משפטי השבוע

../images/Emo183.gifמשפטי השבוע../images/Emo9.gif

פרק 87
שירה: "אחרי כל התלאות הצלחנו לגעת באושר" רננה: "יופי, אז בואי נשתה לחיי האהבה" שירה: "לא צפוי אה? אבל ככה זה במשחק החיים. תגידי מיכאלה, את יכולה למזוג לנו שתי כוסות יין?" ניב: "מה זה טריפ-הופ, את זוכרת?" שרית: "כשיש סמים בערוץ הופ קטנטנים"
פרק 89
משפטי הפתיחה של בטי: "תגיד, אתה מאמין באהבה ממבט ראשון, או שאתה רוצה שאני אחלוף על פנייך שוב?" "5 שנים אתה סטלן, ועוד לא ראית פרח כמוני"
פרק 90
בני: "מה? איך הספקת להגיע לפה כל כך מהר?" טליה: "הפתיח שלך ארוך כמו אורך הגלות, יכולתי לנסוע לראשון ולחזור" רננה: "איך זה שאנחנו טסים היום? בקושי עברו 4 ימים מאז שאמרת שאנחנו טסים עוד שבועיים" רמי: "אמממ... את יודעת... יש פקקים, אז צריך להספיק להגיע מוקדם. אני גם צריך להספיק להגיע לדיוטי פרי" רננה: "תעשה לי טובה, נו..." רמי: "נו, את יודעת... זמנים זה לא בדיוק זמנים... רננה אני ערבי, את יודעת כמה זמן לוקח לי לעבור בדיקות ביטחוניות? בדרך כלל אני צריך לצאת חודש לפני" רננה: "די, נו רמי, תפסיק לחפות עליהם. הייתה פה פשלה תסריטאית. הם קלטו שאין להם מה להחזיק אותנו, שיהיה יותר מתח אם הם ישלחו אותנו עכשיו. הם פשוט עיוותו את הזמנים, זה אשכרה חפיפניקיות" רמי: "על מה את מדברת?" רננה: "עזוב, לא חשוב... אני הוזה" *למצלמה*: "יופי לכם, חפיפניקים!" רמי: "אז מה, הוא בא עד לכאן בשביל להגיד לך שרוצים אותך בחזרה לסדרה? חבל שהוא לא רדף אחרייך עד למטוס, היינו יכולים לראות סצינה קורעת לב" רננה: "כן, רק אין סיכוי שהיו נותנים לזה תקציב..."
פרק 91
נפתלי: "אתה לא צריך אותי בשביל לפטר אותה" בני: "אבל אנחנו תמיד מפטרים אותה ביחד... זו כבר מסורת" בטי: "מה זה סלט גס? סלט שמקלל?"
פרק 92
כפיר: "אני ודנה הולכים להתחתן" ניצה: "יופי. עם מי?"
פרק 93
שחר: "אמרתי לה שקוראים לי מאור" אודי: "מה, כמו הזמר המסטול?" בני: "השמיים הם הגבול, כמו שאומרים אנשים שאומרים דברים כאלה..."
פרק 94
בטי: "ברוכים הבאים למסיבה הראשונה בליין המסיבות: "בטי"-בנות טובים יפהפיות!" כפיר: "מה נהיה אתך?" שרית: "אני בסדר. אה אתה מדבר על הבגדים? זה אני עיצבתי עוד מהתקופה שהייתי בבצלאל" כפיר: "מה, היית בבצלאל?" שרית: "לא, בשוק בצלאל, אבל מה זה משנה נשמה?" רננה: "אמורה, אני מקווה שאת שומרת עליי, תמיד אומרים על המתים שהם שומרים. כנראה שהמוות הוא חברת אבטחה"
פרק 96
עלמה: "אתן תאומות?" אודי: "מה פתאום, את לא רואה שהשיער שונה?"

תודה../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif

נפתלי: "אתה לא צריך אותי בשביל לפטר אותה" בני: "אבל אנחנו תמיד מפטרים אותה ביחד... זו כבר מסורת"
הרג אותי

../images/Emo6.gifתודה../images/Emo70.gifמלכה../images/Emo99.gif../images/Emo47.gif../images/Emo41.gif../images/Emo9.gif

ShirUsh22

New member
../images/Emo51.gif../images/Emo47.gif../images/Emo106.gif../images/Emo9.gif../images/Emo20.gif

בני ובטי קורעים אותי

ירדן8

New member
תודה../images/Emo51.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo26.gif

משפטים קורעיםםם חחחחח אהבתי עם מאור חחחחח

למעלה