בוקר רע!

דן צ

New member
בנתיים אתה זה שקופץ ../images/Emo105.gif

ישר לתוך השלוליות , אך איך אני מאושר בימים שכאלו |אייקון של דנץ מאושר|

RogerW

New member
אווו... בוקר לא יודע ../images/Emo4.gif

אז.... אני שוב ער מוקדם בבוקר... ואני שוב לא יודע למה... שוב עייף... ולא יודע מה לעשות... אבל הבוקר התחלתי לחשוב על משהו... אבל בדיוק אז..התחלתי לחשוב על משהו אחר... אבל אז התחלתי לחשוב על מה כדאי לחשוב מבין השניים... אבל הפסקתי לחשוב על השניים... אבל כואב לי הגב... שיהיה בוקר טוב לכולם...(ושיהיה בוקר טוב במיוחד.. לאנשים מיוחדים... שיש להם בוקר רע... אבל מקווה שיהיה להם טוב..
)

zimes

New member
בוקר זוועתי

אחרי ערב קשה ולילה רע (היליד לא זז מאמא שלו), לפני יום עייף ובחינה (ב 4) אליה אני לא מוכנה ואגיע עייפה. כרגיל: בַקשו עבורי שלא אכשל (למרות שפה, במקור, כיוונתי ל 80).

dana2909

New member
לא תנצחו אותי!!... כל כך מהר...

הוכרזה עלי מלחמה. לא אחד, לא שנים, שישה (!!!!) וירוסים התיישבו לי במחשב. מה שאומר שאין לי בבית אינטרנט, מה שאומר שמישהו יבכה בסוף!!! ולמרות שבינתיים זו רק אני, לא ויתרתי עדיין. עוד לא אבדה תיקוותנו!

דן צ

New member
זהו?? 6 וירוסים?

קטן עליי ,שבוע שעבר המחשב שלי ממש מת הלך לו גם כרטיס מסך והכל , וכל זה בגלל שהאנטי וירוס לא עבד . בדקתי אחר כך בדיסק הישן עם אנטי וירוס והוא מצא 54 וירוסים שונים!!!

dana2909

New member
זאת לא הכמות.. זו האיכות

וכל פעם שניסיתי להסיר אחד מהם שמעתי אותם צוחקים צחוק שטני כזה... אבל בסוף, אני אצליח.. או שנקנה מחשב חדש..

mto

New member
הוא רע כי גם אני ער וזה - לא ייעלה

על הדעת !

d@r121

New member
בוקר משוגע

קמתי בשימחה וששון ב6:00 בבוקר יש שעת אפס לא? מגיע לבה"ס מה מגלה? שאני אמור להתחיל ב10:20!! התקשרתי לחברי הטוב ולאחר דין ודברים הוא הציע שאני אבוא אליו... שאני אגיד לא באוטובוס תכננתי איך אני נוקם באלה שלא הודיעו לי על כך (אז הברזתי נכון זו סיבה לא להודיע???) הגעתי לידיד וביחד שרפנו ששעה ומשהו טוב הגעתי לבהי"ס פעם שנייה ללמוד הפעם ומה מסתבר? שהייתה טעות במערכת ויש בלבול עם המורות ואמור להיות שעתיים חלון (שעור חופשי ללא מורה) שעה חונכות שעה חלון ושעה לימודים כמובן שאצנו רצנו להתבכיין לחונכת והיא אמרה פסדר ושחררה אני מתכוןן ללכת הבייתה פתאום אני רואה חבר מהכיתה שלי שמחכה ומדבר עם מורה אחת כהרגלי רציתי לראות על מה מדובר והסתבר שהוא מבקש אישור מהמורה להשתחרר מכיוון שלא אמור להיות לו חלון אחרי שעה חונכות. המורה אמרה שהיא הולכת לברר ואחרי רבע שעה היא חזרה ואמרה שהיא דיברה עם המחנכת שהיא אמרה שצריכים להשאר לשעה חונכות הבעיה היא שכולם הלכו הבייתה ונשארנו רק שנינו... מיד התחילו ריצות מטורפות בין החונכת לאחראית מערכת למורה כדי שיתירו לנו להשתחרר בסוף קיבלנו אישור שחרור מהמנהלת והלכנו הבייתה. יום מטורף לכל הדעות

De-Panther

New member
תגובה על החלק הראשון תבוא בהודעת...

הבוקר טוב שלי
*כואב הראש* *עומד להקיא* *מרגיש חארא*

maayan15

New member
אל תשאלי אותי...

תראי כמובן שקשור כמו כל דבר בחודש האחרון לח´ היקר, מניאק ומעצבן שאני צריכה בדחיפת לדבר איתו. לא אלאה בפרטים לא חשובים, בסופו של דבר, הוא יוצא לא משו, אני החלטתי אני מעדיפה פשוט להגיד לו שאני עוברת הלאה למרות הקושי בעיניין וזהו... אני עדיין אוהבצ אותו אבל זה השיקול דעת שהפעלתי...לא משנה זה סיפור ארוך אני מאמינה שרובכם יססכימו איתי...

De-Panther

New member
בוקר עם הרגשה לא טובה לכולכם!!../images/Emo42.gif

התעוררתי חזרתי לישון התעוררתי שאלתי את אבא שלי אם יש מים חמים הוא אמר שכן הלכתי להתקלח המים היו קפואים אז התחממתי מול התנור במקלחת... ואז אבא התחיל לצעוק עלי שאנחנו מאחרים... ואז התארגנתי בזמן שאבא שלי צועק עלי שאנחנו מאחרים ואז יצאתי מהבית ובנסיעה נאלצתי לשמוע את אבא שלי צועק שאנחנו מאחרים ואחרי זה הוא גם לא הבין למה אני כועס עליו... חיכינו בתור לבדיקה של הגב ואני ישנתי... ואז הלכנו לרנטגן ואני ישנתי בתור ואז קראו לי ובחדר רנטגן היו 2 זקנות מוזרות כאלה שכל הזמן צחקו על זה שאני רזה... ואז הן חיברו אותי לברזל של הצילום... ואז הן התחילו לספר לעצמן בדיחות... ואז צילמו אותי ואז יצאתי משם ואז חיכיתי לצילומים ובזמן הזה קראתי את הכתבה על הילד ההוא שנפגע מבייבלייד... ואז הגיעו התמונות ואני ואבא שלי הלכנו לרופא וחיכינו שם ואני ישנתי... ואז נכנסנו לרופא והוא דיבר עם רופא אחר... ואז הוא הסביר לנו שהמצב של הגב שלי לא השתנה מלפני חצי שנה... ואז הוא קרא לעוד רופאים והסביר להם על הבעיה שלי... קיצר חיכינו שם עוד כמה שעות כי הוא גם רצה להעביר את הצילומים של הגב שלי למחשב... ואז הלכנו והתחלתי להרגיש לא טוב ושכל הגוף שלי פתאום רדום... מכירים את זה שהרגל נרדמת... אז זה קרה לי בכל הגוף... ואז נירדמתי במכונית של אבא שלי... ואז הוא העיר אותי והלכנו לכפר השעשועים כדי למצוא אקדח כדורים כתומים לאח שלי...(כדורים מגומי קטנים כאלה...) והרגשתי ממש לא טוב ונתקלתי בכל דבר שהיה בדרך שלי וכמעט נפלתי כל שניה... ומאז אני לא מרגיש טוב... ואז הגענו הביתה ואז הלכתי למחשב וראיתי שמעיין כתבה עלי בחלק העליון של הודעת הבוקר רע שלה אבל בלי לציין מי אני... ואז הגבתי להודעה שלה והנה אני מגיב כמו שצריך... מעיין אני ממש מצטער על אתמול יש לי קטעים מפגרים אני יודע... מה לעשות... אבל תודה שסלחת לי
ותודה על השיחה היום
ואז היה בייבלייד בטלויזיה וראיתי... וזה היה כל כך יפה!! ואז חזרתי למעלה ודיברתי עם אנשים באייסיקיו... ואז התקשר אליי חבר טוב שלי ושיגע אותי קצת... ואז המשכתי לדבר איתו ועם עוד אנשים באייסיקיו... ואז מעיין הסכימה לדבר איתי בנט מיטינג
איזה חמודה היא!!
*נסקל ע"י מעיין) ואז סיימנו לדבר באייסיקיו... ומאז אני סתם בפורומים...
אבל עדיין כואב לי הראש ויש לי למחר להגיש עבודה בהיסטוריה!!
לא נורא... הייתה לי שיחה נחמדה עם מעיין

maayan15

New member
הילד לא שפוי....

רוצה לכתוב מעיין עוד כמה פעמים? (לפחות הפעם זכרת שמעיין זה עם שני י´..).. ואני אפילו לא מתחילה לספור את ה´ואז´ים שלך...

maayan15

New member
והבהרה קטנה:

אני שונאת אותך רק בגלל שבגללך הלכתי לישון ב3 וכי התנהגת כמו אידיוט אבל הבוקר הרע ברובו ממש לא נגרם בגללך... חוצמזה שעכשיו הכל בסדר בכל הקשור אלייך לפחות אז לא משנה

De-Panther

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif!!

בטח יש כבר באג בהודעה...

למעלה