שאלון

../images/Emo182.gif../images/Emo23.gifשאלון../images/Emo9.gif

לקוח מפורום סקרים ושאלונים. עבר: שם המורה בכיתה א': הזיכרון הראשון שלך: האם בילדותך התנהגת כבן\\בת המין השני?: האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: המקצוע הראשון שנכשלת בו: המקצוע האחרון שנכשלת בו: האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: השיר האחרון ששרת: הדבר האחרון שצחקת בגללו: הפעם האחרונה שבכית: האדם האחרון שראית: הדבר האחרון שאמרת: הדבר האחרון שאכלת: הדבר האחרון ששתית: הדבר האחרון שקנית: השיר האחרון ששמעת: הדיסק האחרון שקנית: הפעם האחרונה שעזרת לאמא: הדבר הכי מטורף שעשית: הווה: שיער נוכחי: בגדים נוכחיים: תכשיטים נוכחיים: עצבנות נוכחית: התגעגעות נוכחית: תמונת דסקטופ נוכחית: חבר\\ה?: אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? האם אתה עייף? רעב? את מי אתה הכי רוצה לחבק?: ממה הכי נמאס לך?: את מי היית רוצה להרוג? הכי פחות מהנה?: עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?: איפה אתה הולך לגור?: כמה ילדים אתה רוצה?: באיזה סוג של מכונית תנהג?: איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: חושב הרבה על העתיד?: מפחד ממנו?: וקצת בכללי: להקה אהובה: ספר אהוב: סופר(ים) אהוב(ים): צבע אהוב: פריט לבוש אהוב: איבר שהכי מושך אותך: אתה שמח כש: אתה מרגיש בודד כש: האם אתה חושב יותר מדי: אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: אדם מפורסם שפגשת: האם יש לך אילושהם חרטות: קפה אהוב: ריח אהוב: מה מכעיס אותך: מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: האדם שעושה לך הכי טוב: סגנון מוזיקה אהוב: חדר אהוב בבית: מקום אהוב בעולם: מקצוע שנוא: מורה אהוב: אוהב את בצפר?: נרדם בשיעורים?: מעשן?: נפגע (רגשית) בקלות?: נותן מעצמך?: אוהב לפוצץ נייר בועות? לועס דברים? אוהב להתקלח?: אוהב להתעטש?: שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: אוהב לצחצח שיניים?: אכפת לך מאיכות הסביבה?: אכפת לי מהסביבה שלי.. קונה צרובים\\צורב?: אוהב לנסוע או הולך ברגל?: חוסך כסף למשהו מיוחד?: ישן הרבה?: בתול?: נקשר לחפצים?: אוהב חולצות גזורות?: גופיות?: אוהב לטייל?: אוהב כפכפים?: לובש בוקסר?: שמש או גשם?: רוב הזמן - קר לך או חם לך?: ילדותי?: חולם בהקיץ?:

../images/Emo182.gif../images/Emo23.gifאני../images/Emo9.gif והשאלון גם מפורום

המורדים, שלקחתי אותו משם. עבר: שם המורה בכיתה א':-אביבה הזיכרון הראשון שלך:-לא זוכרת האם בילדותך התנהגת כבן\\בת המין השני?:- לא האם נהגת לאכול דברים מוזרים?:-לא המקצוע הראשון שנכשלת בו:-ערבית
המקצוע האחרון שנכשלת בו:-אם זה בציון במבחן אז כימיה. האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?):- כן, מדירה בבת ים לדירה אחרת מבת ים ומבת ים לאיפה שאני גרה עכשיו. איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?:-אין לי שמץ השיר האחרון ששרת:-אחד מהשירים של הראל, לא זוכרת הדבר האחרון שצחקת בגללו:-חברה שלי
הפעם האחרונה שבכית:-אתמול
האדם האחרון שראית:-אבא שלי הדבר האחרון שאמרת:-היי הדבר האחרון שאכלת:-אמממ הדבר האחרון ששתית:-מים הדבר האחרון שקנית:-אמממ השיר האחרון ששמעת:-אחד מהשירים של הראל, לא זוכרת הדיסק האחרון שקנית:- הסרט של המורדים הפעם האחרונה שעזרת לאמא:-אממממ שאלה טובה הדבר הכי מטורף שעשית:-לא זוכרת
הווה: שיער נוכחי:מתולתל, יחסית ארוך וחום בגדים נוכחיים:-מכנס פיג'מה וחולצה לבנה תכשיטים נוכחיים:-עדילים ושרשרת עצבנות נוכחית:- שהערב היום הולך להיות חרא התגעגעות נוכחית:- הראל
תמונת דסקטופ נוכחית:- מסך ירוק ומגעיל
עד שאני משנה משנים לי חזרה... חבר\\ה?:
אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה:-הראל האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות?-ברגע זה כן
האם אתה עייף? רעב?- עייפה את מי אתה הכי רוצה לחבק?:-הראל ממה הכי נמאס לך?:-שירן
את מי היית רוצה להרוג?אפחד, לאפחד לא מגיע למות. הכי פחות מהנה?:-אמממ הראל מויאל
עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?:-לא יודעת איפה אתה הולך לגור?:-בארץ כמה ילדים אתה רוצה?:-2 באיזה סוג של מכונית תנהג?:-גולף כחולה,2001... חלום
איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?:-מצליחה, עם משפחה וילדים חושב הרבה על העתיד?:-לא מפחד ממנו?:-אולי וקצת בכללי: להקה אהובה:-ארוואי
ספר אהוב:-הארי פוטר סופר(ים) אהוב(ים):-אמממ שלמה עבס (אבס?!) צבע אהוב:-ורוד וסגול פריט לבוש אהוב:- ג'נס איבר שהכי מושך אותך:-עיניים?! אתה שמח כש:-אני שומעת את הראל אתה מרגיש בודד כש:- אני לבד האם אתה חושב יותר מדי:-לפעמים כן אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה:-בישראל
אדם מפורסם שפגשת:-שי גבסו
האם יש לך אילושהם חרטות:-יאפ קפה אהוב:-מה שיש ריח אהוב:-אמממ של הבושם שלי
מה מכעיס אותך:-שירן
מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך:-לא יודעת, אני לא נוהגת להגיד תכונות שלי, שאחרים יגידו עלי האדם שעושה לך הכי טוב:-הרבה סגנון מוזיקה אהוב:-אין לי איך להגדיר חדר אהוב בבית:-שלי? מקום אהוב בעולם:-הבית מקצוע שנוא:-כימיה מורה אהוב:-שאלה קשה... אוהב את בצפר?:-ברוב הפעמים כן נרדם בשיעורים?:-לא מעשן?:-לא נפגע (רגשית) בקלות?:-תלוי ממי, תלוי בהרגשות שלי באותו זמן, תלוי ממה. נותן מעצמך?:-יאפ אוהב לפוצץ נייר בועות?-דהההההה לועס דברים?-כן, קשים
אוהב להתקלח?:-כן אוהב להתעטש?:-לא שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?:-כןןןן אוהב לצחצח שיניים?:-כן אכפת לך מאיכות הסביבה?: אכפת לי מהסביבה שלי..- נראה לי שכן קונה צרובים\\צורב?:-הרוב צורבת, רק מי שאני מעריכה אני קונה אוהב לנסוע או הולך ברגל?:-מה שיש חוסך כסף למשהו מיוחד?:- כרגע לא ישן הרבה?:-הלוואי בתול?:-כן נקשר לחפצים?:-לא יודעת אוהב חולצות גזורות?:-תלוי גופיות?:-יאפ אוהב לטייל?:- תלוי אוהב כפכפים?:- מאודדדדדדדד לובש בוקסר?:-לא שמש או גשם?:גשםםםםם רוב הזמן - קר לך או חם לך?:-תלוי ילדותי?:-קצת
חולם בהקיץ?:-כן

תשובות!

עבר:
אמממ נראה לי מרים
אממ שנפלתי לחור של השירותים..חיחיחי
לא!
חול ודבק....יאק
מתימטיקה
ביולוגיה
כן.פעם אחת.לאותו רחוב שגרתי...
מאושרת
בתוך של הראלוש
אמממ...שחברה שלי אמרה לי שאני והראלוש נשואים...
אתמול
אחותי
"קומי!"
מצה עם שוקולד
מים
עיתון של ראש1
לעוף של הראלוש
לא זוכרת
יום שישי
אמממ לא זוכרת.. הווה:
קצר חום פזור
פיג'מה
שרשרת וטבעת
על אמא
להראלוש ולבן דוד שלי
מה זה דיסקופ?
לא...
הראלוש
כן..לסדר בגדים.
קצת
כן
הראלוש ובן דוד שלי....
בצפר
אמממ את המורה שלי
לסדר ולעזור לאמא עתיד:
אמממ נראה לי פסיכולוגית...חיחיחי
בירושלים
אממ 4 או 5
אממ מכונית גג פתוח או 4 על 4
בבית עם ילדים ובעל מאושרת...
כן
לא קצת בכללי:
אמממ להקה....בלו/ווסטלייף
אין...
אין
סגול/כחול
ג'ינס
פה ושיער
כשאני רואה את סקעתוש או שומעת
חברות שלי מספרות על בנים.
אמממ לא נראה לי...
בארץ
דודו טופז ורון שובל
אממ לא.
לא שותה קפה
הבושם של אמא
אנשים לא הגיוניים
ריקוד/משחק...
הראלוש וחברה שלי...
ישראלית
החדר שלי
הארץ...(ציונית אה?!)
מתמטיקה/ביולוגיה
מורה למחול
לא
כן
לא
כן
לא
כן
רק מסטיקים...
די אוהבת...
כן...משחרר...
כן!שונאת!!!
לא מפריע לי...
כן
צורבת..(בושה!)
לנסוע...
כן...טיסה לצרפת...
כן
כן..
מידי פעם...
כן
כן
כן
כן
לא
שמש
גם וגם
קצת
המון...

שליייי!!! ../images/Emo9.gif

עבר: שם המורה בכיתה א': שושי הזיכרון הראשון שלך: לא זוכרת...
אבל בטח משהו מהגן האם בילדותך התנהגת כבן\\בת המין השני?: לא האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: לא המקצוע הראשון שנכשלת בו:מתמטיקה....
המקצוע האחרון שנכשלת בו: מתמטיקה
האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?):כשהייתי תינוקת עברנו דירה אבל זהו איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: כיפית
השיר האחרון ששרת:"אוהבת אותך, עוזבת אותך" שנעמה לוי שרה שבוע שעבר ב
נולד הדבר האחרון שצחקת בגללו: אני זוכרת שצחקתי היום ממשהו, אבל אני לא זוכרת ממה...
הפעם האחרונה שבכית:נראה לי בפסח, שבהתחלה ההורים שלי לא הסכימו שנלך לסופרלד...אבל אחרי זה הם החליטו שכן
האדם האחרון שראית:אח שלי ישן פה בחדר הדבר האחרון שאמרת: ביי הדבר האחרון שאכלת: עוגיה הדבר האחרון ששתית: מיץ מנגו הדבר האחרון שקנית: אתמול אני וחברה שלי קנינו שרשרת השיר האחרון ששמעת: "הנסיך הקטן" היה בתוכנית בערוץ 10 הדיסק האחרון שקנית: של הפסטיגל, אבל זה היה ממש מזמןןןןןן הפעם האחרונה שעזרת לאמא:היום בצהריים הדבר הכי מטורף שעשית: בהופעה בסופרלנד, אני ועוד כמה ילדות עשינו חור ענק בגדר והתחלנו לצעוק, היה מזה קורע
הווה: שיער נוכחי: חום, קצר בגדים נוכחיים: חולצה כחולה ומכנס בצבע בז' תכשיטים נוכחיים: עגילים וצמיד עצבנות נוכחית: כואב לי הראש
התגעגעות נוכחית: אני מתגעגעת לשיר שלנו תמונת דסקטופ נוכחית: חתימה של אפרת כהן שילדה בשם ענבר הכינה חבר\\ה?: לא....
אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: הראלי!!! האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? שיעורי בית....
האם אתה עייף? רעב? לא את מי אתה הכי רוצה לחבק?: שאני אגיד עוד הפעם? (עלו 3 שורות למעלה) ממה הכי נמאס לך?: שתמיד צריך לסדר את הבית את מי היית רוצה להרוג? אף אחד.. הכי פחות מהנה?: מבחן עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?: מעצבת פנים איפה אתה הולך לגור?: בכרמיאל
כמה ילדים אתה רוצה?: 3-4 באיזה סוג של מכונית תנהג?: אין לי מושג אבל יפה! איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: בעבודה חושב הרבה על העתיד?: כן, די.. מפחד ממנו?:לא ממש וקצת בכללי: להקה אהובה:אין לי ספר אהוב: לא קראתי ספרים כבר איזה שנה סופר(ים) אהוב(ים): אין לי צבע אהוב: כחול
פריט לבוש אהוב: מענס כחול-תכלת איבר שהכי מושך אותך: שפתיים
אתה שמח כש: אני רואה את הראל/אפרת אתה מרגיש בודד כש: כשכולם ישנים בבית ורק אני ערה
האם אתה חושב יותר מדי:כןןןןן, אני לא מסוגלת לישון ככה בלילה אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: ברמת גן
אדם מפורסם שפגשת: כשהייתי ממש קטנה הייתי באולפן של ערוץ הילדים ופגשתי את טל מוסרי, ליאת אחירון ודנה דבורין
האם יש לך אילושהם חרטות: כן קפה אהוב: נס קפה ריח אהוב: "רומא" מה מכעיס אותך: אנשים אדישים מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: לא יודעת, אין לי משהו שאני ממש טובה בו
האדם שעושה לך הכי טוב:הראליייי סגנון מוזיקה אהוב: פופ
חדר אהוב בבית: החדר שלייייי
מקום אהוב בעולם:השמיים
מקצוע שנוא: מתמטיקה, בעעעעע
מורה אהוב: המחנכת שלנו אוהב את בצפר?:לא ממש
נרדם בשיעורים?: בערך מעשן?: לאאאא נפגע (רגשית) בקלות?:מאוד נותן מעצמך?: אפשר להגיד אוהב לפוצץ נייר בועות? כןןןןןןןןןן
לועס דברים? כן אוהב להתקלח?: אוהבת להתקלח, אבל הקטע אחרי זה שאתה רטוב וצריך להתלבש זה די מעצבן
אוהב להתעטש?: כן שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: כן, כי אחרי זה יש הרגשה של קוצים ברגל ואי אפשר לנגוע בה אוהב לצחצח שיניים?: לאאא, זה לוקח מלא זמן, אבל אחרי זה הפה קר וזה כיף
אכפת לך מאיכות הסביבה?: אכפת לי מהסביבה שלי.. קונה צרובים\\צורב?:לא קונה צרובים אוהב לנסוע או הולך ברגל?: ללכת ברגל זה מעייף
,אני מעדיפה לנסוע חוסך כסף למשהו מיוחד?: כןןן, אבל אני עדיין לא יודעת מה...
ישן הרבה?: ממש לא!! בתול?: בתולה נקשר לחפצים?: מאודדדד אוהב חולצות גזורות?: כן גופיות?: כן אוהב לטייל?: תלוי איפה...
אוהב כפכפים?: מאוד לובש בוקסר?: לא שמש או גשם?: גשם!!
רוב הזמן - קר לך או חם לך?: חם ילדותי?: קצת... חולם בהקיץ?:כןן,
הרבה!

פוו..טוב יאללה עונהה!!

עבר: שם המורה בכיתה א': לבנת :) הזיכרון הראשון שלך: לא יודעתת.. האם בילדותך התנהגת כבן\\בת המין השני?: לא
האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: אממ..מוזרים
לא חושבתת.. המקצוע הראשון שנכשלת בו: מתמטיקה בכיתה ז' נראה לי... המקצוע האחרון שנכשלת בו: היסטוריה או מתמ' או מדעים השנה..לא זוכרת מה היה אחרון... האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): פעם אחת- יש לנו רמה וקידמה ביישוב...אז מהרמה לקדמה! איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: טובה :) השיר האחרון ששרת: "היא לא אומרת כלום" של מטרופולין...אני בדיוק שומעת אותו..<<אגב, שיר מהמםםם!!>> הדבר האחרון שצחקת בגללו: אממממ..נראהה לי שאחותי! הפעם האחרונה שבכית: אממממ..לא זוכרת, לא מזמן... האדם האחרון שראית: את המסך של המחשב
הדבר האחרון שאמרת: את השיר ששרתי... הדבר האחרון שאכלת: ENERGY-דגנים... הדבר האחרון ששתית: מים... הדבר האחרון שקנית: טוסט בקיוסק בביצפר :) השיר האחרון ששמעת: "היא לא אומרת כלום" של מטרופולין...חחח... הדיסק האחרון שקנית: המורדים3...וואי זה היה מזממןןן!! הפעם האחרונה שעזרת לאמא: לפני כמה דקות, שפיניתי קניות
הדבר הכי מטורף שעשית: לא עושה דברים מטורפים
:) הווה: שיער נוכחי:בלונדיני-שטני... בגדים נוכחיים: חולצה שחורה מפוקס ומכנסי ג'ינס מתמנון :) תכשיטים נוכחיים: שתי צמידים מחוטים, 2 טבעות וגומיה:) חחח... עצבנות נוכחית: לא עצבנית כרגע :) התגעגעות נוכחית: לא מתגעגעת כרגע :) תמונת דסקטופ נוכחית: אני והראליייי..
חבר\\ה?: אין
אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: שם יעזור..
איזה מישו... האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? אממ כןן חחח..לסדר ת'בית חח... האם אתה עייף? רעב? - לא
את מי אתה הכי רוצה לחבק?: הראלי..וואי איזה חיבוק יש לוווו:( ממה הכי נמאס לך?: משמועות ומצביעות... את מי היית רוצה להרוג? אף אחדדד..בחיים לאאא!! הכי פחות מהנה?: לעשות ש.ב.?? עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?: שחקנית :) איפה אתה הולך לגור?: אממ..לאדעתת.. כמה ילדים אתה רוצה?: 3- תאומים- בן ובת ועוד בן או בת! באיזה סוג של מכונית תנהג?: מכונית ספורט אדומה עם גג נפתח <<זה החלום שלי מגיל 7 חחח..>> איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: אני אהיה בת 28.5...שחקנית, עם בעל ו-3 ילדים...בבית לא מושכר חחח..וחתולה :) חחחח פירוטט.. חושב הרבה על העתיד?: דיי... מפחד ממנו?: אממ לא מפחדתתת...מוטרדת...? לא דעת איך להגדיר.. וקצת בכללי: להקה אהובה: להקה..? אין
ספר אהוב: "לראות בעיניים עצומות" סופר(ים) אהוב(ים): ענת ישראלי שכתבה את הספר שלמעלה^^..ולא יודעת מי עוד חחח.. צבע אהוב:
ורוד פריט לבוש אהוב: ג'ינסיםם איבר שהכי מושך אותך: ע=י=נ=י=י=ם
אתה שמח כש: אני רואה את בני דודים שלי הקטנים, אני רואה את הראל, קורה לי כל מיניי דברים טובים
אתה מרגיש בודד כש: אני רואה סרטי אהבה
חחח.. האם אתה חושב יותר מדי: כה.. אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: ארגנטינה/לונדון אדם מפורסם שפגשת: הראלי, מויאל, אגם, רוני, רן, נינט..ועוד כמה.. האם יש לך אילושהם חרטות: בטוח יש לי...נגיד, כל מיניי דברים שלא אמרתי להראלי שפגשתי אותו..ועוד הרבה.. קפה אהוב:
לא אוהבת קפה
ריח אהוב: אממ של לחמניה טרייה חחח..ושל קקאו..
מה מכעיס אותך: צבועים ושקרניםםםםם
מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: אממ הקשבה נראלי... האדם שעושה לך הכי טוב: כל מיניי... סגנון מוזיקה אהוב: ישראלית...גבסו למשל...וגם רוק... חדר אהוב בבית: חדר משפחה- איפה שהמחשב.. מקום אהוב בעולם: בטוח יש אבל לא הייתי בכל העולם..אממ אולי מר דל לה פלטה- איפה שבנחה גר
:) מקצוע שנוא: מתמטיקההההה מורה אהוב: לאזרחות.. אוהב את בצפר?:לאא.. נרדם בשיעורים?: לא..לצערי לא מצליחה חחח.. מעשן?:
לאאא ובחיים לא
נפגע (רגשית) בקלות?: כהה.. נותן מעצמך?: תלוי במה.. אוהב לפוצץ נייר בועות? כהה חחח..מתה על זההה לועס דברים? אממ בערך.. אוהב להתקלח?:כה
אוהב להתעטש?: חחח אוהב
לא.. שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: מאודדדדדדדד
אוהב לצחצח שיניים?: לא אוהבת, אבל לא יכולה בלי,...חחחח.. אכפת לך מאיכות הסביבה?: בערך.. קונה צרובים\\צורב?: כה...
אוהב לנסוע או הולך ברגל?: שניהם
חוסך כסף למשהו מיוחד?: כרגע לא.. ישן הרבה?: לא.. בתול?: כה.. נקשר לחפצים?: אממ ממש לא... אוהב חולצות גזורות?: כהה מאוד
גופיות?: כהה
אוהב לטייל?: תלוי איפה.. אוהב כפכפים?: כהה
לובש בוקסר?: שאני הולכת לישון לפעמים... שמש או גשם?: שמששש רוב הזמן - קר לך או חם לך?: קר לייי...
ילדותי?: ממש לא.. חולם בהקיץ?:לפעמים
נחמד מאוד

אופסס..

ב"האדם האחרון שראית"..משום מה חשבתי שזה הדבר האחרון שראית...אז התשובה היא- אחותי

|טיפה../images/Emo23.gifקראתי../images/Emo9.gif

הילי, שתי צמידים? שני* (סורי על התיקון, פשוט חברה שלי כבר מאמצע כיתה ט' הדבקיה אותי בלתקן אנשים
, משהו שחבל שזה קרה
)

עונהההההההה

עבר: שם המורה בכיתה א': גלית הזיכרון הראשון שלך: אין לי שמץ האם בילדותך התנהגת כבן\\בת המין השני?: לא... האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: לא... המקצוע הראשון שנכשלת בו: גיאוגרפיה המקצוע האחרון שנכשלת בו: לא זוכרת... ואני מדברת על מבחן, כן? במקצועות אף פעם לא נכשלתי... האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): כן, לכאן. איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: עצובה אך מלאת חיים... השיר האחרון ששרת: אי שם... הדבר האחרון שצחקת בגללו: לא זוכרת
הפעם האחרונה שבכית: קודם
האדם האחרון שראית: סבתא שלי הדבר האחרון שאמרת: לא הדבר האחרון שאכלת: לא זוכרת, אבל כמו שאני מכירה את עצמי, בטוח שוקולד
הדבר האחרון ששתית: קולה הדבר האחרון שקנית: שאלה טובה
השיר האחרון ששמעת: אי שם הדיסק האחרון שקנית: עברי לידר הפעם האחרונה שעזרת לאמא: לוידעת
לא טוב, הא?
הדבר הכי מטורף שעשית: עשיתי אבוב
אמאלה... הווה: שיער נוכחי: בינוני בלונדיני (טבעיייייי) גלי בגדים נוכחיים: מכנס וחולצה... תכשיטים נוכחיים: עגילים, אני לא בנאדם של תכשיטים..... רק עגילים וטבעות... וגם זה בקושי
עצבנות נוכחית: פחד נחשב לעצבנות?
התגעגעות נוכחית: אילת
תמונת דסקטופ נוכחית: המון המון תמונות הראליות
חבר\\ה?: אין...
אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: הראלי?
האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? כןןןןןןןן תמידדדדדדדד האם אתה עייף? רעב? עייפה ורעבה
את מי אתה הכי רוצה לחבק?: הראלייייייייי
וחוץ ממנו... את כוווווווווווווווולם
ממה הכי נמאס לך?: מזה שאח שלי מעצבן אותי
את מי היית רוצה להרוג? לא הורגת
הכי פחות מהנה?: ללמוד תנ"ך?
|שונא שכזה| עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?: הלוואי, משהו שקשור בריקוד, ואם לא אז משהו עם פסיכולוגיה... איפה אתה הולך לגור?: מאוד מקווה, לא פה
אולי רמת גן גבעתיים.... או אילת
כמה ילדים אתה רוצה?: 2-3 באיזה סוג של מכונית תנהג?: יפה שכזאת
איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: בעל, ילדים, קריירה, שטויות שכאלה...
חושב הרבה על העתיד?: כן...
מפחד ממנו?: לא ממש... וקצת בכללי: להקה אהובה: בית הבובות, אבבא ספר אהוב: אחות ליבי, המקרה המוזר של הכלב בשעת לילה סופר(ים) אהוב(ים): בלע, אין ממש כאלה... צבע אהוב: הכל
פריט לבוש אהוב: שמלה
אני מאוהבת בשמלות, זה שיש לי רק אחת שלבשתי רק פעם אחת לא אומר כלום
איבר שהכי מושך אותך: אני פוחדת לענות על השאלה הזאת.... מה שאני לא אענה לא ישמע טוב... גם אם אני אגיד ציפורן...
אתה שמח כש: קורים לי דברים טובים
אתה מרגיש בודד כש: עצוב לי ואין לי את מי לחבק
האם אתה חושב יותר מדי: כן
אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: אילת
אדם מפורסם שפגשת: ליאת אחירון
מיקי גבע
גיא אריאלי
בועז שרבי
שרון אלכסנדר
אהוד מנור ז"ל
ליאור אשכנזי
ואני אפגוש את שרית חדד
האם יש לך אילושהם חרטות: כן. הרבה. קפה אהוב: זה שלא קיים. שונאת קפה
ריח אהוב: בושם
זה ממסטל אותי יותר מכל דבר אחר...
מה מכעיס אותך: שדברים לא קורים כמו שאני רוצה שהם יקרו
מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: אני יודעת לתת הרבה אהבה וחום... נראלי
האדם שעושה לך הכי טוב: לוידעת... כל מי שמשמח אותי
סגנון מוזיקה אהוב: ישראלי ול-א מזרחי. חדר אהוב בבית: החדר שלי... מקום אהוב בעולם: ריקוד נחשב למקצוע?
מקצוע שנוא: תנ"ך
מורה אהוב: המורה המושלמת שלי להיסטוריה
אבל היא בחופשת לידה שעוד מעט נגמרת...
אוהב את בצפר?: קצת...
נרדם בשיעורים?: לא פיזית... מעשן?: איכסה לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא נפגע (רגשית) בקלות?: מאוד מאוד.... תיזהרו
נותן מעצמך?: כן. הרבה. אוהב לפוצץ נייר בועות? כן!!! |מאושר שכזה| לועס דברים? לא. אוהב להתקלח?: כן אוהב להתעטש?: אמ.... לא?
שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: לא... זה כיף
זה מצחיק אותי
אוהב לצחצח שיניים?: לא
אכפת לך מאיכות הסביבה?: כן קונה צרובים\\צורב?: צורבת... אוהב לנסוע או הולך ברגל?: הולכת ברגל. אני נוסעת באוטובוס רק כשאני ממש חייבת, אם אפשר ברגל- יותר טוב
חוסך כסף למשהו מיוחד?: לא... ישן הרבה?: כן
בתול?: כן.... נקשר לחפצים?: כן
אוהב חולצות גזורות?: לא ממש... גופיות?: כן
אוהב לטייל?: לא ברגל |חבול\ בקטע הזה אני ממש עצלנית
אוהב כפכפים?: קצת... לובש בוקסר?: לא
שמש או גשם?: שמש!!! רוב הזמן - קר לך או חם לך?: חצי חצי. ילדותי?: כן
חולם בהקיץ?: כן...

עונה על השאלוןןןןןןןןןן

עבר: שם המורה בכיתה א': עופרה הזיכרון הראשון שלך: אמ... לא זוכרת האם בילדותך התנהגת כבן\\בת המין השני?: לאאאאאא האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: לאאא בעעעעעעע המקצוע הראשון שנכשלת בו: הבעה המקצוע האחרון שנכשלת בו: תנך האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): לא איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: מעולההההה השיר האחרון ששרת: בתוך של סקעת הדבר האחרון שצחקת בגללו: שמישהי נפלה ברחוב הפעם האחרונה שבכית: שלשום האדם האחרון שראית: את חברה שלי הדבר האחרון שאמרת: להתראות הדבר האחרון שאכלת: ספגטי ועוף הדבר האחרון ששתית: מים הדבר האחרון שקנית: ג'ינס השיר האחרון ששמעת: הלאה הדיסק האחרון שקנית: כוכב נולד2 הפעם האחרונה שעזרת לאמא: לפני חצי שעה הדבר הכי מטורף שעשית: אמ.... לא יודעת הווה: שיער נוכחי: קצר בגדים נוכחיים: חולצה לבנה וגי'נס תכשיטים נוכחיים: שרשרת, צמיד וטבעת עצבנות נוכחית: מה??????? התגעגעות נוכחית: לסבתא שלי ז"ל תמונת דסקטופ נוכחית: מה?? חבר\\ה?: אין אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: חברה טובה טובה שלי האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? לפעמים שאין לי כוח האם אתה עייף? רעב? לא את מי אתה הכי רוצה לחבק?: את הראללללללללל סקעת ממה הכי נמאס לך?: לא נימאס לי מכלום את מי היית רוצה להרוג? 3 בנות מהשיכבה הכי פחות מהנה?: דג עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?: עורכת דין איפה אתה הולך לגור?: תל אביב סיטי כמה ילדים אתה רוצה?: 3 באיזה סוג של מכונית תנהג?: טי טי גג ניפתח איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: בארצות הברית חושב הרבה על העתיד?: לא מפחד ממנו?: נחשיםםםםםםםם עאעאעאעאעא וקצת בכללי: להקה אהובה: משינה ספר אהוב: רוץ ילד, רוץ סופר(ים) אהוב(ים): אורי אורלב צבע אהוב: כחוללללל פריט לבוש אהוב: ג'ינס איבר שהכי מושך אותך: עיניייייים אתה שמח כש: מביאים לי מתנות גדולות, אני פוגשת את הראלוש המושלם אתה מרגיש בודד כש: אין אףף אחד בבית האם אתה חושב יותר מדי: לפעמים אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: בארצות הברית אדם מפורסם שפגשת: ה=ר=א=ל ס=ק=ע=ת האם יש לך אילושהם חרטות: כן קפה אהוב: נס קפה ריח אהוב: של ארטיק מטרה מה מכעיס אותך: שקרים ודיבורים מאחורי הגב מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: ריקוד האדם שעושה לך הכי טוב: חברה טובה טובה שלי סגנון מוזיקה אהוב: היפ-הופ, אמ טי וי חדר אהוב בבית: החדר שליי מקום אהוב בעולם: אצרות הברית מקצוע שנוא: לשון והבעה מורה אהוב: כוכי אוהב את בצפר?: לפעמים נרדם בשיעורים?: בשיעור לשון כן מעשן?: לאאאאא נפגע (רגשית) בקלות?: כןן נותן מעצמך?: כןן אוהב לפוצץ נייר בועות? כןן מאוד לועס דברים? מסטיקים רק אוהב להתקלח?: מאודדדדדדדד אוהב להתעטש?: לאאא שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: כן אוהב לצחצח שיניים?: כן אכפת לך מאיכות הסביבה: אכפת לי מהסביבה שלי.. קונה צרובים\\צורב?: צורבת אוהב לנסוע או הולך ברגל?: לנסוע חוסך כסף למשהו מיוחד?: לפעמים ישן הרבה?: לפעמים בתול?: מה עוד?? נקשר לחפצים?: תלוי איזה אוהב חולצות גזורות?: לאא בעעעעעע גופיות?: כן אוהב לטייל?: כן אוהב כפכפים?: כן לובש בוקסר?: כן שמש או גשם?: שמשששש וגם גשם רוב הזמן - קר לך או חם לך?: קר וחם ילדותי?: לאאאאאאאאאאאא חולם בהקיץ?: לאא

../images/Emo9.gif

עבר: שם המורה בכיתה א': גלית הזיכרון הראשון שלך: לאדעת האם בילדותך התנהגת כבן\\בת המין השני?: לא... אני בת ואני יישאר כזאת
האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: נמלה?
המקצוע הראשון שנכשלת בו: לא זוכרת אבל בטח מתמטיקה או תנך המקצוע האחרון שנכשלת בו: מתמטיקה ותנך
האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): 3 פעמים.. קריית אונו אורנית ושערי תקוה איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: מושלמת השיר האחרון ששרת: incomplete-עכשיו הדבר האחרון שצחקת בגללו: חברות שלי הם איתי עכשיו.. הפעם האחרונה שבכית: אתמול האדם האחרון שראית: אני כל הזמן רואה הם לידי
הדבר האחרון שאמרת: שרה את המילים של השיר
הדבר האחרון שאכלת: פשטידה הדבר האחרון ששתית: מים הדבר האחרון שקנית: לאזוכרת השיר האחרון ששמעת: נו את השיר.. אה לא את הצחוק של בר הדיסק האחרון שקנית: ממוריה? לינדזי? הפעם האחרונה שעזרת לאמא: היום לקחתי את הסלט הדבר הכי מטורף שעשית: אורגיה יחד עם 5.. סתם לא זוכרת הווה: שיער נוכחי: שחור קצר וחלק
בגדים נוכחיים: ג'ינס וטי שירט תכשיטים נוכחיים: כלום עצבנות נוכחית: אין
התגעגעות נוכחית: נדבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב
תמונת דסקטופ נוכחית: דולסה ופונצ'ו חבר\\ה?: נדבבבבבבבבב
אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: נדב נו... סתם כריססס
הראלל
האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? לא ביום העצמאות איןמטלות
האם אתה עייף? רעב? לא ולא את מי אתה הכי רוצה לחבק?: כריס הראל נדב ממה הכי נמאס לך?: אבא ואמא
את מי היית רוצה להרוג? המורה למתמטיקה יחד עם העוברררר
הכי פחות מהנה?: בצפר?
עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?: שחקנית אמןןן
איפה אתה הולך לגור?: קה סה ז'ו? כמה ילדים אתה רוצה?: 3 באיזה סוג של מכונית תנהג?: מכונית בצבע תכלת עם גג נפתח איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: אמממ לאדעת חושב הרבה על העתיד?: לא כלכך מפחד ממנו?: לא בכלל לא וקצת בכללי: להקה אהובה: ארווי ספר אהוב: ? לאדעת סופר(ים) אהוב(ים): אין צבע אהוב: כחול
פריט לבוש אהוב: ג'ינס או גופיות איבר שהכי מושך אותך: בבנים? הפנים
אתה שמח כש: כל מיני מצבים אתה מרגיש בודד כש: אני לבד? האם אתה חושב יותר מדי: נדב בהחלט יותר מדי אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: אין לי מושג.. יש הרבה.. אדם מפורסם שפגשת: מירי בוהדנה? מישו ממיכאלה? מישו מאקזיט? האם יש לך אילושהם חרטות: כן.. קפה אהוב: אייס ריח אהוב: לימון? מה מכעיס אותך: הרבה דברים
מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: שירה? משחק? ריקוד? האדם שעושה לך הכי טוב: אני בהחלט אני סגנון מוזיקה אהוב: ישראלי קיצבי הכל חוץ ממזרחית.. חדר אהוב בבית: שרותים
סתם החדר שלי מקום אהוב בעולם: לאדעת הים??
מקצוע שנוא: מתמטיקה ותנךך מורה אהוב: איןןן
אוהב את בצפר?: לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא
נרדם בשיעורים?: לפעמים מעשן?: לא נפגע (רגשית) בקלות?: כן מאוד
נותן מעצמך?: ברור אוהב לפוצץ נייר בועות? כןןןןןןןןןןןן לועס דברים? כן.. תלוי מה.. אוהב להתקלח?: תלוי מתי אוהב להתעטש?: לא ממש שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: כןן אוהב לצחצח שיניים?: לא
אכפת לך מאיכות הסביבה?: לא ממש קונה צרובים\\צורב?: צורבת אוהב לנסוע או הולך ברגל?: שניהם חוסך כסף למשהו מיוחד?: לא.. ישן הרבה?: לא בתול?: כן נקשר לחפצים?: שהיית קטנה.. לבובות שלייי מורייייי פודינגגגגגגגג אוהב חולצות גזורות?: בערך.. גופיות?:
אוהב לטייל?:
אוהב כפכפים?:
לובש בוקסר?: עכשיו? שמש או גשם?: שניהם רוב הזמן - קר לך או חם לך?: שומדבר נעים לי
ילדותי?: לא חולם בהקיץ?: תלוי מתי

YA!

עבר: שם המורה בכיתה א': לריסה הזיכרון הראשון שלך: חח יש הרבה האם בילדותך התנהגת כבן\\בת המין השני?: לא האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: שתיתי בנזין וגם אקונומיקה...וגם את המים של הבועות סבון פעם
המקצוע הראשון שנכשלת בו:מתמטיקה(פעם אחת) המקצוע האחרון שנכשלת בו: מתמטיקה(אותה פעם
) האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): פעם אחת איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: המממ...סבירה? השיר האחרון ששרת: "פעמון מלחמה" היהודים הדבר האחרון שצחקת בגללו: חח בגלל חברים שלי(אגב, כשאני אומר חברים שלי..הכוונה לידיד נורא טוב שלי , חברה שלו שהיא גם חברה טובה שלי ועוד כמה שבדרך כלל נמצאים:S) הפעם האחרונה שבכית: היום האדם האחרון שראית: אבא הדבר האחרון שאמרת: שאני לא רעב הדבר האחרון שאכלת: פיצההההההההההה הדבר האחרון ששתית: קולההההההההה הדבר האחרון שקנית: חח לא קניתי שילמו עליי
השיר האחרון ששמעת: וואי זה היה בבמות הדפוקות האלו..כלכך מעאפן! הדיסק האחרון שקנית:
הפעם האחרונה שעזרת לאמא:אתמול? הדבר הכי מטורף שעשית: צריך לחשוב על זה
הווה: שיער נוכחי: קצר בגדים נוכחיים: ג'ינס וחולצה מטונפת מקצף של יום העצמאות
תכשיטים נוכחיים: NO עצבנות נוכחית: על הבית ספר שלי התגעגעות נוכחית:
תמונת דסקטופ נוכחית: סתם משהו עם אי חבר\\ה?: NO
אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה:כאן..לידי הכוונה? המממ...לא מגלה
האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? לא, בשעה כזאת
? האם אתה עייף? רעב? עייף את מי אתה הכי רוצה לחבק?: כולם
ממה הכי נמאס לך?: לימודים את מי היית רוצה להרוג? היי...פיס! הכי פחות מהנה?: מאיפה לי? עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?:משהו שמרוויחים בו הרבה כסף. איפה אתה הולך לגור?: הרצליה פיתוח
כמה ילדים אתה רוצה?: האמת לא רוצה
באיזה סוג של מכונית תנהג?:BMW איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: לא יודע חושב הרבה על העתיד?: לא מפחד ממנו?: לא וקצת בכללי: להקה אהובה: יש הרבה..היהודים, מופע הארנבות של ד"ר קספר ספר אהוב: אין סופר(ים) אהוב(ים): אין צבע אהוב: כחול פריט לבוש אהוב: הממ מכנס? איבר שהכי מושך אותך:
אתה שמח כש: אני שמח
אתה מרגיש בודד כש: אני בודד? האם אתה חושב יותר מדי:בהחלט אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: פה אדם מפורסם שפגשת: האם יש לך אילושהם חרטות: לא קפה אהוב: נס ריח אהוב: נודים...חח סתם נו מה עכשיו מה מכעיס אותך: המון דברים מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: אין האדם מעיד על עצמו. האדם שעושה לך הכי טוב:
סגנון מוזיקה אהוב: רוק חדר אהוב בבית: שלי מקום אהוב בעולם: אפשר יבשת? אירופה! מקצוע שנוא: ספורט מורה אהוב:
אוהב את בצפר?:לא נרדם בשיעורים?: לא מעשן?: לא נפגע (רגשית) בקלות?: קצת נותן מעצמך?: כן אוהב לפוצץ נייר בועות?
כמו כולם לועס דברים? כן אוהב להתקלח?: ברור! אוהב להתעטש?: לא שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: חחח כן אוהב לצחצח שיניים?: לא ממש אכפת לך מאיכות הסביבה?: אכפת לי מהסביבה שלי.. קונה צרובים\\צורב?: לא קונה צרובים. אם כבר עדיף לצרוב לבד חח אוהב לנסוע או הולך ברגל?: גם וגם חוסך כסף למשהו מיוחד?: כן ישן הרבה?: לא בתול?: (מזל) בתולה נקשר לחפצים?: קצת אוהב חולצות גזורות?: לא גופיות?: לא אוהב לטייל?: כן אוהב כפכפים?: לא לובש בוקסר?: לא שמש או גשם?: גשם רוב הזמן - קר לך או חם לך?: חם ילדותי?: קצת
חולם בהקיץ?:אהא

אל תשקר גל,

כולם יודעים שתמיד היית קצת נשי...
אכלת אקונומיקה?
ואתה עדיין חי?
לא רוצה ילדים? תתבייש לך. הם כאלה קטנים ומתוקים ואפשר לחבק אותם המונמון

למעלה