ערב טוב לכולם.

ענת71

New member
../images/Emo183.gifערב טוב לכולם.

"גשם רד כבר גשם כי צריך לשטוף הכל". יום ראשון היום מה שלומכם איך אתם מרגישים??? אצלי הכל בסדר. גשם שוטף יורד עכשיו בצפון.

qt1

New member
לילה טוב ענת../images/Emo24.gif

קר כאן, אני מקוררת כבר מיום חמישי צרודה וכואבות לי האוזניים, הולכת לישון
מחר אני מקווה לקום כמו חדשה. לילה טוב חמודה.

ענת71

New member
../images/Emo186.gifצהרים טובים לך ולכולם.

מה שלומך איך את מרגישה? אני מקווה שהכל בסדר אני מרגישה טוב. אבל יש לי קצת סחרחורות (לא יודעת למה) בשעה שאת גולשת במחשב אני מאזינה לתוכנית צפורי לילה משוחחות. שיהיה יום טוב לך יום טוב והרבה בריאות.

qt1

New member
צרודה../images/Emo11.gif

אם יש לך סחרחורות אולי כדאי שתקבעי תור לנוירולוג ענת?.. אולי הוא ימליץ להפחית בתרופה מסויימת או משהו שלא חשבת עליו? לא כדאי להזניח וחבל לסבול, מי מגיש עכשיו את ציפורי לילה? עדיין גדעון רייכר? אני מחר נוסעת לקצה השני של הארץ, מקווה לפגוש כמה אנשים מהפורום
מיני מפגש, אם יהיה מזל. לילה טוב טוב

ענת71

New member
../images/Emo188.gifבקר טוב לך ולכולם.

אתמול הרגשתי שהכל מסתובב סביבי הייתי מבולבלת. היום אני מרגישה קצת יותר טוב(פחות מסוחררת) אני לא חושבת שזה מהכדורים הייתי לוקחת מינון יותר גדול ולא היו לי סחרחורות. גדעון רייכר עדיין מגיש את צפורי לילה (ביום שני בחצות) שתיהיה לך נסיעה טובה ויום טוב. נ.ב שתיה חמה אולי תעזור לך בצרידות.

hashy

New member
צהריים טובים, אני מקווה שהרגשתכן

משתפרת. אל תכנעי לסחרחורות ענת, פשוט סובבי את הראש לצד השני D-: [האמת היא שלי זה באמת עוזר לפעמים]... אולי חסר לך סוכר? אולי לא שתית מספיק? כל אלה גורמים גם לסחרחורות... אם כן, אני ממליצה לשתיכן על שתיה חמה עם סוכר. ואם את סובלת את זה קיוטי - גוגל-מוגל יעזור ואפילו מאד. בריאות וקול אני
.

ענת71

New member
יש לי דלקת באוזניים.

אחר צהרים טובים לך ולכולם. יש לי דלקת באוזנים שגורמת לי לחוסר איזון. אני צריכה לקחת אנטיביוטיקה לא נורא אני מקווה שיהיה טוב. "עברנו את פרעה נעבור גם את זה."

hashy

New member
אם את לוקחת אנטיביוטיקה כדאי שתקחי

גם אצידופולוס [חיידקים טובים] כדי להגן על המערכת החיסונית. יש את זה ביוגורטים או בקפסולות בכל פארם ויש להקפיד על שעתיים בין הנטילה של האנטיביוטיקה לבין הנטילה של הכדור.. תרגישי טוב

ענת71

New member
אני לא יכולה לקחת כ"כ הרבה כדורים.

ערב טוב לך ולכולם. קשה לי לקחת כ"כ הרבה כדורים הגוף שלי הפך לבית חרושת של כדורים. זה לא מצחיק לפעמים שאני לוקחת הרבה כדורים אני מרגישה שאש יוצאת לי מתוך הגוף!!!

hashy

New member
את רק מחזקת את הצעתי. סביר להניח

שמרוב תרופות המערכת החיסונית שלך במצב ירוד. כמו שציינתי את יכולה פשוט לאכול אותו ביוגורטי ביו למיניהם - רק תשגיחי לאכול מהם כמה שיותר. יש את זה גם באבקה לשים בשתיה. לי הקפסולות היו הנוחות ביותר. התמורה גדולה מהמחיר והאי נעימות. אצלי שימוש באנטיביוטיקה עושה לי תופעות לוואי מאוחרות כמו: פיטריות בגוף, גזים, התקררויות חוזרות ונשנות ועוד. הדבר היחידי שעצר את זה אצלי בגוף זה האצידופולוס... לבחירתך החופשית, כמובן
תהיי בריאה ותחזיקי עוד קצת מעמד ומספר הכדורים ירד [גם אם בקצת - ירד]

qt1

New member
תגידו שמתם לב למשהו../images/Emo35.gif

אנחנו די הרבה חולים, הילה יש לך איזה משהו כתוב בנדון? אני מדמיינת?
ענת תרגישי טוב
, לא קל כאבי אוזניים...תתחזקי לקראת מרץ, אני לא מוותרת לך על יפו, אנחנו נוסעות לעליזה ביחד כן?

למעלה