סקר חדש

SHTRUDIDI

New member
../images/Emo183.gifסקר חדש../images/Emo183.gif

והפעם- איזה שיטה אתם מעדיפים הטופ 24 או הטופ 36? (קרדיט ל- naama59 על הרעיון
)
לטובת מי שלא זוכר את ההבדלים-
בטופ 24 יש 12 בנים ו-12 בנות. מידי שבוע במשך שלושה שבועות מתקיימות 2 תוכניות הופעות (אחת בה הבנים מופיעים ואחת בה הבנות מופיעות) ובתוכנית התוצאות השבועית מדיחים 2 בנים ו-2 בנות עד שמגיעים לטופ 12 שמורכב מ-6 בנים ומ-6 בנות.
בטופ 36 יש 3 קבוצות של 12. בכל שבוע במשך שלושה שבועות מופיעה קבוצה אחת וממנה עולים 3 מועמדים לטופ 12. לאחר שנבחרו 9 מועמדים, השופטים בוחרים מועמדים שלא עלו מהקבוצות השונות והם מתמודדים על גלגל ההצלה. אז מורכב הטופ 12 (או במקרה של עונה 8- הטופ 13). אז איזו שיטה אתם מעדיפים? למה השיטה הזו ולא השנייה? לכו לענות בסקר וספרו לאיזה אופציה הצבעתם

SHTRUDIDI

New member
../images/Emo183.gifהסקר הקודם

בסקר הקודם בחרנו את אלבום הבכורה האיידולי המוצלח ביותר. אלבום הבכורה של אדם למברט ניצח עם 13 קולות
התוצאות במלואן
לכל המצביעים

Bleed for Me

New member
טופ 24

מי לכל הרוחות זוכר 36 מתמודדים?! זה דיי מיותר..אני בכלל מעדיפה את הטופ 12 של אקס פקטור..

naama59

New member
36

לא יודעת, די סבלתי בעונה השביעית בשלבים האלה. בעונה השמינית קצת פיספסנו אנשים (אבל לא יודעת אם זה בגלל הפורמט או בגלל הטמטום בבחירת השופטים) אבל בכ"מ אם נגיד היה מישהו גרוע לא היינו צריכים לסבול אותו ליותר מפעם אחת, והרבה אנשים קיבלו הזדמנות להופיע.

LeAnnDylan

Well-known member
זה לא יותר מהר, זה אותו הדבר

למעשה בטופ 36 מחלקים את המתמודדים ל-3 קבוצות וכל קבוצה מופיעה פעם אחת ומרכיבים את הטופ 12. 3 קבוצות מופיעות פעם אחת נותן לנו 3 תוכניות בטופ 24 מנפים 4 מתמודדים בתוכנית הראשונה, 4 בשניה (טופ 20) ו-4 בשלישית (טופ 16) מה שמשאיר אותנו עם טופ 12 אחרי 3 תוכניות למעשה בטופ 36 יש עוד תוכנית ווילד קארד מה שמוסיף לטופ 36 עוד תוכנית כביכול ומאריך אותה בעצם.

X יו יו S

New member
הרגיש לי יותר מהר

אהבתי את הבלונדי מעונה שעברה שעף בשלב הראשון (אני מדברת על זה שגר עם סבתא שלו) הוא עף לי מהר נראה לי שבגרסה האחרת הוא היה שורד יותר (ובכל זאת אני מעדיפה את גרסה הזאת כי מסביבו היה הרבה מעצבנים שטוב שעפו מהר )

LeAnnDylan

Well-known member
טופ 24 כמובן

זה נותן למתמודדים יותר אופציות להישאר גם אם בהופעה הראשונה הם לא היו הכי טובים באותו הערב. יש להם אפשרות להוכיח את עצמ בשבוע לאחר מכן (ע"ע דיוויד קוק) לעומת זאת הטופ 36 אולי מספק לנו מגוון רחב יותר של מתמודדים אבל גם מספק לנו אכזבה גדולה יותר כתוצאה מניפוי רב של מתמודדים אחרי שיר אחד בלבד. וכן אני עדין כואבת את לכתה של קריסטן בטרם עת

SHTRUDIDI

New member
../images/Emo45.gifוגם ג'ונו ופלישיה

ושלושתם אפילו לא קיבלו הזדמנות נוספת בווילד קארד

apoptosis

New member
טופ 36

אני מודה שעצבן אותי שלא היו כמעט בנות השנה באקס פקטור, אבל באותה המידה ואף יותר עצבנו אותי עונות מסויימות בא"א כאשר ההכרח הזה למספר מאוזן של בנים ובנות גרם לנו לאבד בנות טובות ולהשאיר בנים הרבה פחות טובים.

יש אנשים שעונים כאן ולא מצביעים בסקר ../images/Emo3.gif

כדי לאזן, אני הצבעתי ואני לא אענה כאן

X יו יו S

New member
חצוף../images/Emo6.gif

כאן זה יותר חשוב מהסקר עצמו נ.ב אני לא הצבעתי שם

Mikey Weiss

New member
לא הצבעתי כי אני לא מצליחה להחליט

יש דברים שאני אוהבת בשתי השיטות ודברים שאני לא אוהבת בשתי השיטות. מה גם שהיה לנו טופ 36 רק פעם את, אז אין מספיק למה להשוות.

jess r

New member
24

כי ככה מצביעים לבנות בנפרד ואין את כל הקטע של "להצביע לחתיך" ועד שהם מרכיבים נבחרת כבר מחבבים מישהו\י ופחות שמים לב למי חמוד יותר. סיבה נוספת, זה כשיש 36 ועפים איזה 9 כל פעם, אין הזדמנות להכיר את כולם. מי שהיה בינוני ולא השתחל לטופ 3 עף או במקרה הטוב מקבל גלגל הצלה, אבל מה, הופעה אחת להראות מה אתה שווה? בטופ 24 עפים הבוטום 2, ולמי שלא היה במיטבו יש הזדמנות להוכיח את עצמו שוב. וגלגל הצלה זו שיטה מטומטמת שצריך להיפטר ממנה, ביחד עם הצלת השופטים. אבל גם, ובעיקר, כי לא צריך 36 מתמודדים. זה הרי ברור שלפחות חצי מהם על ההתחלה רואים שאין להם שום סיכוי להגיע רחוק ואין לי כוח לשמוע 36 מתמודדים. אני לא אזכור חצי מהם.

למעלה