The Silent Weekend

ZuLi90

New member
חחחחח גם אני ראיתי אותם ...

הם משב"י... , אחלע אנשים =] ואני כ"כ מזדהה עם השוק שלך הזה לפני שנה וחצי כשלא הייתי צמחוני הייתי בתל אביב ועברתי בדיזינגוף ובערך במסלול של 100 מטר הוצפתי בפליירים הכוללים : פלייר על החנות ממול , פלייר על צמחונות :p , פלייר על הברית החדשה ונצרות.. , פלייר של פעילי מר"צ... , חחח אכן תל אביב עיר מרתקת מהבחינה הזו D:

../images/Emo183.gifאני שוב לא ברשימה ../images/Emo69.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: - שיר/י השבוע לא של ווית'ין: fall to pieces-Avril lavigne יומן מסע-אביב גפן זה תמיד אהבה-עיברי לידר cant hear the music-james blunt אלבום השבוע: all the lost souls-james blunt מה את/ה שומע/ת עכשיו: 1973-james blunt דבר טוב שקרה השבוע: משהו שקשה להחליט אם הוא טוב או רע, נעלי הרים D:, סיימתי את הציור שהתחלתי ביום רבין. > דבר רע שקרה השבוע: אותו אחד, דיכאון מטורף משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: פעולה, מע"רים, פגישות מזדמנות עם אנשים. אתר השבוע: תפוז 0_0 מאכל השבוע: בראוניז שהכנתי אתמול ספר השבוע: ציפורים מתות בסתר. סיימתי את זה וזה נהדר. סרט/סדרת השבוע: האנטומיה של גריי ~לאנטומיה יש פתיח :0~, ההצגה הבן הבכור, נהדרת. תמונת השבוע: > ~תודה לטל על החיבור..~ ~הקטע לקוח מתוך 'חברים מספרים על ג'ימי'~

../images/Emo39.gif../images/Emo15.gif../images/Emo129.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: איו :X שיר/י השבוע לא של ווית'ין: One - Metallica, The House Jack Built - Metallica
אלבום השבוע: Iron Maiden - A Matter Of Life And Death מה את/ה שומע/ת עכשיו: Breaking Benjamin - Breath דבר טוב שקרה השבוע: דבורה
. דבר רע שקרה השבוע: לשון :S משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: ... אתר השבוע: ... מאכל השבוע: קציצות מזרחי! XDD ספר השבוע: בת עשרה!! (
!!$#@$@) סרט/סדרת השבוע: מחשבות פליליות, האנטומיה של גריי. תמונת השבוע: ---> סופשבוע מצויין. :) גם לך P:

ZuLi90

New member
נצל"ש... ^^

אתם לא יודעים D: היום דיברתי עם ידידה שלי במקרה והיא מכירה את וויטין חחח טוב נו היא ממוצא רוסי אצלנו באשקלון כמעט כל אלה מימוצא רוסי שומעים אותם משום מה ^^... , בכל אופן כולם משוכנעים שבדיסק החדש החליפו סולנית כי היא "לא נראית אותו דבר ולא נשמעת אותו דבר" ... איזה קטע :S עניתי מסחור D:

ZuLi90

New member
../images/Emo45.gif מסתבר שלמיסחור יש קול אחר...

~מנסה בכוח לעצבן אנשים כי משעמם לי~

אתה גם מצליח לעצבן. מאוד../images/Emo3.gif

אבל אתה אומר פשוט שטויות ככה שאין אפילו מה להגיב על זה

ZuLi90

New member
סתם אני צוחק חלקית...

אתה יודע שאני חושב שהם ממוסחרים אבל בניגוד לאלעד אין לי בעיה עם הקול הנמוך שלה להפך זה אפילו שינוימרענן ומעניין =] ומבחינתי שתישאר ככה גם באלבום הבא (טוב נו לא הגבהים שלה עדיין יותר יפים) אבל תמסר הבנת המיסחור הוא במוסיקה ולא בקול ... , הקול של שארון

סעמק דיי כבר לנסות להוכיח שהם ממוסחרים ><

כי הם לא, וזה פשוט מחרפן אותי!!! ולגבי מה שהם חושבים, אז כן, אולי היא נשמעת שונה, כי מנסים דברים חדשים וזה ידוע שווית'ין היא להקה שלא נשארת באותו סגנון ומשתנה מאלבום לאלבום, וזה לא אומר מסחור, כי ההבדלים בין אנטר לME גדולים מאוד, ובכל זאת אתם לא אומרים שME ממוסחר[והוא באמת לא ממוסחר, וגם THOE לא ממוסחר! ><] לגבי המראה, שארון עדיין יפיפיה, ואני רק ממליץ לה להפטר מהשמלה הלבנה המכוערת הזו כבר, וגם מהשמלה תכלת-טורקיז הקצרה והמכוערת הזו :{ שתחזור לשמלות של TSF *.* אה כן, ומראה לאו דווקא קשור למסחור! ובפעם המיליון- דיי לנסות להוכיח שווית'ין ממוסחרים מבחינת מראה[שפאקינג לא קשור><] ומבחינת מוזיקה, כי הם פשוט לא, הם פשוט השתנו מעט באלבום, כמו השינוי שיש בME לעומת אנטר, ובTSF לעומת ME. ~סוף חפירה~

ZuLi90

New member
הם לא השתנו...

הם פשוט עברו שינוי מפלייליסט של רסטלס אנטר וPOL לפלייליסט של TH WHYD ופרוזן... ושכל אחד יעשה עם עצמו מה שהוא חושב בעיניין הזה...

זה אולי הפלייליסט שלך..

ואם WHYD ופרוזן הם השירים שלדעתך מייצגים את THOE, אז מצטער, אבל יש לך בעיה

ZuLi90

New member
סתם השוואה מעניינת

בין השלושה הראשונה באנטר לבין השלשה המקבילה בTHOE :p

Liquid Dreams

New member
אתה חלאס ><

למה כל בנאדם שמסרב להסכים עם הדעה שלך על זה שווית'ין התמסחרו הופך לפנאטי?

למעלה