סופ"ש נושך

קרניjack

New member
../images/Emo183.gifסופ"ש נושך../images/Emo183.gif

משהו משמח שקרה לכם השבוע?
המלצת השבוע שלכם?
התחדשות השבוע?
סרט/ספר/סדרת השבוע?
שיר/אלבום השבוע?
תמונת השבוע? שיהיה שבועטוב ובתקווה לשקט

בדנתמ

New member
סופ"ש חד כתער...

משהו משמח שקרה לכם השבוע? הממ... סתם היה נחמד כזה. חחח הלכתי לפאב הקבוע שלי כבר 3 פעמים השבוע
ונראה לי שיש סיכוי לא קטן שגם הערב או מחר אני אלך אליו שוב
והמסיבה שהיתה שם ביום רביעי היתה חייתית ביותר. המלצת השבוע שלכם? שניצלים ו-וייסביר
ולנגן יותר... התחדשות השבוע? חוץ מהתחדשויות קולינריות, לא התחדשתי השבוע
למרות שהזמנתי דיסק של סטיבי ריי ווהאן בחנות והוא בטח יגיע עוד כמה עשורים
סרט/ספר/סדרת השבוע? הסמויה. איזו סדרה גאונית! אולי הכי טובה אי פעם, ואני לא מאלה שאומרים דברים כאלה בקלות... באמת, מי שלא מכיר מפספס בענק... שיר/אלבום השבוע? gothic kabbalah / therion unia / sonata arctica jar of flies + sap / alice in chains couldnt stand the weather / stevie ray vaughan ten / pearl jam תמונת השבוע? האמת שיש לי כמה מצחיקות בטלפון, אבל אין לי כוח להעלות אותן למחשב כרגע

קרניjack

New member
../images/Emo153.gif

משהו משמח שקרה לכם השבוע? אם לא היה משהו מעצבן זה מספיק טוב בשבילי
המלצת השבוע שלכם? תאמצו כלב! התחדשות השבוע? לק סגול אני משערת
סרט/ספר/סדרת השבוע? סרט- התחלתי לראות סרט בשם "רוצח האלפבת" והפסקתי אחריי חצי שעה משעממת . ספר- קוראת את בריקינג דאון סדרה- קייל XY, כמעט סיימתי לראות את העונה הראשונה. סדרה לא מתוחכמת אבל חמודה במיוחד. שיר/אלבום השבוע? לא שמעתי הרבה השבוע
תמונת השבוע? הידית של פגיון שיש לי

בדנתמ

New member
אימצת כלב?

מגניב! ולמה יש מחזיק מפתחות מחובר לפגיון שלך?
כדי שתבואי לאיזה ערס ותגידי לו משהו בסגנון של "לך אני אפתח אותך..."?

קרניjack

New member
לא אימצתי עכשיו

יש לי כבר כלב שנה וחצי והוא מספיק לבלאגן של 10 כלבים, אבל הוא הקמע של הבית, ולמי שאין כלב לא יודע באמת מה זה
...בגלל זה לאמץ!
ולפגיון יש שרשרת ממתכת שקשורה אליו בטבעת הזאת כדי שיהיה אפשר לתלות על הקיר..

בדנתמ

New member
איזה כלב מגניב../images/Emo70.gif

כל כך הייתי רוצה לאמץ אחד... במיוחד עכשיו, כששמעתי שהרבה גורים ננטשים בגלל המצב הכלכלי וזה... אבל ההורים שלי פחות יסתדרו עם כלב בבית, אז זה ייאלץ לחכות שנה שנתיים שתהיה לי דירה משלי, ואז אפשר יהיה לאמץ חבר או שניים על ארבע

בדנתמ

New member
יש חצר...

אבל כלב צריך חום ואהבה... ולא קור ירושלמי ולהיות בחצר כל היום... אני רוצה כלב שיהיה עוד בן בית, חלק מהמשפחה, ולא חית טרף שתשמור על הגינה מפני פורצים לא רצויים... בשביל זה אני מחזיק מקלות ומפתחות שוודים בבית
ושיניים
אבל אומרים שכל כלב, בא יומו... אז גם יומו של גור עם עיניים חכמות שיעבור לדגור אצלי עוד יבוא. וזה יהיה יום מאוד שמח בשביל אותו גור

קרניjack

New member
תראה

גם ההורים שלי לא מוכנים להכניס כלב לתוך הבית בגלל הליכלוך, ועוד מבלי שהוא בבית איכשהו מגיעות חבילות של שיערות שלו על הריצפה... הוא עשה נזק ברמה רצינית לחצר שלנו- אין יותר דשא, חצי מהקקטוסים הלכו, לסידורים של החלוקי נחל אין צורה כבר ( גם בעט בהם לכל כיוון, גם לעס אותם), הוא לעס את כל הצנרת השקייה ככה שהכל זה או ע"י הגשם או ידנית, חפר בורות במכל מיני מקומות וגונב לפעמים פירות מהעצים וגם מהשכנים שלנו
אז אם הוא יהיה בבית אני לא רוצה לחשוב על מה -כן- ישאר מהבית ובגלל
יש לו מלונה תוצרת יד בכניסה- שהיא מקורה- והמון שמיכות בפנים ומעל וחם לו ,ולמרות שזה אולי נשמע שהוא בחוץ, שהוא לא איתנו, שאנחנו לא רואים אותנו בפועל זה ממש לא ככה... אנחנו המון מהזמן איתו בחוץ,אנחנו מוציאים אותו לפחות ל2-3 סיבובים ביום והוא גם תוך כדי מסתנן לבית
אני ממליצה לאמץ מאגודה של בעלי חיים, ולא לקנות

בדנתמ

New member
מצד אחד...

יש משהו במה שאת אומרת... מצד שני, בתקופה הזאת, טמפ' המקסימום בירושלים יותר נמוכה מהמינימום בת"א, אז אני עדיין חושב שיהיה לו קר בחלק מהימים. וגם אם נהיה איתו הרבה בחוץ, הוא יהיה לבד רוב היום, בגינה שגם אם היא לא קטנה יחסית לגינה ביישוב עירוני, היא עדיין קטנה מדי לכלב לטעמי אם שם הוא מבלה את רוב היום... אבל כמובן שדיברתי על אימוץ... הרי מישהו צריך לדאוג לכלבים האלה ולאפשר להם לחיות חיים נורמאליים.

lacrimosa girl

New member
לעס חלוקי נחל?thats my dog!

חחח כשהייתי קטנה גרנו באוסטרליה [נולדתי שם
] והיה יל מנהג ללכת לבניין אחד ברחוב שלנו שהיו לו מלא חלוקי נחל בגינה הקדמית שלו ולאכול אותם... חח יש אפילו הוכחות מתועדות! ולא זה לא שאני סתומה או שיש לי קיבת על הייתי בת פחות משנה..
הוא נשמע מה זה חמוד :) אני מתה על כלבים הרסניים! ולגבי אימוץ... אני ממליצה ללכת לאשקלון או לשדרות יש שם מלא כלבים נטושים עכשיו :(

קרניjack

New member
../images/Emo6.gif

החלוקי נחל שלנו כבר קיבלו צורות של דברים אחרים
וטוף הוא אוהב ללעוס רק כדי לקבל צומי

../images/Emo191.gif

משהו משמח שקרה לכם השבוע? יצאתי בהפתעה לקונגרס הציוני לנוער, והיה ממש כיף ומעניין (חוץ מהעובדה ש-20 נואמים נאמו בדיוק את אותו הנאום, אבל היה סטלה ומגניב). המלצת השבוע שלכם? אל תאכלו טחינה. אה, ותמצאו חברים פחות עצלנים כדי לצאת איתם בשישי בערב. ותתנדבו! התחדשות השבוע? עטים מגניבים (אחד מקפץ מסלובניה, והשני סם ענק מהקונגרס אתמול). סרט/ספר/סדרת השבוע? ספר - Northern Lights (רק השבוע מצאתי זמן לקרוא יותר מעמוד, ובשלושת הערבים האחרונים התקדמתי 200 עמודים). סדרה - חדשות, בעיקר. ואם לא אז 'ארץ נהדרת' שהייתה די חלודה מלבד דברים בודדים. שיר/אלבום השבוע? The Islander - Nightwish גוליית - כוורת (
) תמונת השבוע? עצלנית עם שיניים ארוכות /m\

loligoth

New member
../images/Emo214.gifסיכום שבועי

משהו משמח שקרה לכם השבוע? יציאות למיניהן, למרות שחוץ מהיציאה סילבסטר אני לא זוכרת את השאר
המלצת השבוע שלכם? תלכו לראות דמדומים!!! התחדשות השבוע? חולצה אפורה בגזרת עטלף. סרט/ספר/סדרת השבוע? ספר - מ-א' לבת ובחזרה: הפילוסופיה של אנדי וורהול, שקראתי כבר בפעם השלישית. סרט - דמדומים. ממש אהבתי. סדרה - חברים :] שיר/אלבום השבוע? וולווט אנדרגראונד למיניהם. תמונת השבוע? >>>

*בדיילי*

משהו משמח שקרה לכם השבוע? הממ.. אין משהו ספציפי, כל מיני דברים קטנים. המלצת השבוע שלכם? לישון ._. התחדשות השבוע? אין... סרט/ספר/סדרת השבוע? ריבורן! זה לא ערפדים, אבל... :) שיר/אלבום השבוע? אין. תמונת השבוע? -->

למעלה