סיכום שבועי

shahar1989

New member
איים באאאאאאק../images/Emo3.gif

-בטח בכלל לא שמת לב שנעלמתי
- שיר-שבועי-של-ג'נגו: 100 שקל שיר-שבועי-לא-של-ג'נגו: ואוו מלא!! אלבום שבועי: גבע אלון [האלבום הראשון] תמונה שבועית: אולי אח"כ הקנייה של השבוע: ממ...3 דיסקים משהו טוב שקרה השבוע: סמינר י"ב + מתענינים!! אחח!!!! מאכל השבוע: אוכל של איכ! אה! בע.. מסר לג'נגו: תמשיך להיות בנאדם טוב! שאלת בונוס: תמליצו לי מה לעשות בחופשת סמסטר..(חה חה חה) משהו שלא עשית אף פעם, תתנדבי, תעשי משהו לקהילה.. תתני מעצמך.

גם אני מסכמת ../images/Emo9.gif

מה ניש? מצויין
איך עבר השבוע? נחמד מאוד =] מהר אה?... די מהר יאללה סכמו- מסכמת
שיר-שבועי-של-ג'נגו: דמעה שיר-שבועי-לא-של-ג'נגו: אבא- שלומי שבת אלבום שבועי: לשם שינוי אין דיסק ספציפי תמונה שבועית:
הקנייה של השבוע: אממ קשקושים מהקניון באילת
משהו טוב שקרה השבוע: טיול שנתי :) והכי הכי לחזור הבייתה!!!!1 מאכל השבוע: שוקולדדדד
מסר לג'נגו: אממ לא יודעת ..

נמנמ

שיר-שבועי-של-ג'נגו: הממ שיר-שבועי-לא-של-ג'נגו: לא יודעת אלבום שבועי: אין תמונה שבועית: אין הקנייה של השבוע: הממ שוקולד לסמינר
משהו טוב שקרה השבוע: סמינר י"ב+מתעניינים
מאכל השבוע: שניצל תירס
מסר לג'נגו: אין שאלת בונוס: תמליצו לי מה לעשות בחופשת סמסטר..(חה חה חה) הממ לא יודעת

kurt2000

New member
עדיף מאוחר מאשר אף פעם

שיר-שבועי-של-ג'נגו: לא נראה לי היה שיר-שבועי-לא-של-ג'נגו: show me how to live - audioslave (המכיל את השורה המגניבה: You gave me life now, show me how to live) אלבום שבועי: 3 האלבומים של audioslave והרבה EELS תמונה שבועית: הבן שלי מצא פרח כחול בגן ורצה לצלם (מקווה שהתמונה תעלה אף פעם לא העלתי תמונה) הקנייה של השבוע:700 שקל בסופר נחשב? משהו טוב שקרה השבוע:שחקתי עם הילדים בכיפה אדומה מאכל השבוע: מסר לג'נגו:מקווה שאתה כבר בריא

למעלה