סיכום שבועי

בת 1986

New member
../images/Emo182.gif../images/Emo183.gifסיכום שבועי../images/Emo182.gif../images/Emo183.gif

מה ניש? איך עבר השבוע? מהר אה?... יאללה סכמו
שיר-שבועי-של-ג'נגו: שיר-שבועי-לא-של-ג'נגו: אלבום שבועי: תמונה שבועית: הקנייה של השבוע: משהו טוב שקרה השבוע: מאכל השבוע: מסר לג'נגו: שאלת בונוס: תמליצו לי מה לעשות בחופשת סמסטר..(חה חה חה) שבת שלום בובות ובובים

../images/Emo126.gif מסכמת ../images/Emo9.gif

שיר-שבועי-של-ג'נגו:אין כרגע
אתי אני חייבת שתשלחי לי שירים
שיר-שבועי-לא-של-ג'נגו:היום כל היום שרתי את "ואולי" של אביגיל רוז, אז נגיד שזה
אלבום שבועי:כפיר
אני שומעת אותו ללא הפסקה! תמונה שבועית:
הקנייה של השבוע:המממממ לא משהו מיוחד אני חושבת.. אבל שבוע שעבר קניתי שרשרת עם תווים כאלה, ממש מגניבה. ואני עונדת אותה עכשיו יחד עם שרשרת מפוחית קטנה מכלי זמר, אני מוזיקלית ביותר
משהו טוב שקרה השבוע:לא קרה הרבה טוב השבוע, אבל... הממ... שיעור אומנות. אני גאה בעצמי! מאכל השבוע:במבה [?!] מסר לג'נגו:אני רוצה לבוא להופעה! ואני אבוא! תזכור! שאלת בונוס: תמליצו לי מה לעשות בחופשת סמסטר..(חה חה חה)לבוא ליבנה, אני אארח אותך כראוי. הא, ותבואי להופעה של כפיר ב30! תבואי בכל מקרה! גם אם לא תהיה חופשה
שבת שלום לכולם

בת 1986

New member
"ואולי" איזה שיר טוב../images/Emo99.gif

איך שלא יהיה... אותך תמיד ארצה

tohar6

New member
חח חברה שלי ראיינה ברדיו את אביגיל רוז

אני אבל דווקא לא כ"כ התלהבתי מהשיר...:))

"ברדיו שלנו סופשבוע רגוע.."

היי לכולם! שיר-שבועי-של-ג'נגו: לילה. שיר-שבועי-לא-של-ג'נגו: ואולי/אביגיל רוז. אלבום שבועי: - תמונה שבועית: .. הקנייה של השבוע: שניצתירס לייט.
משהו טוב שקרה השבוע: משצים, ביום רביעי.(אתמול) מאכל השבוע: מרק ירקות.
מסר לג'נגו: בוא כבר לב"ש! שאלת בונוס: תמליצו לי מה לעשות בחופשת סמסטר..(חה חה חה) תתפרעי! תלכי להופעת, תהני ממוזיקה טובה, תסעי לחרמון! בואי לבקר, אל תפסיקי לחייך

בת 1986

New member
מסכמת../images/Emo9.gif

אני נוסעת לשבת.. אחזור מחר אז שבת שלום לכוווווולם
שיר-שבועי-של-ג'נגו:
שיר-שבועי-לא-של-ג'נגו: כל השבוע מרגיש כמו שבת-בעז בנאי
ואשת המחר- המרפסות
(אחחח, איזה שיר) אלבום שבועי: דיסק שצרבתי לעצמי.. משו סוווף
תמונה שבועית: שקיעה מהממת שצילמתי שבוע שעבר..
הקנייה של השבוע: אממ.. סריג בקסטרו, ספר לאמא, ו... סנדביץ' במכללה.. (וואי, הכל מתחיל ב-ס'..) משהו טוב שקרה השבוע: שבוע אחרון לסמסטר.. ראינו סרט מעולה בשיעור, מסנג'ר מצחיק אתמול.. והפתעה בפייסבוק
חה
מאכל השבוע: טוסט של יעל שהשתלטתי לה עליו.. חה חה חה
מסר לג'נגו: גברררררררררררררררררררררררר, מה קורה איתך? יאללה בוא לצפון.. יש פה אחלה קהל בשבילך
שאלת בונוס: תמליצו לי מה לעשות בחופשת סמסטר..(חה חה חה) אז ככה- תעבדי
את צריכה כסף.. אממ, תבלי המווון
תבקרי חברים וחברות.. תאכלי, תשני, תשמיני קצת יא פרה
אה, ואם יש הפקות פה ושם תצטרפי אליהם.. והכי חשוב- תצלמי
יאללה ביייייייייייייייייייייייייייייייי

../images/Emo182.gif../images/Emo183.gifסיכום שבוע../images/Emo182.gif../images/Emo183.gif

שיר-שבועי-של-ג'נגו: "לנשום במים" של ההופעה!! שיר-שבועי-לא-של-ג'נגו: "שמור" של יואב אלבום שבועי: לא שמעתי השבוע כלום
תמונה שבועית: ממתקיםםםםם הקנייה של השבוע: שבוע שעבר קניתי מגף וואנס וממתקים!! משהו טוב שקרה השבוע: אממ..
מאכל השבוע: שניצל תירס!! מסר לג'נגו: הצפון קורא לך! שאלת בונוס: תמליצו לי מה לעשות בחופשת סמסטר..(חה חה חה) אז ככה- תעבדי את צריכה כסף.. אממ, תבלי המווון תבקרי חברים וחברות.. תאכלי, תשני, תשמיני קצת יא פרה
אה, ואם יש הפקות פה ושם תצטרפי אליהם.. והכי חשוב- תצלמי

tohar6

New member
בעעע שניצל תירסס

אתי נו באמתתתת..!! איך דבר כזה יכול להיות למאכל השבוע..

mazalika7

New member
שבת שלום../images/Emo70.gif

שיר-שבועי-של-ג'נגו:
שיר-שבועי-לא-של-ג'נגו:אני מכיר אותו, יוני בלוך! אלבום שבועי:אבריל החדש! תמונה שבועית:
הקנייה של השבוע:מים אפרסק!! משהו טוב שקרה השבוע:נהגתי, וחזרתי לרמת דוד.. מאכל השבוע:פיצה
מסר לג'נגו:שבת שלום
שאלת בונוס: תמליצו לי מה לעשות בחופשת סמסטר..(חה חה חה)לנהוג!
הודגש באמצעות מדגישומטיק

מורביט

New member
מסכמת!../images/Emo9.gif

שיר-שבועי-של-ג'נגו:
שיר-שבועי-לא-של-ג'נגו:Evanescence - My Immortal. התאהבתי!
אלבום שבועי:יצא לי לשמוע הראל-לבדי, ושווים- רן ועילי. תמונה שבועית:עם מיכאל.
הקנייה של השבוע:בקינג ג'ורג'! אחלה מסעדה.
משהו טוב שקרה השבוע:ביתר התאמנו פה בראשון והלכתי לראות.
מאכל השבוע:סלט יצא לי לאכול מלא השבוע חח יאאאאאמי!
מסר לג'נגו:מה קורה?
שאלת בונוס: תמליצו לי מה לעשות בחופשת סמסטר..(חה חה חה) לישון!
הכי טוב.
שבת שלום ושבוע מעולה לכולם,
מור.

tohar6

New member
שבת שלום../images/Emo24.gif

שיר-שבועי-של-ג'נגו: לילה.. המשחק עשה לי חשק מטורפ שוב לשיר הזה שיר-שבועי-לא-של-ג'נגו: ג'סי
עברי.. שאחות של מזל העבירה לי לפלא.. אלבום שבועי:
תמונה שבועית:ממ אין לי.. הקנייה של השבוע: 2 טרנינגים ופוטר.. משהו טוב שקרה השבוע: ממ כל החברים שלי כולם כולם עברו יום סיירות
איזה אושר חח מאכל השבוע: דג נסיכת הנילוס ברוטב שום ופטרוזיליה.. מסר לג'נגו: יו סוו קינגג
שאלת בונוס: מממ לישון והרבה..חח

tohar6

New member
../images/Emo11.gif

עודד..!! אני שומעת נימה של לגלוג?! סתם
אין על הפנימיה שלי.. תודו!!!

למעלה