נפתח בתמונה הזאת כי היא מ-ג-נ-י-ב-ה!!
M m L m New member 10/11/03 #9 ../images/Emo5.gif דולי פרטון נראת כמו חרצוף זה נראה כאילו הדביקו לה את הראש על גוף אחר......משהו פשוט לא מסתדר לי בתמונה הזאת!
../images/Emo5.gif דולי פרטון נראת כמו חרצוף זה נראה כאילו הדביקו לה את הראש על גוף אחר......משהו פשוט לא מסתדר לי בתמונה הזאת!
ה הגר לי New member 10/11/03 #11 חחח.... שפוט נזכרתי בסיפור הדמיוני שלנו כשראיתי את התמונה ולא יכולתי להתאפק...
ה הגר לי New member 10/11/03 #7 ../images/Emo182.gif שאניה מופיעה היום ב- CBS בתוכנית "48 שעות" למישהו יש כאן CBS?? זו תמונה מהתוכנית..
../images/Emo182.gif שאניה מופיעה היום ב- CBS בתוכנית "48 שעות" למישהו יש כאן CBS?? זו תמונה מהתוכנית..
S sharabigfan New member 10/11/03 #15 הגר תודה רבה על התמונות ובאמת חבל שאין כאן את הערוצים למשל של cma היינו רואים כל יום שאניה פשוט מבאס...
הגר תודה רבה על התמונות ובאמת חבל שאין כאן את הערוצים למשל של cma היינו רואים כל יום שאניה פשוט מבאס...
K Katherine New member 10/11/03 #13 תודה הגר ../images/Emo24.gif תמונות מהממות, אני ממש רוצה לראות את זה!!!! ומירי, תגידי מתישהו דולי לא נראית כמו חרצוף??? היא נראית כ"כ פלסטית שזה זוועתי, אבל לפחות היא יודעת לשיר
תודה הגר ../images/Emo24.gif תמונות מהממות, אני ממש רוצה לראות את זה!!!! ומירי, תגידי מתישהו דולי לא נראית כמו חרצוף??? היא נראית כ"כ פלסטית שזה זוועתי, אבל לפחות היא יודעת לשיר
S sharabigfan New member 10/11/03 #14 אני מבינה למה ההבעות האלו תארתי לעצמי מה יקרה לי אם אני יראה את לואיס מול הפנים אני נמסה אני אלך לאיבוד זה מה שקרה לשאניה והיא חולה על דולי אבל זה הבעות של אושר ושמחה אני רוצה כל כך לראות את זה
אני מבינה למה ההבעות האלו תארתי לעצמי מה יקרה לי אם אני יראה את לואיס מול הפנים אני נמסה אני אלך לאיבוד זה מה שקרה לשאניה והיא חולה על דולי אבל זה הבעות של אושר ושמחה אני רוצה כל כך לראות את זה