NO-NAME

i l0ve u

New member
../images/Emo182.gifNO-NAME../images/Emo182.gif

מה דעתכם על החברה? אוהבים??? קניתם פעם שמה משהו??? מה דעתכם על המחירים?? ואתם יודעים אם זה תמונות חדשות מהקולקציה הזאתי או ישנות??
אז לפי דעתי זאת אחלה חברה ויש אצלה מציאות ... המחירים אממ סבירים ..יש דברים בהגזמה ויש דברים בסדר... ויש לי משמה כמה חולצות וכל מיני .... אני אהבתי ... ואתם???

Daniel MSG

New member
../images/Emo113.gif אני אישיתתתתתתתתת

חולההה על הבגדים של NO NAME הםםםםם ממש טעם שלי ואני חולה על החברה הזו

זו לא קולקציה חדשה.. היא מלפני כמה

שנים... קולקציית קיץ. בקשר לחנות, אני לא קונה שם הרבה. בדרך כלל היו להם דברים פרחיים או שלא שווים את הכסף אבל בעונות האחרונות הם השתפרו ולאט לאט חוזרים להיות מה שהם היו פעם. (בתקופה שבכלל לא התאמתי למידות וסתם הייתי נכנסת לעשות סיבוב :)) כעיקרון, הם דווקא די חמודים. ה"בעיה" היא שהמון קונות שם... ודברים שיש אצלם יש אצל עוד הרבה, אז לא תמיד שווה להוציא את הסכום הנדרש. אבל מדי פעם, בהחלט :)

Daniel MSG

New member
../images/Emo113.gif נכון....

נגיד במסיבה שהייתי לפני שבוע היו הרבה בנות שלבשו את החולצה הזאת שלהן הורודה שהיא כאילו קרועה למעלה... יודעים על מה אני מדברת?

אז ככה...

בעיקרון נו ניים היא חברה שעושה את כל הדברים החרושים שבאופנה...אבל בכל זאת אפשר למצוא בה דברים ממש ממש מתוקים...חנות ממש ממש נחמדה ששוה קפיצה

julietta16

New member
יש להם יציות מגניבות לפעמים...

אבל לא הכי יוצא לי לקנות שם...גם כי הבגדים שלהם חרושים בטירוף וגם כי המחירים לא הכי שווים את זה

למעלה