End of a Week!

../images/Emo182.gifEnd of a Week!../images/Emo182.gif

(כמו Ena of an Era... כן, לא כ"כ הלך לי...
)
סיכום שבועי!
עשרת הפורומים המועדפים עלינו כרגע ווית`ין טמפטיישן אופנה אלטרנטיבית מטאל אוונסנס אדם למברט שיחת נשים גלגלצ סימפל פלאן זיהוי שירים גראנג' עשרת הפעילים (8) אליאור גיל (10) BrowN EyeD GirL1 (13) היויו (17) Itay Simons (24) LadySilkworm (27) Fairywitch (32) bachner1 (34) shirlapes (71) Brombit (75) אטומיק בייגל דברים מעניינים שקרו פה השבוע
בוחרים את הוצאות העשור של נייטוויש! ל-ה-צ-ב-י-ע!
סיבוב נוסף בפינת החולייה החלשה - הצביעו גם פה!
הפורום שלי! מוהאהא! D< (סתם אני צוחקת
)
שרשור שבועי (קישור מצורף בסוף ההודעה)
שרשור ימי הולדת חדש (קישור מצורף בסוף ההודעה) - הוסיפו את עצמכם כדי לקבל שרשור יום הולדת בפורום בבוא הזמן! D:
מוזמנים לאחל שנה טובה לחברי הפורום
(קישור מצורף בסוף ההודעה)
שרשור התפקדות 2010! התפקדו כדי שנדע מי אתם.
(נגמרו לי הקישורים
http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1656&MessageId=137241729)
עדיין אפשר לדובב את תואומס :) (http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1656&MessageId=137079381)
השאלון
(שאגב כל אחד מוזמן לפתוח בעצמו אם בא לו ואני אשרשר אליו את הסיכום) שיר/י השבוע של נייטוויש: שיר/י השבוע לא של נייטוויש: אמן/אלבום השבוע: משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: תכניות/ציפיות/חרדות לשבוע הבא: ספר/סרט/סדרת השבוע: סרטון השבוע: משחק השבוע: המלצת השבוע: ציטוט/י השבוע: תמונת השבוע: מה אתם שומעים עכשיו? בירבור כללי: שאלת השבוע - מה היו סרט או תכנית הילדים האהובים עליכם כשהייתם פיצים? (מדגישומטיק: http://on.liorshemesh.com/mo/) סופ"ש מעולה לכולם!

shirlapes

New member
התגעגעתי למתכונת הזו ../images/Emo7.gif

תבורכי!
שיר/י השבוע של נייטוויש: סהרה. מתברר שהוא גם אחלה צילצול... שיר/י השבוע לא של נייטוויש: tristania - deadlocked, alanis morisette - thank you אמן/אלבום השבוע: אלאניס מוריסט, האלבום השני שלה. גיליתי מחדש את הגדולה שלה. משהו טוב שקרה השבוע: קצת חופש ויום כיף עם אבא, י' ממשיך לדבר איתי כידידה קרובה למרות שהוא במע' יחסים. משהו רע שקרה השבוע: י' במע' יחסים. תכניות/ציפיות/חרדות לשבוע הבא: האמת שאין לי מושג. אני עכשיו בתקופת מעבר עם המון סימני שאלה. עוד לא יודעת איזו עבודה אני אחפש, ואולי אני בכלל אתחיל ללמוד...הכל בערפל. ספר/סרט/סדרת השבוע: ugly betty. יוצא לי לראות את זה פעם ב..., אבל זו סדרה ממש חמודה. סרטון השבוע: http://www.youtube.com/watch?v=BhyD8la5kDo משחק השבוע: סיביליזיישן 4, סופר מריו החדש לווי המלצת השבוע: רביולי בטטה ברוטב שמנת. איזה שילוב מנצח
ציטוט/י השבוע: ---- תמונת השבוע:
מה אתם שומעים עכשיו? "ארץ נהדרת" ברקע. מתי הם יבינו שהם כבר לא מצחיקים?
בירבור כללי: שאלת השבוע - מה היו סרט או תכנית הילדים האהובים עליכם כשהייתם פיצים? חתולי הרעם!

Fairywitch

New member
../images/Emo228.gif../images/Emo230.gif (זה אשכרה הכינוי שלי באייקונים)

שיר/י השבוע של נייטוויש: Beauty of the beast, Last of the wilds שיר/י השבוע לא של נייטוויש: Epica - Our Destiny, ומסיבות ברורות גם: ABBA - Happy New Year אמן/אלבום השבוע: Epica - Design your universe משהו טוב שקרה השבוע: 2010!!!
משהו רע שקרה השבוע: בעיות בריאות חמורות של אנשים יקרים לי
תכניות/ציפיות/חרדות לשבוע הבא: נגמרו החגים והחגיגות - חזרה לשגרה. ספר/סרט/סדרת השבוע:
קסנוסייד / אורסון סקוט קארד.
האח הגדול. סרטון השבוע: http://www.collegehumor.com/video:1924722
משחק השבוע: כל מיני אפליקציות בפייסבוק
המלצת השבוע:
ציטוט/י השבוע:
תמונת השבוע:
מה אתם שומעים עכשיו? ארץ נהדרת ברקע
בירבור כללי: שנה טובה ומאושרת לכולם! שאלת השבוע - מה היו סרט או תכנית הילדים האהובים עליכם כשהייתם פיצים?
הרפתקה בפוסידון, נווט מכוכב אחר.
תהילה (
), ילדי צ'וקי, הלב, נילס הולגרסון. הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

../images/Emo6.gifאם היה צריך עוד הוכחות

למצב האנוש של הפורום הזה- אני ב-10 הפעילים, ועוד עם 8 הודעות...איפה הימים שנלחמתי על מקומי בתחתית "10 המאכזבים"... אה, ואני חוזר לכינוי הישן והמשובח. היה רשמי לי מדיי, זה כמו להכנס עם חליפה למסיבת תיכוניסטים...

כן, אה../images/Emo122.gif

תכלס זה פשוט כי יש בערך שליש מהכותבים שהיו פה בתקופות הטובות, ורבע או פחות מהכותבים שהיו פה בתקופות הפסיכיות. =\

Brombit

New member
אני, כאילו דע ../images/Emo115.gif

שיר/י השבוע של נייטוויש: לא באמת שיר/י השבוע לא של נייטוויש: Bjork - Pleasure is All Mine Dredg - Jamais Vu אמן/אלבום השבוע: לא באמת משהו טוב שקרה השבוע: אוכל, קשקושים בת"א ...ואיך שכחתי?? באופן כללי- ה"קורס" משהו רע שקרה השבוע: הקורס נגמר _ ואחותי פתחה פייסבוק. ולא סתם, היא גם עם החווה תכניות/ציפיות/חרדות לשבוע הבא: לחזור לשגרה, שמתישה מכל בחינה חוץ מהעבודה ספר/סרט/סדרת השבוע: הספר שחיפשתי בנרות בחנות וחס וחלילה שאני אשאל את המוכרת סרטון השבוע: לא משחק השבוע: Mad Caps. ראיתי שעכשיו ממש הולך לי בסוג הצהוב המלצת השבוע: לא ציטוט/י השבוע: לא תמונת השבוע: לא מה אתם שומעים עכשיו? משו בראש בירבור כללי: קניתי דיסק ישראלי, אני מרגישה פטריוטית שאלת השבוע - מה היו סרט או תכנית הילדים האהובים עליכם כשהייתם פיצים? שאלתי

סיכום שבועי ראשון../images/Emo6.gif../images/Emo209.gif

*מתרגשת מסיבה בלתי נראית לעין אדם שפוי*
שיר/י השבוע של נייטוויש:beauty of the beast
שיר/י השבוע לא של נייטוויש:epica-resing to surrender
אמן/אלבום השבוע:epica-desing your universe(הקשבתי להם פעם ראשונה השבוע)
משהו טוב שקרה השבוע:שנה חדשה,חוגגים עם ההורים,מתנות,כיף,הללויה
וקיבלתי מאה במתמטיקה
משהו רע שקרה השבוע:באו אלינו אורחים היום,לא אמרו לי כלום על זה, פגשתי אותם בפיג'מה, ואנשים טובים והכל אבל לא מחנכים את הילדים שלהם.והילכו לי קצת על הנעליים, והשדון הקטן הזה שצעיר ממני פי שניים דיבר אליי בכזאת התנשאות וחוצפה שאף אחד אחר אף פעם לא דיבר אלי
וכמעט הצליח להרוס לי את האוזניות!מזל שחבר שלי הביא לי היום כדורי לחץ ספוגיים כאלה, לא הייתי עוברת את זה בלעדיהם (ובלי הפודל הגותי המגניב
)
תכניות/ציפיות/חרדות לשבוע הבא:צריכה לוח מבחנים שאין לי כוח להוציא בשביל לענות על השאלה הזאת
ספר/סרט/סדרת השבוע:
"שלוש עשרה"-סרט כזה מצמרר וחולני...הראו לנו כמה סצנות בהרצאה על לחץ חברתי עישון וסמים,והייתי חייבת לראות אותו אחרי זה...וואו...
סרטון השבוע:לא בדיוק מהשבוע,אבל שיהיה (קאבר של להקת א-קפלה לווישמאסטר)http://www.youtube.com/watch?v=XCGQiGEYl4Y
משחק השבוע:פארמוויל?
(עלובה שכמותי
)
המלצת השבוע:הסרט
ציטוט/י השבוע:חלק ממשימה שהמורה שלי לשון נתן לכיתה אחרת: "דיירי כיתת ח' היקרים"
"מי שצריך הארכת זמן:א':שישכח מזה.ב':שימצא תירוץ מספיק מקורי מלווה בטיעון משכנע ובתימוכין הולמים(או בקיצור שישכח מזה כפי שהמלצתי בסעיף א').ניתן לפנות אלי בכל בעיה של אי הבנה או התייעצות בכל שעה,במייל,טלפון,פקס,יונת דואר, וכו'.". פוץ
אותו המורה, משימה לכיתה שלי: "כתבו מכתב פרידה למברשת השיניים שלכם".כדאי לציין שזו עבודת רשות
אמא שלי בנוגע למתנה לשנה החדשה:"סליחה שזה וורוד,אני יודעת שאת לא אוהבת וורוד
אבל צריך שיהיה לך לפחות משהו וורוד,לא
"
אני:"אבל אני חיה בתוך וורוד
החדר שלי וורוד:-"(
) Dאני חושבת שזאת היתה הפעם העשירית בערך שהיא התנצלה על זה, והפעם הראשונה שלא אמרתי "לא נורא,זה נצנצים חמודים
"
תמונת השבוע:העיקר הכוונה והכל, אבל זאת אחת מהמתנות של ההורים שלי לשנה החדשה
מה אתם שומעים עכשיו?כרגע כלום.
בירבור כללי: אני מכורה לפארמוויל ולמשחק הזה עם האבני חן בפייסבוק. זה עלוב כל כך
הטלפון שלי מפרפר פרפורי מוות ואולי יקנו לי חדש סוף סוף (הגרוטאה הנוכחית בת יותר משלוש שנות שימוש)
שאלת השבוע - מה היו סרט או תכנית הילדים האהובים עליכם כשהייתם פיצים?אליק ובליק/זובומפו *המקוריות*

קראתי עד הסוף (רק בשביל הברכות)

(רק כי את חדשה, מתוך נימוס!) (טוב נו, סתם אין לי מה לעשות עד שיוצאים
)

shirlapes

New member
זה דווקא נראה מאד חמוד ../images/Emo3.gif

לא הייתי מתנגדת לדבר כזה בחדר, הבעיה היא שאצלי זה יתפוס מלא אבק בזמן קצר.

...מה זה?../images/Emo6.gif

וגם החדר שלי היה ורוד פעם XD אמא שלי הכריחה אותי :X צבענו את הבית כשהייתי בת 9 בערך ואז הצבע האהוב עליי היה צהוב, אז רציתי חדר צהוב.
ואמא שלי גרמה לי לבחור ורוד. (עכשיו וכבר 5 שנים הוא סגול, כמו שהטבע התכוון.
)

גם אני רציתי סגול../images/Emo2.gif../images/Emo209.gif

אבל ההורים שלי בחרו גוון שרוב הזמן נראה וורוד ובמקרה הכי טוב אפור
בכלל,עכשיו אני רוצה קרם...
אני כבר שלוש וחצי שנים בתוך הוורוד הזה
זה....מין בקבוק נצנצים כזה עם...כרית נוצות וורודה?

Fairywitch

New member
../images/Emo228.gifקראתי! הרג אותי המורה שלך../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

לפחות יש לו חוש הומור

Fairywitch

New member
../images/Emo228.gifאני מאמינה שכן-

אבל ברצינות עם קריצה, תודי
היה לי פעם מורה מצחיק כזה בתיכון- מורה לכלכלה. יום אחד נפגשנו (וירטואלית) בדיון בין מנהלים פה ב"תפוז"
הוא היה מחלק אותנו לטורים במבחן לפי העדפת קבוצת כדורגל או צבעי חולצות, האיש הקרוע הזה

למעלה