ערב טוב

בפו

New member
../images/Emo183.gifערב טוב

אני רק קוראת כאן לפעמים את הדברים המקסימים שאתם כותבים, אבל היום החלטתי לכתוב. אני בתוך החרא הזה כבר יותר מידי זמן. מנסה להפסיק ונופלת ונופלת... והנפילות הן בכל הממדים. קמה בבוקר ומרגישה זוועה, מכריחה את עצמי ללכת לעבודה. לפעמים המטלות הכי קטנות נראות בלתי אפשריות. ניסיתי לקרוא גם בפורום וגם בקישורים על תוכנית 12 הצעדים אבל אני לא מצליחה להתרכז. לא מצליחה להבין מה זה בדיוק. אני רק יודעת שאני רוצה להתנקות, ומהר. רוצה לקום מחר בבוקר חדשה. תודה על המקום לפרוק

שטול1

New member
ברוכה הבאה בפו ../images/Emo24.gif

הגעת למקום הנכון הדרישה היחידה לחברות באנ.אי. היא הרצון להפסיק להשתמש מהמקום שלי אני מציע לנסות לרדת לחדר אנ.אי. מצרף קישור לאתר מכורים אנונימיים יש שם רשימת פגישות ארצית וודאי תמצאי שם חדר הקרוב למקום מגורייך בכל מקרה נשמח עם תמשיכי להבנס לפה ולשתף אוהבים שטול

בפו

New member
היי שטול

תודה על קבלת הפנים החמה.
בקשר לרשימה ששלחת- הבטתי בה אבל אני לא חושבת שבאמת יהיה לי אומץ ללכת לשם לבד. בנתיים אני כאן בעולם הוירטואלי וזה גם המון מבחינתי. תודה.

ברוכה הבאה בפו, אוהבים אותך../images/Emo24.gif

מצטרפת להצעתו של שטול ידידנו, ומפנה אותך לNA. תכנית 12 הצעדים היא בעצם הNA לטעמי, בגדול זה כמו קורס מודעות עצמית, אלא שפה מתמקדים בבעיה הספציפית שלנו - התמכרות, בעיקר לסמים. אני בטוחה שכמו שמקבלים אותך באהבה פה, וירטואלית, כך יקבלו אותך שם באהבה, ויסבירו לך מה ואיך עושים בכדי שתוכלי "לעצור בנקודה מסויימת ולהחלים". וכמובן שאת מוזמנת הנה בכל יום ובכל שעה, תמשיכי לבוא, זקוקים לך פה.
אוהבים

בפו

New member
היי

תודה על קבלת הפנים. כפי שכתבתי לשטול- אני לא אהיה מסוגלת ללכת לכזאת פגישה. אין אומץ. אבל אני אנסה להישאר כאן במרחב הוירטואלי ולשאוב ממכם כוחות. ושוב תודה.

נשמח לחזק אותך גם מכאן../images/Emo24.gif

והנה עוד עיצה: את חוששת ללכת לבד ואני יכולה להבין מהמקום שלי, לפחות בהתחלה. נסי לברר מתי מתקיימת פגישה פתוחה באיזור מגורייך, וללכת עם עוד מישהו/י כאורחים, גששי, ראי מה זה עושה לך ואיך ואיפה את מתחברת.. פגישה פתוחה נועדה לקהל הרחב ואיננה מחייבת לשום דבר. אוהבים אותך

למעלה