The Silent Weekend

Amir Noy

New member
1+1=3../images/Emo69.gif

יש גם הוכחות לדבר הזה
XDD נמנ...בכל מקרה ווית'ין לא ממוסחרים
ועפתי להתקלח לפני שאני אפסיד את האוטובוס לתל אביב

מחשב סוףוווף *__*

שיר/י השבוע של ווית'ין: דה פרומיס ודסיבר שיר/י השבוע לא של ווית'ין: כלמיני של אפיקה אלבום השבוע: ME מה את/ה שומע/ת עכשיו: כלום דבר טוב שקרה השבוע: קניתי את הדיסק של אפיקה עם סימון ערום *_* ודיברתי עם טל בטלפון D: דבר רע שקרה השבוע: שיעמוםםם ואין מחשב או חיים או כלדבר אחר משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: שיהיה כבר מחשב ]: אתר השבוע: אין מאכל השבוע: עוגיות שוקולד מגעילות ספר השבוע: אין סרט/סדרת השבוע: כל מה ששודר בטלויזיה השבוע ראיתי בערך תמונת השבוע: אין

ZuLi90

New member
נצל"ש...^^

הייתי חייב לשתף אותכםםםםםם! יש בידי ברגעים האלה קניתי את הדיסק של היהודים אנפלגד ... אוי ההופעה האקוסטית הזו מעולהההה פשוט מומלץ לכל חובבי היהודים!! אגב שאלתי על WT והיה להם את ME ואת THOE ... את ME יש לי ממזמן ועל THOE אני לא אשקיע >< שאלתי אותה על אנטר היא אמרה שהיא יכולה להזמין שיש בחנות בתל אביב :O.. , אבל זה 110 שקל אמרתי לה להזמין לי ולהתקשר אליי ... היא הייתה כזה בשוק היא אמרה :זה לא יקר לך?... , אמרתי יקר אבל זה שווה גם 200 רק ראיתי תעטיפה של זה על המסך שלה התפחלצתי לגמריי... אז זהו יש לי את של היהודים האקוסטי ואני שומע אותו כבר כמה פעמים רצוף ויהיה לי אנטר בקרובב.... יאיי ^^ ו.. זהו פרקתי את שמחתי...

TheImpactBoy

New member
למה לבזבז כ"כ הרבה כסף על שטויות?

אבל שיבושם לך אם יש לך את הכסף הזה...

TheImpactBoy

New member
כנראה שאתם באמת ילדודס מפונקים ../images/Emo3.gif

אני אבזבז 110 שקל על דברים קצת יותר חשובים. ומאיה, שתקי.

למעלה