סקר חדש לכו להצביע!
ק קטעים איתך New member 27/12/06 #3 אם לא הייתי נרטבת אתמול כל כולי אז אולי הייתי מגיבה לראשון.. כי באמת שחיכיתי לו.. למה הוא מבאס?
A AdamINC New member 29/12/06 #22 ../images/Emo11.gif היה רעיון לכינוי אחר, אבל הוא היה יותר מידי SELF-LOVING. אז ויתרתי. אדם בע"מ זה חביב לי יש ביות?
../images/Emo11.gif היה רעיון לכינוי אחר, אבל הוא היה יותר מידי SELF-LOVING. אז ויתרתי. אדם בע"מ זה חביב לי יש ביות?
A a Warming Sign New member 27/12/06 #6 החורף ממש מעפן פה..../images/Emo194.gif שנה שעברה היו סערות והמון המון גשם..עכשיו סתם נורא קר והגשם די חלשלוש אז חיכיתי והתאכזבתי
החורף ממש מעפן פה..../images/Emo194.gif שנה שעברה היו סערות והמון המון גשם..עכשיו סתם נורא קר והגשם די חלשלוש אז חיכיתי והתאכזבתי
A Angel Of Darknest New member 27/12/06 #11 אני מחזיק ת'צמי לא להיות חסר טאקט. אתה לא יודע כמה זה קשה לי אדם
A Angel Of Darknest New member 30/12/06 #26 אני רוצה לדבר, אבל כל הזמן מוחקים אותי D: סתם אדם, מיי שוגר, מיי שקסי הומי, מייק מי אה טי וויט קוקיז פליז?
אני רוצה לדבר, אבל כל הזמן מוחקים אותי D: סתם אדם, מיי שוגר, מיי שקסי הומי, מייק מי אה טי וויט קוקיז פליז?
M mAAyAn 1 New member 27/12/06 #7 אני לא יודעת. חיכיתי לו כלכך! אני אוהבת את החורף . אבלאבלאבל, אני לא אוהבת להיות חולה כל חורף- כל החורף. זה מעצבן!
אני לא יודעת. חיכיתי לו כלכך! אני אוהבת את החורף . אבלאבלאבל, אני לא אוהבת להיות חולה כל חורף- כל החורף. זה מעצבן!
O onix 88 New member 27/12/06 #10 שניהם אחלה אני אוהב מאוד את מזג האויר הנוכחי, בעיקר כשנמצאים בבית ובחוץ יורד מבול מצד שני אני גם מאוד אוהב ימים קיציים מלאי שמש, אבל שלא יהיו חמים במיוחד- אז כיף להיות בחוץ
שניהם אחלה אני אוהב מאוד את מזג האויר הנוכחי, בעיקר כשנמצאים בבית ובחוץ יורד מבול מצד שני אני גם מאוד אוהב ימים קיציים מלאי שמש, אבל שלא יהיו חמים במיוחד- אז כיף להיות בחוץ