שבוע טוב
משהו טוב שקרה השבוע: התלבטתי אם לשים את זה במשהו טוב או רע, אבל החלטתי ללכת על מסר אופטימי ולכן זה בטוב- בפעם הראשונה מזה שנה וחצי, אני לא כותב שום תסריט, לא עובד על שום פיילוט, לא חושב על שום סדרה שאפשר לפתח.
מרגש ביותר קיבלתי 99 במתמטיקה!!!!! משהו רע שקרה השבוע: יש כל כך הרבה אנשים בעולם הזה שפשוט לא שווים את המאמץ.
משהו מצחיק שקרה השבוע: לא זוכר משהו שאתם מתכננים לעשות בשבוע הבא: מבחן על כל החומר בקולנוע
ג'ס, יש לך במקרה את השאלות על קולנוע ישראלי?
אין לי אותם. חוץ מזה אני צריך להתכונן ל-oral presentation, עבודה באזרחות, וגם לעבוד על הטריטמנט (טוב, אז שיקרתי! אני כן עובד על תסריט! אבל זה לביצפר אז זה לא נחשב) ספר/סרט השבוע: ספר- 1984, גדול. סרט- ראינו את "גונבי האופניים", יחסית לסרטים האחרים שראינו בחודשיים האחרונים הוא היה עוד דיי נסבל, אבל עדיין משעמם טיחו. ראיתי את "30 ימים של לילה", דיי מעפן. ואתמול ראיתי את "פרנהייט 9/11". חבל שלא ראיתי את זה ביום שישי ה-13, זה אחד מהסרטים הכי מפחידים שראיתי אי פעם- קודם כל הוא כולל מלא תמונות נוראיות יותר מכל סרט אימה, אני ממליץ לאנשים עם לב חלש לראות את זה, אבל עם ידיים בהיכון לשים על העיניים כשיש קטעים נוראיים. חוץ מזה, מה שעוד יותר מפחיד, זה שיש בנאדם שקוראים לו מייקל מור ויש לו דעות מאוד מאוד "דמוקרטיות", שמאלניות, ליברליות. הבנאדם הזה מצא כלי מדהים שיש בעולם- קולנוע. והוא גילה שהוא יכול לעשות איתו ממש מה שבא לו. זה מפחיד אותי לחשוב שיש המוני אנשים שראו את הסרט, והאמינו לכל מילה שנאמרה שם- לא שהכל שקר, אבל הכל דמגוגי. הסרט הזה מדבר על הרבה מאוד נושאים שקשורים לממשל בוש באמריקה, הבעיה היחידה היא שהוא לא מכסה אף אחד מהם בצורה אמיתית- וזה בסדר כי אם זה היה קורה אז כל המסר (המזוייף למחצה) שמייקל מור מנסה להעביר, פשוט לא היה עובר. לכל מטבע יש שני צדדים, מייקל מור מראה בסרט הזה הרבה מאוד מטבעות, אבל רק מצד אחד. ומה שבאמת בפחיד, זה לחשוב שאם אני לא הייתי יודע אחרת, גם אני הייתי מאמין לכל מה שנאמר בסרט. אחרי שאמרתי את זה, זה עדיין סרט שחשוב לראות לפי דעתי (רק צריך לדעת שלא כל מה שנאמר בו נכון ושיש אתרים שאומרים בדיוק מה נכון, מה לא ועד כמה). הסרט הזה מבויים בצורה מדהימה, אני לא יודע אם מישהו כאן ראה אותו (ואם זה מעניין אותו בכלל), אבל אחד הדברים שהכי הועברו בסרט זה שג'ורג' בוש איז א פאקינג אידיוט. אז יש חלקים בהם מור פשוט דוחף לך את הפרצוף עם זה ("I'm a war-president"), אבל יש משהו בסרט הזה שעובר בצורה הרבה יותר שקטה- כל הקטעים של ג'ורג' בוש שמופיעים בסרט, שכוללים דיבור שלו- הוא תמיד מגמגם, מוציא תשובות לא קשורות, אומר שטויות, מדבר לאט, חוזר על הדברים שלו כמה פעמים. אני לא יודע אם מייקל מור לקח בכוונה רק את הקטעים האלה, או שאלה הקטעים היחידים שקיימים, אבל אלוהים אדירים- זה היה פשוט מחריד. ויש עוד איזה קטע שהוא עצוב נורא בסרט, הבעיה היא שהוא גם עצוב וגם הכי אנטי-אמריקה שיכול להיות. וזה חבל כי אמריקה לא באמת כזאת נוראית כמו שמייקל מור אוהב להציג אותה. חפרתי על הסרט הזה יותר מאשר עליי
הייתם מאמינים? פרק בסדרת טלוויזיה: "איש משפחה"- היה פרק גדול. הקטע עם one tree hill היה ענק, ועוד יותר ענק היה הקטע שפיטר שר את it's the end of the world. "לוסט" (עונה 5) - הזוי! חוץ מזה אני רואה את העונה השישית של "הישרדות" במרתונים וזאת בינתיים העונה הכי טובה
פרק בסקראבס: לא היה. שירים של השבוע: Once in a Lifetime - Talking Heads Bizarre Love Triangle - Frente Fever\Passenger - Peggy Lee and Iggy Pop Gold (מ"ONCE") I love the Unknown - Eef Barzelay תמונה של מה שבא: