מומלצים 24.10

ה מוזה

New member
מכתב לכל אותם "נוכלים קטנים"

לכל אותם נוכלים קטנים, שיודעים להצביע על הנוכלים הגדולים ולגנותם, אך לא מזהים את עצמם כנוכלים הקטנים שנותנים לגיטימציה לנוכלים הגדולים. מי לא רימה לפחות פעם בחייו את חברות הביטוח באשר הן, או את המוסדות הממשלתיים באשר הם - בין אם מדובר בלשכת העבודה, לשכת הגיוס, ביטוח לאומי או מרכז הליכוד. מי לא גנב כסף מכספי המדינה לפחות פעם בחייו? אולי אתם לא רואים את זה כגניבה, אבל גם "קומבינה ישראלית קטנה" היא גניבה. וכישראלים, אנחנו אוהבים קומבינות. מי לא עבר עבירות תנועה בחוסר התחשבות בנהגים האחרים? בכלל, מי לא פעל בחוסר התחשבות כלפי אחרים, לפחות פעם בחייו? מי לא?

twigy

New member
הודעה קצת מוזרה שנתקלתי בה

בפורום סיפורים מהחיים ומהאינטרנט.. חברה שמציעה שירות קצת..מוזר.. יש שם שתי חלקים להודעה של הבחור

ה מוזה

New member
../images/Emo40.gif מכתב לביל גייטס

אני מקנאה בך על השקט הנפשי שיש לך ..על חוסר הדאגות הבסיסיות היום יומימית שנכסכו ממך ואינם מנת חלקיך. אני בטוחה שאתה מצליח לישון בלילה ..ואפילו ישן לך טוב.. בעוד שאני למשל.מתקשה להרדם..(ושוב אין לי חלילה טענות נגדיך) המחשבות הקיומיות לא נותנות לי מנוח. אני גרושה טריה שחייה שהיו ממוצאים פלוס עד לגרושים, הפכו את עורם ונותרתי כמעט חסרת כל. שקועה בחובות שלא באשמתי ומנסה בכל כוחי לשרוד. מנסה להעניק לילדי חינוך הולם...ולא לגזול מהם את הנאות החיים הקטנות ביותר..ולא מדובר בדברים יקרי ערך..."

למעלה