סקר מי הדמות שאתם הכי אוהבים?(בן ובת)
M MiChElLe182 New member 17/5/05 #7 עונה אמממ ראיתי רק 2 פרקים אז אני לא ממש מקירה אני מקירה רק את ניב ושון אני לא מקירה את הבנות... אז ניב ושון כי הם גם קצט בנות:\
עונה אמממ ראיתי רק 2 פרקים אז אני לא ממש מקירה אני מקירה רק את ניב ושון אני לא מקירה את הבנות... אז ניב ושון כי הם גם קצט בנות:\
ל ליר לאב תמיר New member 17/5/05 #9 הדס../images/Emo99.gifותמיר../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif../images/Emo98.gif תמיר-שחקן כדורגל ומט"ב... אורי ורון
הדס../images/Emo99.gifותמיר../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif../images/Emo98.gif תמיר-שחקן כדורגל ומט"ב... אורי ורון
R RIVKA 100 New member 17/5/05 #14 עוננננננננננננננה../images/Emo66.gif הי מה נשמע ?? קוראים לי עינבר ולכם...? טוב עכשיו ברצינות ברור שרננה וכפירוש!! טלי שרון המלכה! עפר שכטר ההורס והמתוק! יעל בר זוהר המהממת והחמודההההההההההההההההה!!! חולה עליכם!!
עוננננננננננננננה../images/Emo66.gif הי מה נשמע ?? קוראים לי עינבר ולכם...? טוב עכשיו ברצינות ברור שרננה וכפירוש!! טלי שרון המלכה! עפר שכטר ההורס והמתוק! יעל בר זוהר המהממת והחמודההההההההההההההההה!!! חולה עליכם!!
R RIVKA 100 New member 17/5/05 #16 למה המפורסמים לא רושמים כלום../images/Emo7.gif תרשמו משהוא!! טלי שרון עפר שכטר ויעל בר זוהר השווים !! חולה עליכם !!
למה המפורסמים לא רושמים כלום../images/Emo7.gif תרשמו משהוא!! טלי שרון עפר שכטר ויעל בר זוהר השווים !! חולה עליכם !!
מ משתמש חדש ומחודש New member 17/5/05 #21 לעופר! ויעל!המדמיים אני רוצה לדעת למה המפרסמים לא קותבי ם כלום !!! זה לא פררר
מ מעייונה 2 New member 17/5/05 #17 עונה רננה [טלי שרון המושלמת ] ניב [אורי אומנותי-אני מקווה שככה כותבים את זה]