שאלון חורף

soofgania

New member
../images/Emo182.gifשאלון חורף../images/Emo182.gif

שאלון חורף!
קרמבו או גלידה חמה? סרט מתחת לשמיכה או קולנוע? מרק עגבניות או מרק בצל? גרביים או נעלי בית מצמר? מכורבלים עם מישהו או לבד? המילה הראשונה שעולה לכם לראש כשאתם שומעים את המילה "חורף" היא: אוהבים לקפוץ בשלוליות או לא? הדבר שאתם הכי שונאים בחורף הוא: הדבר שאתם הכי אוהבים בחורף הוא: מטריה או כובע? לובשים כפפות? מה אתם חושבים על תרופות סבתא נגד צינון , עוזרות או לא? איך אתם אוכלים את הקרמבו שלכם? החורף היא העונה האהובה עליכם? כבר סידרתם ת'ארון שלכם לבגדי חורף? איך עבר עליכם החורף האחרון? מנה/י את היתרונות שיש בחורף מנה/י את החסרונות שיש בחורף לסיכום, טיפ לחורף:

soofgania

New member
עונה../images/Emo188.gif

שאלון חורף! קרמבו או גלידה חמה?קרמבו כמובן סרט מתחת לשמיכה או קולנוע?מתחת לשמיכה מרק עגבניות או מרק בצל?מרק עוף עם שקדי מרק
גרביים או נעלי בית מצמר?שניהם ביחד מכורבלים עם מישהו או לבד?עם מישהו המילה הראשונה שעולה לכם לראש כשאתם שומעים את המילה "חורף" היא:דיכאון אוהבים לקפוץ בשלוליות או לא?כן...כשהייתי בכיתה א' הדבר שאתם הכי שונאים בחורף הוא:אני סובלת אבל ממשששש מהקור ברררר מחפשת גוף חימום... הדבר שאתם הכי אוהבים בחורף הוא:אוףף אני נאלצת לחפש בו משו טוב... נגיד ש...את ההתכרבלות בשמיכה החמה מול הטלויזיה מטריה או כובע?מטריה לובשים כפפות?כשקר מאד מה אתם חושבים על תרופות סבתא נגד צינון , עוזרות או לא?כן איך אתם אוכלים את הקרמבו שלכם?את הקרם ובסוף את הביסקויט החורף היא העונה האהובה עליכם?ממשששששששש לאאאאאאאאאא כבר סידרתם ת'ארון שלכם לבגדי חורף?לא צריכה לסדר,צד אחד של הארון קבוע קיץ והצד השני חורף איך עבר עליכם החורף האחרון?קשה מנה/י את היתרונות שיש בחורף-איןןןןןןןןןןןןן מנה/י את החסרונות שיש בחורף-הורס ת'פן,קר מאד,צריך להתעטף באלף שכבות, הכביסה מתייבשת אחרי יומיים,אני משלמת חשמל 1200 ש"ח בערך,לא בא לי לצאת לשום מקום. לסיכום, טיפ לחורף:קחו
---אל תקנו רדיאטור הוא סוחב הרבה חשמל ולצערי בזה אני מחממת את הבית.

עונה../images/Emo178.gif

קרמבו או גלידה חמה? קרמבו סרט מתחת לשמיכה או קולנוע? מתחת לשמיכה מרק עגבניות או מרק בצל? מרק עגבניות גרביים או נעלי בית מצמר? נעלי בית מצמר מכורבלים עם מישהו או לבד? עם מישהו המילה הראשונה שעולה לכם לראש כשאתם שומעים את המילה "חורף" היא: קררררררררר אוהבים לקפוץ בשלוליות או לא? לא הדבר שאתם הכי שונאים בחורף הוא: אין דבר כזה הדבר שאתם הכי אוהבים בחורף הוא: להיות מתחת לשמיכה מטריה או כובע? מטריה לובשים כפפות? לא מה אתם חושבים על תרופות סבתא נגד צינון , עוזרות או לא? לפעמים איך אתם אוכלים את הקרמבו שלכם? מלקקים החורף היא העונה האהובה עליכם? כן כבר סידרתם ת'ארון שלכם לבגדי חורף? לא איך עבר עליכם החורף האחרון? נהדר מנה/י את היתרונות שיש בחורף- אוהבת מאוד את החורף מנה/י את החסרונות שיש בחורף-אין לסיכום, טיפ לחורף: מבחינתי שיהיה חורף כל השנה

soofgania

New member
ראשית קבלי צל"ש על זה שענית../images/Emo106.gif

שנית אהבתי את תשובתך על ליקוק הקרמבו,ליקוקים אני משאירה למשו אחר... ואת הקרמבו בולעת<יאמייייייייייי> שלישית שאלתי מה היתרונות שבחורף ורשמת "אוהבת אותו"השאלה למההההה??? שלחתי ת'שאלון כדי להבין למה כולם אוהבים חורף חוץ ממני?
אמרו לי שכל מי שנולד בחורף אוהב חורף ומי שנולד בקיץ אוהב קיץ. נולדת בחורף?הגשם לא הורס לך ת'פן

סופגי סופגי../images/Emo24.gif

אוהבת את החורף כי שונאת את הקיץ שונאת שחם שונאת להזיע אוהבת את הקור אוהבת להתכרבל בשמיכות אוהבת את הריח של החורף וסופגי אכן נולדתי בחורף.....דצמבר
אוהבת אותך

putimakansi

New member
סופגי - גם אני שונא את החורף !!

תני לי קיץ כל השנה - או אביב זו העונה האהובה עליי !!! חורף - קשה לקום בבוקר, החיים נשלטים על ידי מזג האויר !! חורף === דיכאון, אפרוריות, נזלת שפעת....

המניוק חזר ועונה לשאלון..טפיייי../images/Emo98.gif

קרמבו או גלידה חמה? סרט מתחת לשמיכה או קולנוע? מרק עגבניות או מרק בצל? גרביים או נעלי בית מצמר? מכורבלים עם מישהו או לבד? המילה הראשונה שעולה לכם לראש כשאתם שומעים את המילה "חורף" היא: אוהבים לקפוץ בשלוליות או לא? הדבר שאתם הכי שונאים בחורף הוא: הדבר שאתם הכי אוהבים בחורף הוא: מטריה או כובע? - קונדום לובשים כפפות? - לא כי קשה לשפשף עם זה. מה אתם חושבים על תרופות סבתא נגד צינון , עוזרות או לא? - אנא עראף. איך אתם אוכלים את הקרמבו שלכם? - מלמטה למעלה החורף היא העונה האהובה עליכם? - כן יש יותר סקס.. כבר סידרתם ת'ארון שלכם לבגדי חורף? -אשתי מסדרת.. איך עבר עליכם החורף האחרון? - חם..רטוב..וטפיייי מנה/י את היתרונות שיש בחורף - סקס כבר אמרתי.?? מנה/י את החסרונות שיש בחורף - לא מספיק סקס.. לסיכום, טיפ לחורף: - לקנות הרבה קונדומים צבעוניים ולנסות בחושך.

עונה שוב..כי אני אהבל..../images/Emo163.gif

קרמבו או גלידה חמה? - גם וגם מעל הגוף של סופגי.. סרט מתחת לשמיכה או קולנוע? - אני וסופגי עושים סרטי סקס להמונים. מרק עגבניות או מרק בצל? - מה שסופגי תבשל לנו...טוב בשבילי גרביים או נעלי בית מצמר? - לא זה ולא זה..ערום לגמרי מכורבלים עם מישהו או לבד? -עם סופגי על המיטה בלבוש חווה.. המילה הראשונה שעולה לכם לראש כשאתם שומעים את המילה "חורף" היא: סקס אוהבים לקפוץ בשלוליות או לא? כן בשלוליות שאני יוצר..טפווווו הדבר שאתם הכי שונאים בחורף הוא: אין מספיק סקס הדבר שאתם הכי אוהבים בחורף הוא: הרבה סקס מטריה או כובע? - סופגי את חייבת לראות את הכובע שלי. לובשים כפפות? - לא כי קשה לשפשף עם זה. מה אתם חושבים על תרופות סבתא נגד צינון , עוזרות או לא? - תשאלו את סבתא שלי איך אתם אוכלים את הקרמבו שלכם?- מלמטה למעלה. החורף היא העונה האהובה עליכם? - כן בגלל הסקס כבר סידרתם ת'ארון שלכם לבגדי חורף? אשתי מסדרת לבד. איך עבר עליכם החורף האחרון? - חם..רטוב..טפייי הרבה סקס מנה/י את היתרונות שיש בחורף - סקס כבר אמרתי ? מנה/י את החסרונות שיש בחורף - אין מספיק סקס. לסיכום, טיפ לחורף: לקנות הרבה קונדומים צבעוניים ולנסות בחושך..

soofgania

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חופפייייייי ענקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק!הרגת אותי
אני על הריצפה!בוא תרים אותי...קר.... התשובות שלך משו אין עליך<רק אני...> אם תעלם שוב לא תקבל ממני שום סקס קפיש??? התגעגעתיייייייייי המוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן!!! פוטי אתה מוזמן להצטרף לשלישיה כך יהיה לי חם בחורף
וטלושששש חולה עלייך נשמתי
אבל לא השתכנעתי שחורף טוב יותר מקיץ

Queenati

New member
../images/Emo194.gifגם אני עונה...

קרמבו או גלידה חמה? קרמבו סרט מתחת לשמיכה או קולנוע? שמיכה מרק עגבניות או מרק בצל? עגבניות גרביים או נעלי בית מצמר? גרביים מצמר מכורבלים עם מישהו או לבד? מכורבלת עם הכלבה + המילה הראשונה שעולה לכם לראש כשאתם שומעים את המילה "חורף" היא: גשם אוהבים לקפוץ בשלוליות או לא? ברור (עם המגפיים) הדבר שאתם הכי שונאים בחורף הוא: לעבוד הדבר שאתם הכי אוהבים בחורף הוא: טלוויזיה מטריה או כובע? כובע לובשים כפפות? לא מה אתם חושבים על תרופות סבתא נגד צינון , עוזרות או לא? הכי יעיל איך אתם אוכלים את הקרמבו שלכם? רגיל החורף היא העונה האהובה עליכם? חבל שאין שלג! כבר סידרתם ת'ארון שלכם לבגדי חורף? ברור איך עבר עליכם החורף האחרון? מהר מנה/י את היתרונות שיש בחורף: הבגדים, מעילים, צעיפים מנה/י את החסרונות שיש בחורף: שהוא קצר לסיכום, טיפ לחורף: להתכרבל מתחת לשמיכה, רצוי עם סדין חשמלי, עם סרט טוב ומקרר מלא כל טוב!
שבוע נפלא לכולנו!!!

קוויני תשובות אופייניות לפולניה../images/Emo3.gif

אהבתי את התשובה עם הכלב...היא עירקית במקרה..הכלבה ? לי יש את כל התכונות של כלב..אני רק לא נושך..סתם נובח..

soofgania

New member
נראה לי שענת התבלבלה היא התכוונה ל

חתול פרסי
כיאה לפולניות... אני דוקא אהבתי ת'קיפוץ בשלוליות

גם אני עונה!! שופופו....

קרמבו או גלידה חמה...-טפי לא זה ולא זה איפה הסטייק.... סרט מתחת לשמיכה או קולנוע...-אוחחח סקס מזדמן... מרק עגבניות או מרק בצל...-מה זה החרטה הזו????? גרבים או נעלי צמר..- מה אני אשכנזי?? בטח גרבים... מכורבלים או לבד..-ברור עם מישהי...(בתנוחות שונות..) המילה הראשונה שעולה לי בראש למילה חורף זה..-שיט!! ניגמרו המיני וחולצות מחשוף!!! מטריה או קובע..-אינעל העולם אני לא פולני!!! בלי כלום!!! תרופות סבתא נגד צינון..-סבתי נפטרה לפני המון שנים.... בקיצר...נעלולי פלא.. חייבים לרשום אזהרה!!!! שאלון לאשכנזים חנונים בלבד!!! מה זה החרטה הזו מה זה????? מי אמרה אני ולא קיבלה מי????? חברים!!! בואו אלי לקורס חורף!!!

soofgania

New member
חחחחחחחחח מתה עלייך../images/Emo6.gif

תפגיני נוכחות וכמה שיותר!

בכייף..אני אקפוץ לך על..

החיים שלך, ואחריי שאני אמחץ אותך ואוצי ממך כל מיץ עיראקי אפשרי אני אירק עלייך לקינוח, ואז כולם יהיו מרוצים ומאושרים..

למעלה