My SuperNatural Weekend

to the end1

New member
../images/Emo182.gifMy SuperNatural Weekend ../images/Emo182.gif

דבר טוב\רע שקרה השבוע: שיר שעשה לכם ת'שבוע: התחדשות השבוע: וידיאו השבוע: ספר\סרט\סדרת השבוע: תמונת השבוע: רוצים\ות להוסיף משהו?

A m e l y

New member
ראשונה!

דבר טוב\רע שקרה השבוע: כלום ///מבחן במתטיקה שלא באתי אליו כי בין כה וכה היתי מקבלת 0 שיר שעשה לכם ת'שבוע: אין לי זמן לשירים...עצוב התחדשות השבוע: --- וידיאו השבוע: --- ספר\סרט\סדרת השבוע: the exile /אין/אין תמונת השבוע: אין רוצים\ות להוסיף משהו? אין לי חיים...

alonback

New member
עונה

דבר טוב\רע שקרה: דבר טוב: הלך לי טוב במבחן בסטטיסטיקה. דבר רע: מתחילים ללמוד למבחן בכימיה. שיר שעשה...: rossini- the barber of seville, אני יודע שזה מתפלצף אבל זה מה שעשה לי את השבוע התחדשות: הכל סטטוס קוו וידיאו השבוע: למי יש זמן לוידיאו בתקופת בחינות ספר\סרט\סדרת השבוע: ראה ערך וידיאו השבוא תמונת השבוע: ????

G Baby

New member
עונה ../images/Emo13.gif

דבר טוב\רע שקרה השבוע: התקבלתי לעבודה! \ התקבלתי לעבודה..נגמר הבית בושת
שיר שעשה לכם ת'שבוע: Sugarhill Gang - Jump On It התחדשות השבוע: המצלמה החדשה שהזמנתי הגיעה!
וידיאו השבוע: http://video.yahoo.com/watch/4535227/12149415 זה סרטון שהכנתי, לא קשור לעל טבעי, תהיו חמודים ותראו, ותגידו מה חשבתם
ספר\סרט\סדרת השבוע:---\מכושפת\על טבעי תמונת השבוע: משהו שרץ מלא בפייסבוק..סתם נחמד לעשות את זה על החברים
רוצים\ות להוסיף משהו? שיהיה שבוע פורה ומהנה

to the end1

New member
הקליפ שהכנת ממש יפה,מאוד אהבתי אותו

ושיהיה לך בהצלחה בעבודה ותתחדשי על המצלמה

G Baby

New member
תודה תודה..

ותודה
איזה יופי שמישהו אהב את הסרטון

darklighter

New member
בהצלחה בעבודה, תתחדשי על המצלמה../images/Emo140.gif../images/Emo190.gif

ומגניב הסרטון שעשית! אני לא מתה על כדורגל אבל זה הלך טוב עם המוסיקה וזה... אהבתי את התמונה=D אני ראיתי משהו אחר בפייסבוק שלי שבא באנגלית כזה ולא עם הסימפסונים אבל על אותו עיקרון. איזה 10 אנשים שמו את זה. אני מקבלת הודעות שגיאה כשאני מנסה להעלות תמונה, אלא אם כן זה לפרופיל. כל דבר כמעט בפייסבוק נותן לי הודעות שגיאה.

G Baby

New member
הוו תודה רבה גם לך! ../images/Emo13.gif

אני גם אוהבת איך המוסיקה מתאימה, אגב, בגלל זה העלתי את הסרטון ליאהו ולא ליוטיוב, כי החצופים האלה כבר לא מעלים לי סרטונים עם סאונד, בטענה שהסאונד זה פגיעה בזכויות יוצרים. :-S חחח נראה לי שהפייסבוק שלך לא אוהב אותך..אולי אם תפתחי יוזר חדש זה יעבוד.

to the end1

New member
Me../images/Emo132.gif

דבר טוב\רע שקרה השבוע: סוף סוף מרגישים ת'חורף ואין דבר יותר טוב מזה
שיר שעשה לכם ת'שבוע: The Killers - Human התחדשות השבוע:
וידיאו השבוע: הווידיאו שבחרתי נתקע כל שנייה אז עדיף שאני כבר לא יעלה אותו
ספר\סרט\סדרת השבוע: "מלך החומוס ומלכת האמבטיה"
איך פגשתי את אמא שלך,שני גברים וחצי,על טבעי (עונה שנייה) תמונת השבוע:
רוצים\ות להוסיף משהו? משעמם לי

עונה באיחור

דבר טוב\רע שקרה השבוע: רע - מבחן מעאפן במת', מניאק בקולנוע רחובות. טוב - נקמה במניאק XDDD מבחן סבבה באנגלית. שיר שעשה לכם ת'שבוע: The Kill - 30 Seconds To Mars Forever - Papa Roach. התחדשות השבוע: ממ שכחתי XD וידאו השבוע: The Kill - 30 Seconds To Mars ספר\סרט\סדרת השבוע: ספר - "דמדומים" סדרה - ברור שעל-טבעי!! סרט - בלאדי ואלנטיין, כל-כך קרובות... (סיפור ארוך, שוקלת לכתוב רומן על זה XD) תמונת השבוע: -----> רוצים\ות להוסיף משהו? :( חחח

למעלה