The Silent Weekend

אני חייבת לבוא!#$@../images/Emo99.gif../images/Emo15.gif../images/Emo129.gif

יש מצב שאני פוגשת אותך שם?

LadySilkworm

New member
וואו, הייתי הולכת

למרות שלא קראתי את הספר השישי עדיין אבל ביום שלישי אני ממש לא יכולה :((

taroboy

New member
ברור לברבור מברבר בירבורו

שיר/י השבוע של ווית'ין: Gatekeeper
שיר/י השבוע לא של ווית'ין:Wishmaster-Nightwish אלבום השבוע: Enter
מה את/ה שומע/ת עכשיו: Gatekeeper XDD דבר טוב שקרה השבוע: הארי פוטר^________^
דבר רע שקרה השבוע: שום דבר מיוחד. משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: אממ אין משהו מיוחד אתר השבוע: אין מאכל השבוע: אין ספר השבוע:הארי פוטר ואוצרות המוות++ סרט/סדרת השבוע: אין תמונת השבוע: XD++ איש משפחה רולז!

ZuLi90

New member
שבוע מצוין גם לכם =]

כי שלי נהרס עם הטוקיו הוטל וMCR האלה :S השאלון: שיר/י השבוע של ווית'ין: Grace אף פעם לא דיברתם עליו בפורום שיר מעולה =]=] או שאתם שומעים אותו בשקט? :p שיר/י השבוע לא של ווית'ין: הכללללל של אפרת גוש ודמיאן רייס אלבום השבוע: 9 של דמיאן רייס. מה את/ה שומע/ת עכשיו: אנטר =] דבר טוב שקרה השבוע: חנוכה :) דבר רע שקרה השבוע: ממ כנראה הסתיימה השביתה. משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: שלא נחזור ללימודים! אתר השבוע: אנונימוס. מאכל השבוע: אורז ירוק עם פטרוזיליה.. ספר השבוע: סרט/סדרת השבוע: תמונת השבוע:

אני מיוחדת אז אני עונה באיחור. ../images/Emo3.gif

(סתם, פשוט לא הייתי בבית בשישי-שבת ואתמול לא הייתי בפורומים.)
שיר/י השבוע של ווית'ין: אין
שיר/י השבוע לא של ווית'ין: אין
אלבום השבוע: אין
מה את/ה שומע/ת עכשיו: בין קהיר לבין דמשק - רזי בן-עזר (גם לי אין מושג מי זה, השיר נמצא בפולארויד 02) דבר טוב שקרה השבוע: מורע בשני-שלישי, שופינג עם מורע, קורל, אורנית ותום בשלישי, ושישי-שבת ברעות עם הרבה אנשים חמודים. ^^
דבר רע שקרה השבוע: אני מנוזלת. :{ וגם לחכות שעה בקור לאוטובוס כי פספסנו את הקודם בדקה וחצי לא היה כיף. וגם להיתקע יותר מחצי שעה בפקקים בירושלים כשאני מתה להשתין ואח שלי מחכה לי בתחנה המרכזית לא היה כיף.
משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: מממ לא יודעת.
אתר השבוע: אין
מאכל השבוע: עוגות. XD אכלתי השבוע עוגת מוצארט שהכנו לכבוד יום ההולדת של אח שלי, עוגה ממש טעימה אחרת שסבא וסבתא שלי הביאו ליום ההולדת של אח שלי, ואמנם זה היה רק היום בבוקר אבל גם עוגת שוקולד נורא טעימה שחברים של אח שלי הכינו לו והוא הביא את מה שנשאר הביתה. XD והכנו אתמול לביבות בננה וזה נחמד.
ספר השבוע: אין
סרט/סדרת השבוע: How I Met Your Mother ולא ראיתי סרטים. ראיתי בערך את "החופשה" בשישי בלילה אבל זה לא היה מספיק מעניין אז במקום להתרכז בסרט ניסיתי להירדם. P:
תמונת השבוע: אין

A t a s h i

New member
יע, הפעם ממש באיחור. ../images/Emo3.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: כל TSF. שיר/י השבוע לא של ווית'ין: Madina Lake - Here I Stand, Epica - Chasing the Dragon. אלבום השבוע: Madina Lake - From Them, Through Us, to You. מה את/ה שומע/ת עכשיו: Nemesea - In Control. דבר טוב שקרה השבוע: סיימתי את הארי פוטר השביעי.
דבר רע שקרה השבוע: סוף גרוע, די קלקל לי. :X כאילו, פאק, "All was well"? היא רצינית? >< בכלל, כל הסוף, ובמיוחד האפילוג הזה, מעצבן ממש. :/ משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: אבא חוזר מארה"ב (במילים אחרות - דיסקים!~ 3>). אתר השבוע: Last.fm. מאכל השבוע: לאדעת. :X ספר השבוע: הארי פוטר 7. סרט/סדרת השבוע: 'האוס'. תמונת השבוע: נה.

למעלה