של רצינות...

מאו יין

New member
../images/Emo182.gif של רצינות...

אתם יודעים...זה מה זה קשה... בשבוע הראשון...וואי,איזה כייף ...מלא מלא זמן לעצמי...לבית...לכלבה..לעופר
... אחרי כמה ימים... בעסה...אין מה לעשות כל יום בבית... ובאמת באמת רק עכשיו אני מתחילה לקלוט שהמשפט השחוק הזה..: "המצב קשה" הוא באמת נכון!!!!! המצב באמת קשה!!!!!!!!!!! על כל משרה 1000 ואחת מתמודדים...וגם ככה אין יותר מידי משרות...

בת ה י ם

New member
../images/Emo182.gif של מציאות

המצב קשה מחד מאידך העיתון מוצף ס ב ל נ ו ת - היא מילת המפתח כאן בוס נורמלי ??? נשמע הזוי לחלוטין חחחחחחחח (בגדול אצלי הוא בסדר, רק מה.......רווק בן 35.......להמשיך? ואל תציעו לו שידוך....כבר עשיתי זאת, מאז ההיא בטיפול פסכאטרי)

מאו יין

New member
ח´ברה..

אל תטעו!!!! אולי העיתון נראה לכם מוצף...(למרות שאני זוכרת מחיפושי עבודה קודמים לפחות שני מוספי "דרושים" בכל עיתון והיום בקושי אחד...) אבל "כשיורדים" לעומק לוח הדרושים יש מספר מצומצם של משרות שמתאימות למה שאתה מחפש מבחינת מקצוע... אופסססס חייבת לזוז אחזור אחר כך...

@@

New member
את צודקת....

אין הרבה משרות בעיתון וממה שיש, על כל משרה יש המון מועמדות, אבל... לא להתייאש

מיקי 35

New member
אגיד לך משהו...

לחיים יש נטיה להסתדר... ולכל סיר יש מכסה, גם בענייני עבודה... עזבי אותך משטויות... "המצב קשה"... נו אז מה ? יש במקום מסוים משרה שתפורה עלייך... היא תבוא... רק סבלנות, וכח

@@

New member
ממוש הכל ענין של זמן...

אף אחד לא הבטיח לך שביום שהלכת משם למחרת תמצאי עבודה. את צריכה הרבה סבלנות, לא לאבד את כוח הרצון. את כרגע במצב הזה של "מחוסרת עבודה", את יכולה לבחור באופציה של לשבת בבית ולבכות כמה מר גורלך ולשקוע בייאוש, או ש.... את יכולה להמשיך לחייך (כי ביננו אין כמו הבריאות ואת יודעת את זה) לחשוב חיובי בחיים, להאמין שאם תמשיכי לחפש את תמצאי עבודה... אל תאבדי את מה שהיה לך, לא את החיוך
ולא את הרוגע והשלווה. רק סבלנות יקירה שלי.

mariana

New member
מאו מחזיקה לך אצבעות

רק שתדעי לך אם קצת רצון ויכולת גם הפיל יכול להפוך לתרנגולת. מקוהה שאמרתי את זה נכון

למעלה