The Silent Weekend

Liquid Dreams

New member
הארי פוטר זה אחלה ../images/Emo99.gif

כבר קראתי באנגלית, אז אני משאירה את העברית לאבא שלי ואחי
אני לא בטוחה שאני רוצה לקרוא בעברית, זה יהרוס לי ><

Fairywitch

New member
שמעתי דווקא ההיפך.

כשאקרא תהיה לי גם דיעה, אבל בגדול בד"כ אני אוהבת את התרגומים של גילי (בעיקר כי פגשתי אותה והיא ממש נחמדה. לא שזה קשור- אבל קשה לי לבוא בטענות למישהי סימפטית כ"כ...).

Liquid Dreams

New member
התרגומים שלה די גרועים בדר"כ...

יש דברים פה ושם שאפשר להגיד "מילא" כמו סוהרסן, אבל לקרוא לת'סטראלים "פגעסוסים"? לקרוא לבת'ילדה בגשוט בתחולדה? WTF? ובכלל, יש כל מיני דברים דפוקים כאלה ><

דווקא התרגומים שלה בסדר גמור לדעתי..

את השביעי לא קראתי בעברית, וגם אין לי שום תוכניות כאלה, אבל עד אליו אני נהניתי מאוד מהתרגום בעברית
ובקשר לבת'ילדה
אני זוכר שהיא כתבה את השם שלה ככה עוד בספר הראשון לא? אני מניח שהיא סתם ניסתה להצחיק או להדגיש את המוזרויות שבשמות בעולם הקסמים, ובספר השביעי לא רצתה לשנות את מה שהיא בעצמה כתבה, ובגלל זה נתקעה עם בתחולדה

lacrimosa girl

New member
התרגום שלה לטירה הנעה זוועתי ומאז אני

מתעבת אותה.
וגם בה"פ היא עשתה כל מיני שגיאות מפגרות כאלו.

Fairywitch

New member
אגב, לחובבי הארי פוטר שנמצאים כאן../images/Emo27.gif

בשבוע הבא יש כנס חנוכדברא, שמוקדש כולו להארי פוטר
תבואו
ימכרו גם סימניות וסטיקרים שאני עיצבתי (בכלל אני המעצבת של הכנס
) הנה כל הפרטים (זהירות! ייתכנו ספוילרים לספר השביעי
) http://www.numenore.org/hp/page.php?id=193

Fairywitch

New member
אה, אם לא קראת את השביעי עדיין-

אז אל תיכנסי לשם, כי שמות של הרצאות עלולות להיות ספוילר. רק עלולות- אבל אני לא הייתי לוקחת סיכון... בכל אופן- זה ביום שלישי, החל מחמש אחה"צ, אבל כדאי לבוא רק אם תסיימי קודם את הספר השביעי- כי כל דבר יהיה שם ספוילר, כנראה, כולל חלק מהסימניות שעיצבתי... יאללה- רוצי לקרוא, זה ספר מעולה
גם ה"פ וגם ווית'ין- אחותי

Ice Queen 7

New member
אני לא אספיק לסיים אותו עד אז ../images/Emo122.gif

הוא כבר אצלי אבל עוד לא התחלתי, אני רוצה לסיים קודם את השישי שוב כי שכחתי הרבה >< וגם ככה אם זה רק מתחיל ב5 בצהריים לא יהיה לי ממש נוח להגיע, חבל לנסוע עד שם (ת"א, לא?) אם אחרי שעה-שעתיים אני כבר אצטרך לחזור ]:

Fairywitch

New member
יאיי../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif

אני משתתפת בפאנל, וגם אסתובב עם תג "מעצבת"
חוץ מזה- קשה לפספס מישהי בגובה 1.84 מ'
(יש בינינו שם הרבה בחורות עגלגלות פלוס, אבל אף אחת לא בגובה שלי
)

אזירפאל

New member
הייתי בשנה שעברה

ולא היה כזה משהו...
זאת אומרת, היה נחמד, וההרצאה של גילי היתה מעניינת, אבל ההופעה ההיא בוטלה, והמשפט היה די משעמם (בלי לפגוע או משהו, סך הכל די נהניתי). אני מניח שהפעם יהיה יותר טוב, בכל זאת בשנה שעברה זו היתה הפעם הראשונה...
בכל מקרה, כנראה שאגיע. ^^

Fairywitch

New member
בשנה שעברה לא הייתי-

אז ברור שהיה פחות טוב
נתראה שם! אני משתתפת בפאנל
היה לי גם חלק מזערי בהכנה של המשפט שיהיה השנה, מקווה שהוא יהיה יותר טוב. רגע! היית במכירה המרוכזת?

אזירפאל

New member
של 'הארי פוטר לבוגרים'?

לא, העדפתי להזמין מסטימצקי ולקבל את זה כמו שצריך הביתה, למרות ששמעתי שהיה ממש נחמד.

למעלה