם הזה מצא כלי מדהים שיש בעולם- קולנוע. והוא גילה שהוא יכול לעשות איתו ממש מה שבא לו. זה מפחיד אותי לחשוב שיש המוני אנשים שראו את הסרט, והאמינו לכל מילה שנאמרה שם- לא שהכל שקר, אבל הכל דמגוגי. הסרט הזה מדבר על הרבה מאוד נושאים שקשורים לממשל בוש באמריקה, הבעיה היחידה היא שהוא לא מכסה אף אחד מהם בצורה אמיתית- וזה בסדר כי אם זה היה קורה אז כל המסר (המזוייף למחצה) שמייקל מור מנסה להעביר, פשוט לא היה עובר. לכל מטבע יש שני צדדים, מייקל מור מראה בסרט הזה הרבה מאוד מטבעות, אבל רק מצד אחד. ומה שבאמת בפחיד, זה לחשוב שאם אני לא הייתי יודע אחרת, גם אני הייתי מאמין לכל מה שנאמר בסרט. אחרי שאמרתי את זה, זה עדיין סרט שחשוב לראות לפי דעתי (רק צריך לדעת שלא כל מה שנאמר בו נכון ושיש אתרים שאומרים בדיוק מה נכון, מה לא ועד כמה). הסרט הזה מבויים בצורה מדהימה, אני לא יודע אם מישהו כאן ראה אותו (ואם זה מעניין אותו בכלל), אבל אחד הדברים שהכי הועברו בסרט זה שג'ורג' בוש איז א פאקינג אידיוט. אז יש חלקים בהם מור פשוט דוחף לך את הפרצוף עם זה ("I'm a war-president"), אבל יש משהו בסרט הזה שעובר בצורה הרבה יותר שקטה- כל הקטעים של ג'ורג' בוש שמופיעים בסרט, שכוללים דיבור שלו- הוא תמיד מגמגם, מוציא תשובות לא קשורות, אומר שטויות, מדבר לאט, חוזר על הדברים שלו כמה פעמים. אני לא יודע אם מייקל מור לקח בכוונה רק את הקטעים האלה, או שאלה הקטעים היחידים שקיימים, אבל אלוהים אדירים- זה היה פשוט מחריד. ויש עוד איזה קטע שהוא עצוב נורא בסרט, הבעיה היא שהוא גם עצוב וגם הכי אנטי-אמריקה שיכול להיות. וזה חבל כי אמריקה לא באמת כזאת נוראית כמו שמייקל מור אוהב להציג אותה. חפרתי על הסרט הזה יותר מאשר עליי
הייתם מאמינים? פרק בסדרת טלוויזיה: "איש משפחה"- היה פרק גדול. הקטע עם one tree hill היה ענק, ועוד יותר ענק היה הקטע שפיטר שר את it's the end of the world. "לוסט" (עונה 5) - הזוי! חוץ מזה אני רואה את העונה השישית של "הישרדות" במרתונים וזאת בינתיים העונה הכי טובה
פרק בסקראבס: לא היה. שירים של השבוע: Once in a Lifetime - Talking Heads Bizarre Love Triangle - Frente Fever\Passenger - Peggy Lee and Iggy Pop Gold (מ"ONCE") I love the Unknown - Eef Barzelay תמונה של מה שבא:

jess r

New member
איזה שאלות?

לא למדנו על קולנוע ישראלי. 99 במתמטיקה - כל הכבוד! לאיזה שאלון אתם לומדים?

TheLost

New member
ה-99 הוא ב-ה' ../images/Emo3.gif

(93 ב-ג'. אלה השניים שאנחנו עושים השנה) אין לכם את השאלות הכנה לבגרות בקולנוע? זה איזה 50 שאלות שמכסות את כל החומר. אבל אם לא למדתם עדיין על קולנוע ישראלי אז זה לא משנה ממש בכל מקרה...

jess r

New member
אתה בטח מתכוון ל-05 ../images/Emo3.gif

(מי קורא לשאלונים במתמטיקה באותיות?) 99 ב-05??? וואו. למה אתה לא ב-5 יחידות? לא ידעתי שקולנוע ישראלי זה חלק מהחומר לבגרות. המורה שלנו קצת מעופפת. אבל גם בספר אין פרק כזה של קולנוע ישראלי, למיטב זיכרוני (אין לי כוח לקום לבדוק). אם היא תהיה במצב רוח טוב (היא גם קצת מרושעת) אני אשאל אותה על השאלות. תודה על הטיפ.

TheLost

New member
איזה ספר זה?

כי לנו אין שום ספר (יש לנו ספר שהמורה הכין שיש בתוכו מאמרים וסיכומים על החומר). האמת היא שאני מתחיל לשים לב שהחומר שונה במגמות. חברה שלי מהרצליה שבמגמת קולנוע אמרה לי שהם לומדים על קיום האישה בקולנוע וזה משהו שלא מופיע אצלינו בספר... מוזר.

jess r

New member
"מסך קסם"

אולי. ככה זה בספרות, ייתכן שזה ככה גם בקולנוע (או שאולי אתם לומדים חומר שהוא לא לבגרות, סתם להעשרה).

Roncha87

New member
שבוע טוב! ../images/Emo143.gif

משהו טוב שקרה השבוע: שבוע חופש! היה טוב, הספקתי הרבה דברים ואני מרוצה מעצמי ממש. הייתי עם חברים והרצנו צחוקים וכמובן המזג אויר הנפלא הזה שנחת עלינו!
זה כל כך כיף שיש קצת חורף בסוף החורף
משהו רע שקרה השבוע: -- משהו מצחיק שקרה השבוע: הפרק של פמילי גאי עם "זאק סויה"
באמת שנקרעתי מצחוק. משהו שאתם מתכננים לעשות בשבוע הבא: מחר מפגש לא פורמאלי
וחוצמיזה לקחת את החתולה שלי לווטרינרית, לקחת את האוטו למוסך ולהמשיך לעבוד על הספר מתכונים של סבתא שלי. ספר/סרט השבוע: סרטים- "ספרות זולה" הזוי לחלוטין ולא הסגנון שלי, "בת 16 הייתי" (תרגום גרוע) אני חולה על סרטי אייטיז כאלה! מולי רינגוולד שליטה
, "מרד נעורים" (עוד תרגום גרוע) סרט טוב. הרגשתי שיש סרטים שאני צריכה לראות כי אני ממש בורה בענייני קולנוע. ספר- עדיין "הזדמנות שנייה" וזה נחמד. פרק בסדרת טלוויזיה: פמילי גאי!
, עמוק באדמה
(סנדרה הו שיחקה בפרק האחרון!) פשוט מומלץ לכולם, סדרה מעולה, באמת באמת. "ליפסטיק ג'ונגל" גם ממש טובה, המוזיקה שם מעולה. פרק בסקראבס: הפרק האחרון של העונה הראשונה. איזה כיף! שירים של השבוע: מוש בן ארי- דרך אפרת גוש- לראות את האור Tyler Burkum- The End Of The Road Colin Hey- Beautiful World Sara Bareilles - Love Song תמונה של מה שבא: הים בנהריה לפני כמה חודשים שבוע מצויין וגשום לכולם

למעלה