../images/Emo182.gif

יש לי כ"כ הרבה דברים על הראש... שאני לא מוצאת את עצמי... רוצה עזרה... תמיכה.... חיבוק.....
אני שונאת את חג פסח... בלי אבא ואמא... איך אפשר????? ואנחנו אצל הסבתא רק האחים + אחי הנשוי... וזה מתיש.... מרגישים את החסרון שלהם... במיוחד בבכי של הדודים והסבתא....
זה כ"כ מדכא אותי.... כי אני רוצה לשמוח... אבל הדמעות שלהם הורסות לי הכל.... לא רוצה פסחחח.... דייי!!!!!!! אחיינים שלי היו פה השבוע... אחיינית שלי בת שנתיים, לקחה את התמונות של ההורים שלי... ואמרה: "צדיקים"... אמרתי לה: נכון.... הם צדיקים... מי אלה??? ענתה: אין.... אין סבא וסבתא... צדיקים..... אךךךךך.... זה כ"כ כאב.... אין סבא וסבתא... אין
שמישו יעזור לי... אני קורסת....................... (מצטערת שאני בקושי מגיבה... אני באפיסת כוחות... אבל אני קוראת תמיד)

שולחת לך ../images/Emo201.gif

צר לי על ההרגשה הקשה לך ועל הכאב והעצב הרב. מבינה את הקושי, מכירה אותו מקרוב. יחד עם זאת, שמחה לשמוע שיש לך בכל זאת משפחה לחגוג איתה, וגם אם זה לא בדיוק מה שהיית רוצה, זה דבר גדול. מאמינה שכשהחג יעבור, והימים יחזרו לשגרתם המוכרת, גם ההרגשה הזו תחלוף. ובינתיים מחזקת אותך ושולחת לך חיבוק

תחושה קשה את מתארת../images/Emo24.gif

ובאמת החג הזה קשה גם לי,ולכן אני בורחת....סוגרת את הבית ונוסעת... מאחלת לך חג שמח!

../images/Emo201.gif

אם לצטט משפט ששמעתי פה בפורום מאחת הבנות: "במקום שנגמרות המילים, מתחיל החיבוק". מבינה אותך, מחבקת אותך, ויכולה רק להציע לך לבוא ותהיות כמה שיותר כאן בחג איתנו.

אדומה2

New member
../images/Emo10.gif אכן קשה יקרה

וזה מבאס ואין הרבה מה לעשות עם זה, אלא לנסות בכל זאת לשמוח. גם אני מרגישה את חוד האבדה עכשיו יותר משאר ימות השנה, החגים הארורים האלה, עם כל האהבה שלי אליהם הם מביאים איתם תיקים כבדים ביותר. זה נכון שהם אינם. אבל האנשים היקרים לנו באמת, ואלו שאוהבים אותנו ביותר, תמיד נמצאים איתנו- בלב, בנשימה- בהכל. ובהחלט, עדיף שיהיו פה איתנו, אבל מאחר והמציאות שלנו אומרת אחרת, אז עדיף שיהיו איתנו. אני רוצה להציע לך לספר משהו לאחיינית שלך אודות ההורים שלך, סבא וסבתא שלה, שתכיר אותם באמת ושלא תחשוב שהם רק הלכו ואינם. שתדע שלפני זה הם היו פה ונכחו בחיים. לספר איזה סיפור נחמד, או מצחיק או איזה משהו טיפשי שאחד מהם עשה או שעשיתם יחד. המון חיבוקים.

Darkmatter

New member
../images/Emo201.gif

אוי, היה לי כ"כ עצוב לקרוא את מה שכתבת. אני לא כ"כ יודעת מה להגיד... אני מקווה שפסח בכל זאת יעבור בצורה הכי קלה שאפשר... אני מאחלת לך שדברים ייעשו קלים יותר... איתך.. המון המון
!!!

תודה לכולכם.... ואדומה2

היא עדיין קטנה... נראה לי קשה מידי לספר לה עכשיו... שוב, תודה רבה לכולם... על המילים... חיבוקים...... עודדתן אותי כ"כ.....

למעלה