זהו שאמרתי שאני לא זוכר מאיזה אתרים הם. וליתיום נראה לי שקיבלתי באימייל...
D Dragonuv5 New member 30/12/06 #88 זהו שאמרתי שאני לא זוכר מאיזה אתרים הם. וליתיום נראה לי שקיבלתי באימייל...
E Evi Virus New member 30/12/06 #90 אה ../images/Emo9.gif תודה [ואל תתייחס אליי. יש לי קליטה איטית. ><]
E Evi Virus New member 30/12/06 #101 [רגע, אז המסנג'ר ההוא פעיל?] [לא ניסיתי, חשבתי שאולי אתה יודע מה האחד הפעיל. P:]
S Shelly Rau New member 28/12/06 #9 למה לא לומדים../images/Emo35.gif כבר לא צריך לעשות בדיקת חתימה אפשר להסתכל כל פעם בפרופיל משתמש ולראות אם זה יצא טוב
למה לא לומדים../images/Emo35.gif כבר לא צריך לעשות בדיקת חתימה אפשר להסתכל כל פעם בפרופיל משתמש ולראות אם זה יצא טוב
S Shelly Rau New member 28/12/06 #12 וואו יש בתפוז... ...פורומים כל כך לא הכרחיים העיקר פורום ל-BPD הם לא רואים סיבה לפתוח (ומציעים לי לפתוח לזה קומונה כדי "לראות איך זה הולך כשיש לזה קומונה כבר ופעילה מאד שמוכיחה שיש צורך בפורום כזה). אוקיי, זהו, הוצאתי תסכולים. תפוזונה |
וואו יש בתפוז... ...פורומים כל כך לא הכרחיים העיקר פורום ל-BPD הם לא רואים סיבה לפתוח (ומציעים לי לפתוח לזה קומונה כדי "לראות איך זה הולך כשיש לזה קומונה כבר ופעילה מאד שמוכיחה שיש צורך בפורום כזה). אוקיי, זהו, הוצאתי תסכולים. תפוזונה |
E EvRules New member 28/12/06 #13 היה אתמול שלגגג בירושליםם!!!! שימותו הקנאים שלא גרים שם וואי זה היה כל כך יפה!! הפעם הראשונה שהיה שלג בגינה שילי^^!! אבל כמובן...כדי שהיה נורא "נחמד" הוא נגמר בלילה והכל נמס היום.. ...כבר חשבתי לא נלך היום לביה"ס!! אבל כמובן שהלכנו.. ...איזה באסה..
היה אתמול שלגגג בירושליםם!!!! שימותו הקנאים שלא גרים שם וואי זה היה כל כך יפה!! הפעם הראשונה שהיה שלג בגינה שילי^^!! אבל כמובן...כדי שהיה נורא "נחמד" הוא נגמר בלילה והכל נמס היום.. ...כבר חשבתי לא נלך היום לביה"ס!! אבל כמובן שהלכנו.. ...איזה באסה..
E EvRules New member 28/12/06 #19 אהה.. לא ממש...=/...יש איזורים יותר יש םחות...אצלי למשל (בית הכרם..) הכל כמעט נמס..