../images/Emo182.gif../images/Emo182.gif../images/Emo183.gif../images/Emo182.gif../images/Emo182.gif

לא יודעת איך אצלכם אבל אצלנו יורד גשם כמה שעות וזה כיף גדול נה ננני ננננה נה אני יצאתי לטיסה עליזה מתחת לכל הטיפות חזרתי רטובה ומרוצה. נקווה שכל הלילה הזה הגשם יימשך שיהיה שבוע טוב וקל לכווולם רק טוב!!!

ברק 188

New member
גחלולה הצליח לך הפעם הריקוד...

גשם גשם משמים כמה חיכנו כמה התפללנו לרגע הלואי ויתפס ואת האזור שוב לא חיש יעזוב ואם כן שברוב שוב יחזור. שבוע טוב לכם תקוותי שהיה שבוע טוב שקט ומוצלח לכולנו הַמַּבְדִּיל בֵּין קֹדֶשׁ לְחוֹל חַטֹּאתֵינוּ יִמְחוֹל זַרְעֵנוּ וְכַסְפֵּנוּ יַרְבֶּה כַּחוֹל וְכַכּוֹכָבִים בַּלָּיְלָה יוֹם פָּנָה כְּצֵל תֹּמֶר אֶקְרָא לָאֵל עָלַי גּוֹמֵר יוֹם אֲשֶׁר אָמַר שׁוֹמֵר אָתָא בֹקֶר וְגַם לָיְלָה צִדְקָתְךָ כְּהַר תָּבוֹר עֲלֵי פְשָׁעַי עָבֹר תַּעֲבוֹר כְּיוֹם אֶתְמוֹל כִּי יַעֲבוֹר וְאַשְׁמוּרָה בַּלָּיְלָה חָלְפָה עוֹנַת מִנְחָתִי מִי יִתֵּן מְנוּחָתִי יָגַעְתִּי בְּאַנְחָתִי אַשְׂחֶה בְּכָל לָיְלָה קוֹלִי שִׁמְעָה בַּל יֻנְטָל פְּתַח לִי שַׁעַר הַמְּנוּטָל שֶׁרֹאשִׁי נִמְלָא טָל קְוֻצּוֹתַי רְסִיסֵי לָיְלָה הֵעָתֵר נוֹרָא וְאָיוֹם אֲשַׁוֵּעַ תְּנָה פִדְיוֹם בְּנֶשֶׁף בְּעֶרֶב יוֹם בְּאִישׁוֹן לָיְלָה קְרָאתִיךָ יָהּ הוֹשִׁיעֵנִי אֹרַח חַיִּים תּוֹדִיעֵנִי מִדַּלּוּת תְּבַצְּעֵנִי מִיּוֹם וְעַד לָיְלָה טַהֵר טִנּוּף מַעֲשַׂי פֶּן יֹאמְרוּ מַכְעִיסַי אַיֵּה אֱלוֹהַּ עוֹשָׂי נוֹתֵן זְמִירוֹת בַּלָּיְלָה נַחְנוּ בְיָדְךָ כַּחוֹמֶר סְלַח נָא עַל קַל וָחוֹמֶר יוֹם לְיוֹם יַבִּיעַ אוֹמֶר וְלַיְלָה לְלָיְלָה אֵל פּוֹדֶה מִכָּל צָר קְרָאנוּךָ מִן הַמֵּצָר יָדְךָ לֹא תִקְצָר לֹא יוֹם וְלֹא לָיְלָה מִיכָאֵל שַׂר יִשְׂרָאֵל אֵלִיָּהוּ וְגַבְרִיאֵל בֹּאוּ נָא עִם הַגּוֹאֵל קוּמוּ בַּחֲצִי הַלָּיְלָה מִימִינֵנוּ מִיכָאֵל וּמִשְּׂמֹאלֵנוּ גַּבְרִיאֵל וְעַל רֹאשֵׁנוּ שְׁכִינַת אֵל בְּכָל יוֹם וּבְכָל לָיְלָה תְּנָה לָּנוּ שָׁבוּעַ טוֹב רַעֲנָן כְּגַן רָטוֹב וּמֵה' יָבוֹא הַטּוֹב כָּל הַיּוֹם וְכָל הַלָּיְלָה יְבוֹרַךְ הַבַּיִת הַזֶּה מִפִּי נָבִיא וְגַם חוֹזֶה כִּי כֵן יְצַוֶּה אֱלֹהֵינוּ זֶה לְשָׁמְרוֹ יוֹמָם וָלָיְלָה הַמַּבְדִּיל בֵּין מַיִם לְמַיִם יְחַיֵּינוּ מִיּוֹמַיִם יַרְאֵנוּ בְטוּב יְרוּשָׁלַיִם וְלִמְשׁוֹל בַּיּוֹם וּבַלָּיְלָה

paloma blanca

New member
גם אצלינו ירד כל הלילה../images/Emo9.gif

ולזה אני מסכימה
שבוע טוב לבעלי התקווה

ר נ א ל

New member
יום חדש, שבוע חדש וחודש חדש ../images/Emo203.gif

לא, זאת לא תעמולת בחירות לחדש זה מה שקורה שאני קמה לפני השמש. ארזתי תיק ומזוודה אתמול לשנים שנוסעים היום, אחד לבסיס והשני לקור האירופאי מקווה שלא בילבלתי כלום... אחרת למישהו יהייה מאדדדד קר עם בגדי ב' באירופה יומטוב לכולנו

paloma blanca

New member
../images/Emo6.gif

זה מסוג ה"אופסים" שעלולים לעלות ביוקר
נסיעה טובה לשניהם

ברק 188

New member
אם לא קבלת עד עכשיו ../images/Emo56.gif סימן שלא התבלבלת

או ששכחת להכניס להם לתרמיל את המכשיר... בעזרת האל אם דחיפה של ר נ א ל שיהיה בהצלחה ובהנאה צאתם לשלום ושובם בשלום של בניך לביתם .

ר נ א ל

New member
../images/Emo51.gif ברק

הבן הגיע לבסיס בשלום הבעל הגיע למלון אחרי שתי טיסות, הוא בטח כל כך עייף שלא שם לב מה יש במזוודה שלו מקסימום לא אקבל שום כלום מחו"ל

טומי*

New member
בוקר טוב ../images/Emo70.gif

אצלנו בתל אביב ירד אתמול בערב, וגם קצת בלילה. בנתיים יש אוירה חורפית במקצת. שבוע טוב!

טומי*

New member
שככתי להציג את עצמי ../images/Emo9.gif

נולדתי בבודפשט הונגריה, עלינו בשנת 1964. אחרי ביצפר וקצת צבא.למדתי בתדמור הרצליה, ואחורי זה עבדתי כקונדיטור.לאחר מכן התחלתי לעבוד כמלווה של גיסי שהוא נכה צה"ל. עבדתי אצלו כ 7 שנים. נשואים וילדה נהדרת. אחרי 18 שנות נשואים החבילה התפרקה, וז היה לפני כ 20 שנה. בשנת 1976 התחלתי לעבוד כנהג אמבולנס במ.ד.א. בשנת 1997 עשיתי ביקור נימוסין בגן עדן... ז"א עברתי אוטם בשריר הלב והחייאה של חצי שעה. בעקבות הורדת כושר עבודה, פוטרתי ממ.ד.א. בשנת 2000 מאחר ולא מצאתי עבודה, גיסי לקח אותי לחצי משרה כנהג אצלו. גר בתל אביב...כשתחביבי העיקרי צילום. זהו בקיצור נמרץ.

paloma blanca

New member
../images/Emo6.gif

תאה הראשון שהציג רזומה בפורום
שאלה .... למה אתה לא עושה כלום עם הקונדיטוריה ?

טומי*

New member
אוכל עוגות מדי פעם ../images/Emo9.gif

רק לבקשת המשפחה, מכין מדי פעם משהו.

וטומי. שכחת שיש לך חוש הומור..

ואתה צלם בחסד . לא מתמזמז עם המצלמה אלא מצלם .

צילוש43

New member
את תחביבך כבר הכרתי טומי../images/Emo140.gif

ומצלם אתה נפלא, תפיסת עיין נהדרת לך
נו עכשיו מכירים יותר

ר נ א ל

New member
טומי ../images/Emo24.gif

אני שמחה שביקור הנימוסין ניכשל וחזרת אלינו

ברק 188

New member
מכיר ומוקיר את הטומי ותאמינו לי

האיש סיפר לכם רק על רגל אחד את סיפורו יחד אם זאת האיש מרביץ פה את כישרונו תצלומים מיוחדים ויפים הכותב מעיד שמכיר את האיש ומצלמתו -אישית Sultans Of Swing

alondli

New member
הי טומי../images/Emo13.gif צילומי הגולשים שלך מדהימים, וגם..

מעוררים התפאלות בחדות הרבה שלהם, שהרי ברור שצולמו מרחוק בעדשת זום חזקה, מצלמה איכותית מאוד ובמהירות גבוהה..ולמרות התנאים הלא פשוטים של תנועה, אוויר ים, מרחק יש בהם חדות מושלמת, ללא גרעניות, ללא haze וללא עיוותים. כמי שמשתמש לרוב במצלמה דיגיטלית רגילה ..וסובל מהתוצאות, הייתי סקרן לדעת באיזה ציוד/אביזי צילום אתה משתמש בתמונות אלה ובאיזו תוכנת עריכה..

למעלה