The Silent Weekend

אזירפאל

New member
../images/Emo182.gif The Silent Weekend ../images/Emo188.gif

פורומים מועדפים על הגולשים בפורום:
נייטוויש אוונסנס מיי כמיקל רומנס אופנה אלטרנטיבית טוקיו הוטל
15 המציפנים הגדולים:
(60) lacrimosa girl (62) Cry For The Moon (63) taroboy (74) Liquid Dreams (83) The Girl Who Lived (83) TheImpactBoy (88) The Phantom Agony (90) Jilian (93) Ice Queen 7 (96) ZuLi90 (118) The phantom of opera (119) אזירפאל (166) אטומיק בייגל (203) Fairywitch (280) מגרש השוודים
השאלון:
שיר/י השבוע של ווית'ין: שיר/י השבוע לא של ווית'ין: אלבום השבוע: מה את/ה שומע/ת עכשיו: דבר טוב שקרה השבוע: דבר רע שקרה השבוע: משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: אתר השבוע: מאכל השבוע: ספר השבוע: סרט/סדרת השבוע: תמונת השבוע: שיהיה סופשובע חורפי ומהנה.

Ice Queen 7

New member
~

שיר/י השבוע של ווית'ין: The Promise שיר/י השבוע לא של ווית'ין: Kiss - Love Gun אלבום השבוע: Mother Earth מה את/ה שומע/ת עכשיו: Deceiver of Fools דבר טוב שקרה השבוע: הארי פוטר דבר רע שקרה השבוע: הכל משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: לא יודעת אתר השבוע: אין מאכל השבוע: אין ספר השבוע: הארי פוטר 6/7 סרט/סדרת השבוע: עמוק באדמה, שנות ה70, חברים תמונת השבוע: הסורק נדפק, בקרוב תהיה לי סריקה יותר טובה של זה. זאת היתה אמורה להיות מתנה למישהי שמשום מה מאוהבת במרילין מנסון

Ice Queen 7

New member
איזה כנס?

ומה שזה לא יהיה, נראה לי שלא
אם אני אסע לאנשהו זה יהיה למפגשציצים וכנראה שכבר לא יהיה אחד ._.

Ice Queen 7

New member
סיפרתי לה על זה

והיא לא טרחה ממש להסתיר את זה שהיא מעדיפה מתנה קנויה..

אני כותבת מעט מידי P:

שיר/י השבוע של ווית'ין: לא ממש שמעתי..שמעתי דה דאנס פעמיים שיר/י השבוע לא של ווית'ין:Opeth – The Drapery Falls אלבום השבוע: Markize – Transparence מה את/ה שומע/ת עכשיו: Westlife-Evergreen
התגעגעתי אליהם! D: דבר טוב שקרה השבוע: גשם D: דבר רע שקרה השבוע: הכל אחלה :) משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: יומהולדת!%@#%!!!!
אתר השבוע: --- מאכל השבוע: קרמבו!!!
ספר השבוע:--- סרט/סדרת השבוע: גיבורים!!!
אבל נגמר
תמונת השבוע:

שוב טוקיו הוטל ו-MCR?! ><

שיר/י השבוע של ווית'ין: כל ME
שיר/י השבוע לא של ווית'ין: הממ כל מיני של קריידל ואורפנד לנד ועוד 24334 להקות
אלבום השבוע: orphaned land-mabool sonata arctica-silence WT-ME מה את/ה שומע/ת עכשיו: orphaned land-birth of the three
דבר טוב שקרה השבוע: כל מיני דברים חביבים חח דבר רע שקרה השבוע: כל מיני דברים פחות חביבים
משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: הממ אין לי מושג.. אתר השבוע: הממ themepark review מאכל השבוע: פונדו! ספר השבוע: לא יוצא לי בכלל לקרוא ספרים בזמן האחרון
סרט/סדרת השבוע: חיים בזרם ומיס סאנשיין הקטנה!
סופ"ש נעים לכולם
(ושיפסק הגשם כבר.. איך אתם מסוגלים לאהוב את זה? ><)

theEscapist

New member
אמ... אני לא לגמרי חדשה../images/Emo3.gif

רק קצת
אני ענבר, או blacknwhite, לשעבר. החלפתי שם
שיר/י השבוע של ווית'ין: caged!!!! ואח"כ גם the promise וdark wings שיר/י השבוע לא של ווית'ין: אולי know why the nightingale sings אלבום השבוע: mother earth חרשתי לו את הצורה כ"כ כ"כ הרבה! מה את/ה שומע/ת עכשיו: see who I am שהתחלף ל... the promise ~המשך חרישה~
דבר טוב שקרה השבוע: נמ.... בית!!!!!!
ו... סתם היו כמה קטעים נחמדים דבר רע שקרה השבוע: חרא מצברוח+משהו שאני לא ממש רוצה לכתוב עליו=\ משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: חופשששש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ביתת!!!!!!! זה כזה כיףD: לא הייתי בבית יותר מ3 ימים רצופים מאז סוכות אתר השבוע: פורום נייטוויש, בקושי רב, כי מחשבים בבצפר סירבו בהחלטיות להעלות אותו
מאכל השבוע: מאכלי חדר אוכלXD ספר השבוע: צ'רלי והשוקולדה סרט/סדרת השבוע: - תמונת השבוע: -

Liquid Dreams

New member
נהנה

שיר/י השבוע של ווית'ין: אין שיר/י השבוע לא של ווית'ין: See Me in Shadow, No Compliance, The Gathering, Day for Ghosts- Delain אלבום השבוע: Lucidity מה את/ה שומע/ת עכשיו: Forever Yours- Sunrise Avenue דבר טוב שקרה השבוע: נמ חנוכה? דבר רע שקרה השבוע: גם חנוכה. למה צריך להדליק נרות ולשירשירים מטומטמים? >< משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: אולי פגישה עם אנה? ;; אתר השבוע: מאכל השבוע: לביבות D: ספר השבוע: שומרת אחותי [אנה ++] סרט/סדרת השבוע: מגרש ביתי עדיין D: תמונת השבוע: אין

adida33

New member
עונהP:

שיר/י השבוע של ווית'ין: בקושי שמעתי ווית'ין השבוע
שיר/י השבוע לא של ווית'ין: Breaking Benjamin - You Fight Me אלבום השבוע: אין מה את/ה שומע/ת עכשיו:tarja turunen-lost northern star דבר טוב שקרה השבוע: המחשב חדש הגיעP: והארי פוטרר דבר רע שקרה השבוע: אני אמורה להיות עכשיו במקום אחר
משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: >< אתר השבוע: אין מאכל השבוע: בורקסים של אבא
ספר השבוע: הארי פוטר, דהO: סרט/סדרת השבוע: נמלטים, מחשבות פליליות ודקסטר
. תמונת השבוע: אין=]

Fairywitch

New member
עוד אחת עם הארי פוטר../images/Emo24.gif וגם אותך אשאל-

את באה לכנס חנוכדברא בשבוע הבא?

Fairywitch

New member
סופ"ש חורפי בפוך לכולם../images/Emo70.gif

ושוב אני מציפה בכבוד
שיר/י השבוע של ווית'ין: All I Need, See Who I Am שיר/י השבוע לא של ווית'ין:שוב "מרי לנצח" של עברי
אלבום השבוע:The Silent Force מה את/ה שומע/ת עכשיו: "רק בישראל" בטלויזיה ברקע. דבר טוב שקרה השבוע: יצא הארי פוטר בעברית. ספרות קודש זה חשוב
דבר רע שקרה השבוע: אין. משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: כנס חנוכדברא
אתר השבוע: עדיין פייסבוק. מאכל השבוע: פטריות בשמנת מוקרמת
ספר השבוע: אני קוראת כמה במקביל- עדיין עם "משחקי הכס", התחלתי את "משחק מסוכן" של הרלן קובן, וספר השבוע מבחינות אחרות הוא "הארי פוטר ואוצרות המוות" כמובן
סרט/סדרת השבוע: עדיין "אבודים". תמונת השבוע:
הודגש באמצעות מדגישומטיק

למעלה