נמנמ.. אני ../images/Emo9.gif עונה
עבר: שם המורה בכיתה א': ענת הזיכרון הראשון שלך: שנולדתי
האם בילדותך התנהגת כבן\\בת המין השני?: הייתי די טום-בוי האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: לא המקצוע הראשון שנכשלת בו: לא נכשלתי בשום מקצוע המקצוע האחרון שנכשלת בו: לא נכשלתי בשום מקצוע האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): עברתי בתוך זכרון 4 פעמים
איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: כתומה
השיר האחרון ששרת: אנימל אינסטינקט הדבר האחרון שצחקת בגללו: חחח, אתמול בערב היו המון קטעים הפעם האחרונה שבכית: אתמול בערב (ויש סיבה טובה) האדם האחרון שראית: אמא שלי הדבר האחרון שאמרת: היי (?) הדבר האחרון שאכלת: קוקומן כדורים (פרסומת סמוייה) עם חלב הדבר האחרון ששתית: קולה
הדבר האחרון שקנית: גופייה שחורה ויפה השיר האחרון ששמעת: אנימל אינסטינקט
הדיסק האחרון שקנית: כולל די.וי.די
? אבל אם במוסיקה: "ממעמקים" הפעם האחרונה שעזרת לאמא: היום, לפני כמה דקות הדבר הכי מטורף שעשית: יש ה-מ-ו-ן-!-!-! הווה: שיער נוכחי: חום, מדורג (החלק הכי ארוך מגיע עד לסוף הריאות..
) בגדים נוכחיים: מכנסיים כתומות וגופייה אדומה (ישנתי אצל חברה אז אני עם אותם הבגדים מאתמול.. תיכף אני אחליף) תכשיטים נוכחיים: שרשרת פיס גדולה עצבנות נוכחית: לילך
התגעגעות נוכחית: שומרת על זכות השתיקה
תמונת דסקטופ נוכחית: אורלנדו בלום
חבר\\ה?: אין, כרגע
אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: גם כאן, שומרת על זכות השתיקה
האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? לפעמים.. כרגע לא האם אתה עייף? רעב? עייפה את מי אתה הכי רוצה לחבק?: גם כאן, שומרת על זכות השתיקה
ממה הכי נמאס לך?: לילך
את מי היית רוצה להרוג? לילך
הכי פחות מהנה?: לילך
עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?: אשת עסקים איפה אתה הולך לגור?: בזכרון או בקיסריה כמה ילדים אתה רוצה?: 3 או 4 באיזה סוג של מכונית תנהג?: משהו אדום עם גג נפתח
איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: אין משהו מוגדר חושב הרבה על העתיד?: לא כ"כ מפחד ממנו?: לפעמים וקצת בכללי: להקה אהובה: אוונסנס/רד הוט צ'ילי פפרס/ דה קרמבריס/עוד מלא... ספר אהוב: "יש ילדים זיגזג" סופר(ים) אהוב(ים): אין מועדפים צבע אהוב: כתוםםםםםםםםםםםםםםםםםםם
(כמה לא צפוי...) פריט לבוש אהוב: מכנסי גלישה, כתומים כמובן איבר שהכי מושך אותך: עיניים... אני חולה על עיניים אתה שמח כש: טוב לי
אתה מרגיש בודד כש: אני מרגישהשלא אוהבים אותי ואין לי אף אחד בעולם..
האם אתה חושב יותר מדי: חחח, אני חושבת המון, אבל לא הרבה מדי אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: ניו יורק/לוס אנג'לס/סן פרנסיסקו/איטליה... אדם מפורסם שפגשת: ה-מ-ו-ן האם יש לך אילו שהם חרטות: יאפ
קפה אהוב: לא משנה לי... ריח אהוב: אין מועדף
מה מכעיס אותך: לילך
, בוגדים, שקרנים, מניאקים, פקאצות, ליזי, שיעור ערבית, יום חרא... מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: אני שרה יפה, זה כשרון? האדם שעושה לך הכי טוב: אני אשמור על זכות השתיקה, יש פה מרגלים סמויים
סגנון מוזיקה אהוב: כל מוזיקה חוץ ממזרחית
חדר אהוב בבית: שלי
מקום אהוב בעולם: הבית שלי
מקצוע שנוא: ערביתתתתת, בעעעעעעעעעעעעעעע מורה אהוב: אין
אוהב את בצפר?: יש ימים שכן ויש ימים שלא
נרדם בשיעורים?: לפעמים... בדר"כ לא מעשן?: לאאאא נפגע (רגשית) בקלות?: לא נותן מעצמך?: כן אוהב לפוצץ נייר בועות? כן
לועס דברים? כן אוהב להתקלח?: כן אוהב להתעטש?: חח, חלום הילדות שלי. לא
שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: כןןן, פעם נרדם לי התחת באמצע סיור בבית חולים!
אוהב לצחצח שיניים?: כן, כדי שאני ארגיש "רעננה"
אכפת לך מאיכות הסביבה?: אכפת לי מהסביבה שלי.. קונה צרובים\\צורב?: צורבת, אני פושעת
אוהב לנסוע או הולך ברגל?: לנסוע חוסך כסף למשהו מיוחד?: לא
ישן הרבה?: לא בתול?: כן נקשר לחפצים?: לא אוהב חולצות גזורות?: כן
גופיות?: מאודדדדדדדד
אוהב לטייל?: יאפ אוהב כפכפים?: תלוי איזה, לא אצבע לובש בוקסר?: לא שמש או גשם?: שמש - אפשר ללכת לים רוב הזמן - קר לך או חם לך?: קר לי ילדותי?: לא חולם בהקיץ?: לפעמים