בוקר רע!

maayan15

New member
../images/Emo182.gif../images/Emo186.gifבוקר רע!

זה פשוט חד משמעי זהו בוקר רע! אחרי שאתמול בלילה הייתי ערה עד 3 ומשו (תודות לאנשים מסויימים שאני לא אזכיר את שמם שלא הולכים לבי"ס היום ואני שונאת אותם
)...וגיליתי מששהו שבאמת באמת לא רציתי לדעת (לפעמים בנים הם עם טיפש וחסר רגש.... אמרתי לפעמים!!)...למרות שאני מעדיפה כם לדעת אותו אבל לא משנה אני לא אכנס לזה.. היום אני אמורה לקום ברבע לשבע ואני כ"כ דאגתי שאני לא אתעורר אפילו השארתי פתק להורים שלי ואני מוצאת את עצמי ערבה ב6 ועשרים בערך ואפילו לפניי...יש! עוד זמן לחשוב על דברים שלא בא לי לחשוב עליהם ולסבול מבחילה ומכאב ראש! אני צופה לפניי יום רע רע רע ונורא! אבל אני לא רואה איך היום יכול להיות נורא כ"כ אחרי אתמול (שטענית היה היום כי זה היה אחרי 12 בלילה..נו מילא
) מעיין <מקווה שלכם יהיה יום יותר טוב...בספר אם הוא יכול להיות יותר גרוע..>

maayan15

New member
עקב עייפות ומהירות כתיבה...

כם-כן* ערבה-ערה* שטענית- שטכנית (אין ש במשפט פשוט! טיפשה שכמוני!..
) בספר- בספק* יום טוב...

בוקר יום שני

ישנתי, ישנתי המון. קמתי עצמאית. אני עדיין מת מעייפות. באיזה שעה נפתח הדואר ? אלעד ? הלכתי לראות נתן זהבי..
בוקר טוב לכולם
ילד נפצע בעין מבייבלייד. (הרגע נזכרתי, שגם היה מישהו שנפגע מפוגים... מה עשתה החברה של הפוגים ? נתנה לו מתנה עוד פוגים...)

maayan15

New member
השאלה האמיתית היא:

איך לעזאזל מישהו הצליח להיפגע מפוגים?!?! מעיין <משועממת, עייפה ונוטה להתאבדות>

אז זהו..

שזה כנראה היה מהפצץ, שנשבר (וגם נכנס לו לעין?). ו´החברה של הפוגים´ אמרה שזה לא היה פצץ מקורי שלה, אלא אחד מזוייף.. מעניין שמאז התקופה של הפוגים, עדיין המשיכו לשים בתפוצ´יפס ובמבה למיניהם (אני חושב עד לאחרונה) פוגים עם תמונות עדכניות (פוקימון ושאר שטויות..) אחרי הפוגים, היו פוגים יותר גדולים, ממתכת, והייתה ´כאפה´ שהיו מרביצים איתה והופכים אותם.. (אני לא זוכר שאף פעם מישהו נפצע מזה)

maayan15

New member
זה לא "פוגים יותר גדולים"!!

יש לזה שם!! פשוט אני לא זוכרת אותו כרגע...אני אשאל את בנדוד שלי עדיין יש לו כאלה...

דן צ

New member
ליאור שמש, תבוא לבית שמש

כאן מוכרים מוצרי עלית עם קלפים של תמונות רבנים. חיזקו ואימצו .

resputin

New member
עלעלתי לי בכתבה,

בעודי עובר
סביר לגלות שתקנו לי את הארון בחדר (=גבר שמן עם מקדחה, שעושה לי הרבה רעש) וגם אתמול בלילה עברתי מצבי רוח בין כעס למלנכוליות אבל אז שמעתי Smashing pumkins ואסף אמדורסקי ונרגעתי קצת. בכל מקרה, זה לא היה פוגים אלא זה היה הבייבלייד הסביבוני מתכתי הזה.. אומרים שהורחב לו האישון בגלל המכה או משהו, ומי יודע מה יבוא בגורל עיניו. בכל אופן...|בוקר|. Nobody´s really my friend, my friend Nobody wants to hold me back as I fall threw the holes in life I stamble blind folded...

איפה כתבה ?

פוגים זה היה פעם... נזכרתי בזה מקודם. ואמרתי שהוא נפגע מבייבלייד... לא יודע מה יעלה בגורלו, אבל הוא יקבל מתנה איזה בייבלייד....

resputin

New member
שניהם.

גם ככה 90% מהכתבות העינייניות מופיעות בפירוש כזה או אחר בשני העיתונים.

De-Panther

New member
קראו לזה פליקים וגם לזה היה פצץ הוא

היה אפילו גדול יותר... וקראו לו בומבילה ואני הייתי נציג כיתה בפוגים... רק חבל שלפני 3 שנים נשבר לי הפצץ של הנציג כיתה
... הוא היה פצץ טוב...

De-Panther

New member
איך הם מעזים להכפיש את שם הבייבלייד

ברבים??
אוקיי שימו לב ל2 דברים שכתבו בכתבה... הבייבלייד היה מזויף(הם החברה היחידה שמוכרת בארץ אבל בחו"ל יש מלא סוגים שונים שקשה יותר לכוון איתם ולשחק איתם והם פחות טובים) וגם הבייבלייד לא נזרק על הצלחת אלא כוון לכיוון הילד עצמו... אם יש מישהו שצריך להאשים כאן זה הילד שזרק את הבייבלייד... וגם יש חוקי זהירות שאסור להתקרב אל הזירה יותר מידיי כי הם עפים מהזירה וגם אסור לשים את הזירה בגובה רב... מה שלא נראה לי שהילדים עשו

דן צ

New member
בוקר נפלא וגשום

כבר בשעה שש וחצי העירו אותי לקנות לחמניות ושוקו הכל גשום רטוב וקר , בל אין תלונות מפלס הכנרת רק עולה ועולה.

maayan15

New member
אנשים מאושרים לא צריכים לנופף בזה

אני רשמית מצטרפת לאלעד (כל עוד הוא ישאיר הודעה מדוכאת ופסימית) טוב זהו..הודעה אחרונה עד שאני אחזור מבי"ס...בה ביי

דן צ

New member
את מצטרפת לאלעד? ../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

האם את מבינה שבזה הרגע את מסיטה 90% מחברי הפורום נגדך? האם את מבינה שמהיום והלאה הגרעין הקשה של הפורום יהיה עויין כלפייך?? אני מציע לך לשקול שוב את החלטתך!!!.

תגובה לדן, ליאור ומעיין.

דן - קפוץ לי. ליאור - קפוץ לי. מעיין -
את אחלה. ברגע שיצאתי היום לחלוקה התחיל לרדת גשם זלעפות ונרטבתי עד לשד עצמותיי. בכל מקרה, אני כבר בבית, הדוּד כבר בפעולה ויש לי כוס נס חם וחפיסה בתולה של וינסטון. אכן, אני אופטימי.

למעלה