../images/Emo182.gif../images/Emo182.gifיאללה,בנות-שרשור טיפים
למטבח
לכל אחד מאיתנו יש טיפ אחד או יותר, שמאוד שימושי בהכנות היומיומיות. אז קדימה
ואם יהיה שרשור מכובד, אולי כדאי גם לשמור אותו במאמרים של הפורום. אז ככה: הטיפים שלי: מכיוון שאנחנו משפחה, שמאוהבת קשות בתפו"א יש לי טיפ לפירה: 1. אחרי שתפו"א מוכן ורך והוספתי חמאה, אחרי המעיכה - אני מקציפה אותו עם המיקסר ואז הפירה יוצא אורירי במיוחד והטעם - חבל"ז. 2. ע"מ לזרז את תהליך בישול תפו"א - מוסיפים לסיר חתיכת חמאה.
למטבח