שאלון

גל, כרגע שמתי לב למשהו-

י ש ל ך פ י צ ו ל א י ש י ו ת מיי שאדו אנד מי... הצל שלך ואתה... אתה שניים... אמאלה... עם מי משניכם אני מתחתנת?

*המומה מכדי לומר משהו*

תיזהר שאני לא אוציא לך מתחת לחופה שפנים מהכובע, ואני לא מתכוונת במובן המילולי

אויש לא ניסחתי את עצמי טוב ../images/Emo3.gif

התכוונתי לא במובן הפיזי, שאני לא פשוט כמשמעו אעמוד עם כובע מתחת לחופה ואזרוק עליך שפנים

../images/Emo113.gifעונה משעמום../images/Emo70.gif

עבר: שם המורה בכיתה א': נוגה הזיכרון הראשון שלך: לא'דעת האם בילדותך התנהגת כבן\\בת המין השני?: לא נראה לי האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: כעע המקצוע הראשון שנכשלת בו: נראה לי אנגלית המקצוע האחרון שנכשלת בו: היסטוריה האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): כעע פעמיים אבל נשארתי באותו עיר איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: כייפית כי הייתי בת יחידה השיר האחרון ששרת: בתוך כי מישו היתקשר אלי לפלאפון ויש לי ת'רינטונג של בתוך הדבר האחרון שצחקת בגללו: אסי כהן בפרסומת למה שיהיה בערב הפעם האחרונה שבכית: אתמול האדם האחרון שראית: אבא שלי הדבר האחרון שאמרת: כלום הדבר האחרון שאכלת: עוגייה הדבר האחרון ששתית: תהה הדבר האחרון שקנית: לא'זוכרת השיר האחרון ששמעת: אממ.. לא זוכרת הדיסק האחרון שקנית: לא קונה דיסקים בשביל זה יש קאזה הפעם האחרונה שעזרת לאמא: לפני כמה ימים כי בימים האחרונים הייתי חולה הדבר הכי מטורף שעשית: עליתי על רכבת הרים ביורודיסני הווה: שיער נוכחי: פן בגדים נוכחיים: פיג'מה תכשיטים נוכחיים: צמיד עצבנות נוכחית: אין התגעגעות נוכחית: אממ.... תמונת דסקטופ נוכחית: סתם פסים כחולים חבר\\ה?: לאא אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: אממ.... האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? כעע האם אתה עייף? רעב? רעב את מי אתה הכי רוצה לחבק?: את כולם ממה הכי נמאס לך?: מלהיות חולה את מי היית רוצה להרוג? חס וחלילה למה להרוג
הכי פחות מהנה?: להישאר בבית עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?: עוד לא חשבתי על זה איפה אתה הולך לגור?: לא'דעת כמה ילדים אתה רוצה?: 3 באיזה סוג של מכונית תנהג?: אוטו קטן איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: נשואה+1 חושב הרבה על העתיד?: בכלל לא מפחד ממנו?: קצת וקצת בכללי: להקה אהובה: הייב פייב ספר אהוב: סודות נעורים סופר(ים) אהוב(ים): משה יהלום צבע אהוב: כחול פריט לבוש אהוב: גופייה איבר שהכי מושך אותך: עיניים אתה שמח כש: מחמיאים לי אתה מרגיש בודד כש: כולם יוצאים להפסקה ואני נשארת לבד בכיתה כדי לאכול האם אתה חושב יותר מדי: לא ממש הבנתי אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: צרפת אדם מפורסם שפגשת: הרבה יהודה לוי, אגם רודברג ושאר שחקני אהבה מעבר לפינה האם יש לך אילושהם חרטות: כעע קפה אהוב: תה ריח אהוב: לימון מה מכעיס אותך: שמקללים את הראליי מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: יצירתית האדם שעושה לך הכי טוב: חברה שלי חח סגנון מוזיקה אהוב: מזרחי חדר אהוב בבית: החדר שלי מקום אהוב בעולם: יורודיסני מקצוע שנוא: הכללל מורה אהוב: המחנכת שלי אוהב את בצפר?: מאוד חולה עליו נרדם בשיעורים?: כעע מעשן?: חלילה נפגע (רגשית) בקלות?:מאווד נותן מעצמך?: הרבה אוהב לפוצץ נייר בועות?מאודד לועס דברים? ואיי הכללל אוהב להתקלח?: כעע אוהב להתעטש?: לעע שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: כעע חח אוהב לצחצח שיניים?: לע אכפת לך מאיכות הסביבה?: מאוד קונה צרובים\\צורב?: צורב אוהב לנסוע או הולך ברגל?: לנסוע חוסך כסף למשהו מיוחד?: כעע ישן הרבה?: לא ממש בתול?: כעע נקשר לחפצים?: כעע אוהב חולצות גזורות?: לעע גופיות?: כעע
אוהב לטייל?: כעע אוהב כפכפים?: כעע לובש בוקסר?: לעע שמש או גשם?: שמש רוב הזמן - קר לך או חם לך?: קר ילדותי?: לעע ממש חולם בהקיץ?:לעע

נמנמ.. אני ../images/Emo9.gif עונה

עבר: שם המורה בכיתה א': ענת הזיכרון הראשון שלך: שנולדתי
האם בילדותך התנהגת כבן\\בת המין השני?: הייתי די טום-בוי האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: לא המקצוע הראשון שנכשלת בו: לא נכשלתי בשום מקצוע המקצוע האחרון שנכשלת בו: לא נכשלתי בשום מקצוע האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): עברתי בתוך זכרון 4 פעמים
איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: כתומה
השיר האחרון ששרת: אנימל אינסטינקט הדבר האחרון שצחקת בגללו: חחח, אתמול בערב היו המון קטעים הפעם האחרונה שבכית: אתמול בערב (ויש סיבה טובה) האדם האחרון שראית: אמא שלי הדבר האחרון שאמרת: היי (?) הדבר האחרון שאכלת: קוקומן כדורים (פרסומת סמוייה) עם חלב הדבר האחרון ששתית: קולה
הדבר האחרון שקנית: גופייה שחורה ויפה השיר האחרון ששמעת: אנימל אינסטינקט
הדיסק האחרון שקנית: כולל די.וי.די
? אבל אם במוסיקה: "ממעמקים" הפעם האחרונה שעזרת לאמא: היום, לפני כמה דקות הדבר הכי מטורף שעשית: יש ה-מ-ו-ן-!-!-! הווה: שיער נוכחי: חום, מדורג (החלק הכי ארוך מגיע עד לסוף הריאות..
) בגדים נוכחיים: מכנסיים כתומות וגופייה אדומה (ישנתי אצל חברה אז אני עם אותם הבגדים מאתמול.. תיכף אני אחליף) תכשיטים נוכחיים: שרשרת פיס גדולה עצבנות נוכחית: לילך
התגעגעות נוכחית: שומרת על זכות השתיקה
תמונת דסקטופ נוכחית: אורלנדו בלום
חבר\\ה?: אין, כרגע
אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: גם כאן, שומרת על זכות השתיקה
האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? לפעמים.. כרגע לא האם אתה עייף? רעב? עייפה את מי אתה הכי רוצה לחבק?: גם כאן, שומרת על זכות השתיקה
ממה הכי נמאס לך?: לילך
את מי היית רוצה להרוג? לילך
הכי פחות מהנה?: לילך
עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?: אשת עסקים איפה אתה הולך לגור?: בזכרון או בקיסריה כמה ילדים אתה רוצה?: 3 או 4 באיזה סוג של מכונית תנהג?: משהו אדום עם גג נפתח
איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: אין משהו מוגדר חושב הרבה על העתיד?: לא כ"כ מפחד ממנו?: לפעמים וקצת בכללי: להקה אהובה: אוונסנס/רד הוט צ'ילי פפרס/ דה קרמבריס/עוד מלא... ספר אהוב: "יש ילדים זיגזג" סופר(ים) אהוב(ים): אין מועדפים צבע אהוב: כתוםםםםםםםםםםםםםםםםםםם
(כמה לא צפוי...) פריט לבוש אהוב: מכנסי גלישה, כתומים כמובן איבר שהכי מושך אותך: עיניים... אני חולה על עיניים אתה שמח כש: טוב לי
אתה מרגיש בודד כש: אני מרגישהשלא אוהבים אותי ואין לי אף אחד בעולם..
האם אתה חושב יותר מדי: חחח, אני חושבת המון, אבל לא הרבה מדי אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: ניו יורק/לוס אנג'לס/סן פרנסיסקו/איטליה... אדם מפורסם שפגשת: ה-מ-ו-ן האם יש לך אילו שהם חרטות: יאפ
קפה אהוב: לא משנה לי... ריח אהוב: אין מועדף
מה מכעיס אותך: לילך
, בוגדים, שקרנים, מניאקים, פקאצות, ליזי, שיעור ערבית, יום חרא... מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: אני שרה יפה, זה כשרון? האדם שעושה לך הכי טוב: אני אשמור על זכות השתיקה, יש פה מרגלים סמויים
סגנון מוזיקה אהוב: כל מוזיקה חוץ ממזרחית
חדר אהוב בבית: שלי
מקום אהוב בעולם: הבית שלי
מקצוע שנוא: ערביתתתתת, בעעעעעעעעעעעעעעע מורה אהוב: אין
אוהב את בצפר?: יש ימים שכן ויש ימים שלא
נרדם בשיעורים?: לפעמים... בדר"כ לא מעשן?: לאאאא נפגע (רגשית) בקלות?: לא נותן מעצמך?: כן אוהב לפוצץ נייר בועות? כן
לועס דברים? כן אוהב להתקלח?: כן אוהב להתעטש?: חח, חלום הילדות שלי. לא
שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: כןןן, פעם נרדם לי התחת באמצע סיור בבית חולים!
אוהב לצחצח שיניים?: כן, כדי שאני ארגיש "רעננה"
אכפת לך מאיכות הסביבה?: אכפת לי מהסביבה שלי.. קונה צרובים\\צורב?: צורבת, אני פושעת
אוהב לנסוע או הולך ברגל?: לנסוע חוסך כסף למשהו מיוחד?: לא
ישן הרבה?: לא בתול?: כן נקשר לחפצים?: לא אוהב חולצות גזורות?: כן
גופיות?: מאודדדדדדדד
אוהב לטייל?: יאפ אוהב כפכפים?: תלוי איזה, לא אצבע לובש בוקסר?: לא שמש או גשם?: שמש - אפשר ללכת לים רוב הזמן - קר לך או חם לך?: קר לי ילדותי?: לא חולם בהקיץ?: לפעמים

../images/Emo9.gif

באמת... הייתי ממש כזה ככה (כמה מילים כאלה במשפט אחד, אני מרגישה פקאצה. יאי) כמו בן...
אבל ברצינות, הייתי די כמו הבנים והסתובבתי איתם
. אבל גם עם בנות, כמובן

חחח

תסתכלי: לא שלמות????-----------> אני אישית מאוהבת בשלמות הזאת ומצפה ממנה לילד

(זאת התומנה של הדסקטופ)

מה ששמתי ממקודם... עכשיו זאת התמונה שבראש שלי:
לוק אט דה בודי
אלוהים, השלמות... אעאעאעאעאעאע

אני מסכימה איתך

שהוא חתיך חמוד מדהים ויכול לגרום לך להגיע לאורגזמות רק מלהסתכל על תמונה שלו, אבל מה קרה להראל?!?!?!?!

את יודעת כמה שנים הייתה לי..

תמונה של הראל (אוסף תמונות) בתור דסקטופ?(ת'אמת, זה היה חודשיים)אבל עדיין.. אורלנדו
צריך גם מקום כבוד שכזה
. וזאת תמונת הדסקטופ שלי-> (לא התמונה שעושה חשק לאנוס אותו..)

כל תמונה עושה חשק שכזה ../images/Emo3.gif

תאמת גם לי הוא היה תקוע לי פעם בדסקטופ
אבל אז הגיע הראל, והוא השתלט

חחחחח

גם את שמת את אורלנדו בדסקטופ?
חחח, ומקודם היה לי דסקטופ מאגניב וכתום כזה.. יש לי תמונה.. מוהאהאהא

את בהריון ממנו? ../images/Emo8.gif

אני אישית הייתי מחליפה איתך עכשיו, רק בגלל שאת בהריון
אוי את עוברת תקופה כל כך חלומית ונפלאה...

למעלה