בוקר עם הרגשה לא טובה לכולכם!!../images/Emo42.gif
התעוררתי חזרתי לישון התעוררתי שאלתי את אבא שלי אם יש מים חמים הוא אמר שכן הלכתי להתקלח המים היו קפואים אז התחממתי מול התנור במקלחת... ואז אבא התחיל לצעוק עלי שאנחנו מאחרים... ואז התארגנתי בזמן שאבא שלי צועק עלי שאנחנו מאחרים ואז יצאתי מהבית ובנסיעה נאלצתי לשמוע את אבא שלי צועק שאנחנו מאחרים ואחרי זה הוא גם לא הבין למה אני כועס עליו... חיכינו בתור לבדיקה של הגב ואני ישנתי... ואז הלכנו לרנטגן ואני ישנתי בתור ואז קראו לי ובחדר רנטגן היו 2 זקנות מוזרות כאלה שכל הזמן צחקו על זה שאני רזה... ואז הן חיברו אותי לברזל של הצילום... ואז הן התחילו לספר לעצמן בדיחות... ואז צילמו אותי ואז יצאתי משם ואז חיכיתי לצילומים ובזמן הזה קראתי את הכתבה על הילד ההוא שנפגע מבייבלייד... ואז הגיעו התמונות ואני ואבא שלי הלכנו לרופא וחיכינו שם ואני ישנתי... ואז נכנסנו לרופא והוא דיבר עם רופא אחר... ואז הוא הסביר לנו שהמצב של הגב שלי לא השתנה מלפני חצי שנה... ואז הוא קרא לעוד רופאים והסביר להם על הבעיה שלי... קיצר חיכינו שם עוד כמה שעות כי הוא גם רצה להעביר את הצילומים של הגב שלי למחשב... ואז הלכנו והתחלתי להרגיש לא טוב ושכל הגוף שלי פתאום רדום... מכירים את זה שהרגל נרדמת... אז זה קרה לי בכל הגוף... ואז נירדמתי במכונית של אבא שלי... ואז הוא העיר אותי והלכנו לכפר השעשועים כדי למצוא אקדח כדורים כתומים לאח שלי...(כדורים מגומי קטנים כאלה...) והרגשתי ממש לא טוב ונתקלתי בכל דבר שהיה בדרך שלי וכמעט נפלתי כל שניה... ומאז אני לא מרגיש טוב... ואז הגענו הביתה ואז הלכתי למחשב וראיתי שמעיין כתבה עלי בחלק העליון של הודעת הבוקר רע שלה אבל בלי לציין מי אני... ואז הגבתי להודעה שלה והנה אני מגיב כמו שצריך... מעיין אני ממש מצטער על אתמול יש לי קטעים מפגרים אני יודע... מה לעשות... אבל תודה שסלחת לי
ותודה על השיחה היום
ואז היה בייבלייד בטלויזיה וראיתי... וזה היה כל כך יפה!! ואז חזרתי למעלה ודיברתי עם אנשים באייסיקיו... ואז התקשר אליי חבר טוב שלי ושיגע אותי קצת... ואז המשכתי לדבר איתו ועם עוד אנשים באייסיקיו... ואז מעיין הסכימה לדבר איתי בנט מיטינג
איזה חמודה היא!!
*נסקל ע"י מעיין) ואז סיימנו לדבר באייסיקיו... ומאז אני סתם בפורומים...
אבל עדיין כואב לי הראש ויש לי למחר להגיש עבודה בהיסטוריה!!
לא נורא... הייתה לי שיחה נחמדה עם מעיין