לחמשוש

../images/Emo110.gifחחח אוראלוששש

חחחח אני פאקצה?לאאא חחחחחחח לא לא לא קרועה אחת חחחח סבבה נשמתי מה איתך כפרע???

../images/Emo182.gif לירוניי הכל מצויין

כנ"ל לספיריי חח מה חדש? חח רק עכשיו יכולתי לענות כי עניתי לע השאלון של סיתיי

../images/Emo182.gif מתעליך!! נסיכה אחת1!!

יאמיי תכף אמא שלי מכינה ספינג'אט!-במרוקאית- (ספינג' בעברית המדוברת חחח) הנני יודעת ומבינה מרוקאית במעט חחח וגאה בזאת!

../images/Emo137.gifגמני מרוקאית :]

ולא יודעת בכלל לדבר מרוקאית XD רק איזה מילה או שתיים והיום אכלתי ספינג'ה אחת חעחע

MaStuLa76

New member
בנווווות,כנסו../images/Emo6.gif כולל רותם../images/Emo9.gif

תראאאאאו
שיחה שלי ושל רותם
שושה_הנוכלת D;‏ (‏PM‎ ‏11:28)‏ : פייי רותם מה עשית? שושה_הנוכלת D;‏ (‏PM‎ ‏11:28)‏ : חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח רותם_הפלצנית D=‏ (‏PM‎ ‏11:28)‏ : ;[ רותם_הפלצנית D=‏ (‏PM‎ ‏11:28)‏ :
שושה_הנוכלת D;‏ (‏PM‎ ‏11:29)‏ : יש מרסס בימנו חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח שושה_הנוכלת D;‏ (‏PM‎ ‏11:29)‏ :
רותם_הפלצנית D=‏ (‏PM‎ ‏11:29)‏ : איזה זבבבבבל D ;; שושה_הנוכלת D;‏ (‏PM‎ ‏11:29)‏ : ססססססס ססססססססססססססססס ריח,? תענוווווווג,! שושה_הנוכלת D;‏ (‏PM‎ ‏11:29)‏ : רותם? לשירותים
שושה_הנוכלת D;‏ (‏PM‎ ‏11:29)‏ : אני רואה שאת לא שולטת על התחת שלך
רותם_הפלצנית D=‏ (‏PM‎ ‏11:30)‏ : חומה !!!! אל דברי איתי
שושה_הנוכלת D;‏ (‏PM‎ ‏11:30)‏ : חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח למה? אשמתי שאת תוקעת נאדים,? מזה אמור להיות תות? שושה_הנוכלת D;‏ (‏PM‎ ‏11:30)‏ : ממתי תותים מפליצים? חדש בטכנולוגיה
רותם_הפלצנית D=‏ (‏PM‎ ‏11:30)‏ : חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
שושה_הנוכלת D;‏ (‏PM‎ ‏11:30)‏ : חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
רותם_הפלצנית D=‏ (‏PM‎ ‏11:34)‏ : שירה יא זבל תחזרי לפורום D: איזה מצחיק שאת שם , [[: שושה_הנוכלת D;‏ (‏PM‎ ‏11:35)‏ : חחח נחשוב על זה
רותם_הפלצנית D=‏ (‏PM‎ ‏11:35)‏ : ככן , ? =-O שושה_הנוכלת D;‏ (‏PM‎ ‏11:35)‏ : לא שושה_הנוכלת D;‏ (‏PM‎ ‏11:35)‏ :
רותם_הפלצנית D=‏ (‏PM‎ ‏11:35)‏ : חחחחחחחחחחחחחחחח D=

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
אווווווווייייייייייירררררררררררררררררר
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח דייייייייייייייייייי אאאאאאאאאאאאאאאאאע חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

MaStuLa76

New member
אוויר? פווווווווווווו O=

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

למעלה