שירי השבוע

The Girl Who

New member
../images/Emo182.gifשירי השבוע../images/Emo182.gif

מזמן לא פתחנו.
1. אלבום השבוע של טראוויס? 2. שיר השבוע של טראוויס? 3. אלבום השבוע לא של טראוויס? 4. שיר השבוע לא של טראוויס? 5. זמר השבוע? 6. זמרת השבוע? 7. להקת השבוע? 8.שיר שריגש אותי השבוע? 9. שיר שחרשתי עליו השבוע? 10. שיר שעצבן אותי השבוע?

The Girl Who

New member
בלה

*עונה לעצמי* 1. אלבום השבוע של טראוויס? 12Memories 2. שיר השבוע של טראוויס? Peace the F**k Out 3. אלבום השבוע לא של טראוויס? Elephant 4. שיר השבוע לא של טראוויס? I just don't know what to do with myself, ו'עיניים זרות' של רונה קינן 5. זמר השבוע? ת'ום יורק 6. זמרת השבוע? רונה קינן 7. להקת השבוע? The White Stripes 8.שיר שריגש אותי השבוע? Harrowdown hill 9. שיר שחרשתי עליו השבוע? לא יודעת, על הרבה.:p 10. שיר שעצבן אותי השבוע? אררממ כרגע לא זכור לי משהו אבל אני בטוחה שיש.

The Girl Who

New member
סי...^^

הוא טוב.
למרות שאני בעיקר יותר אוהבת את השירים המוכרים שבו.

the afterglow

New member
../images/Emo187.gif

1. אלבום השבוע של טראוויס?12 memories 2. שיר השבוע של טראוויס?how many hearts 3. אלבום השבוע לא של טראוויס?on your side של להקה בשם Magnet, שווה להוריד למי שהאוהב דרים פופ 4. שיר השבוע לא של טראוויס? chasing dreams של magnet 5. זמר השבוע? לאור החרישה המאסיבית בגלגלצ אני חייבת להגיד ששון לנון נדבק לי למוח ולא יוצא
6. זמרת השבוע?- 7. להקת השבוע?מגנט 8.שיר שריגש אותי השבוע? 9. שיר שחרשתי עליו השבוע? חח my love [אבל רק בגלל שלחברה שלי יש אוטו חדש וזה השיר ששמנו בסיבובי דאווין
] 10. שיר שעצבן אותי השבוע? השיר הנ"ל כי ממש נמאס לי ממנו

למעלה