סיכום שבוע

../images/Emo182.gifסיכום שבוע../images/Emo137.gif

שיר/י השבוע שלכם? תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: סרט/ספר/דיסק/וואטאבר השבוע שלכם: מאכל השבוע שלכם? בילוי השבוע שלכם? פאדיחת השבוע שלכם? ציטוט השבוע שלכם? דבר אחד שהייתכם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: חג שמח
ושבת שלום לכולם

mikmikonet

New member
סיכום שבוע ../images/Emo13.gif

שיר/י השבוע שלכם? שוב היא כאן- יוני רכטר (וגם בביצוע של מארינה) תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: בכייף
סרט/ספר/דיסק/וואטאבר השבוע שלכם: סרט- מכושפת! אדיר
מאכל השבוע שלכם? לא יודעת בילוי השבוע שלכם? יצאתי עם אחותי לסרט מכושפת
פאדיחת השבוע שלכם? לא יודעת ציטוט השבוע שלכם? כל הסרט
דבר אחד שהייתכם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: בטוח היה איזה משהו שעכשיו לא עולה לי משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: חופש חנוכה

Manga136

New member
../images/Emo142.gif

שיר/י השבוע שלכם? אין. תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: אין. סרט/ספר/דיסק/וואטאבר השבוע שלכם: מצפן הזהב. מאכל השבוע שלכם? שיפודים. בילוי השבוע שלכם? מסעדה. פאדיחת השבוע שלכם? מעדיף לא לדבר על זה.
ציטוט השבוע שלכם? אין. דבר אחד שהייתכם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: שום דבר
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: כלום

Almighty Efraty

New member
../images/Emo215.gif../images/Emo183.gifעונה (באיחור)

שיר/י השבוע שלכם?
השתגעת? זה מתחלף כל שניה! תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: סה"כ לקחתי תמונה של גיאורג מטוקיו הוטל,ושיניתי קצת את התאורה בפוטושופ ויצא לי מדהים
סרט/ספר/דיסק/וואטאבר השבוע שלכם: נערות לוח השנה-סרט מומלץ. מאכל השבוע שלכם? קליק!
בילוי השבוע שלכם?
-- פאדיחת השבוע שלכם? -- ציטוט השבוע שלכם? יש כזה שיר שקוראים לו Kill the Director (ואני מרגישה כל הזמן שאני גם היחידה שמכירה אותו),אז שלחתי אותו ועוד שיר לידיד שלי,אז הוא אמר לי: "הקיל דה במאי יותר טוב
) דבר אחד שהייתכם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: השעמום,השעמום! משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: היומולדת (שקורה היום,אגב) של טרה קול-המתופף של גרין דיי,ואחד מעשרות הבעלים שלי,חזרה לבי"ס,מפגש פורום מצעדים וביקורת מוזיקה.

Almighty Efraty

New member
../images/Emo215.gif../images/Emo183.gif../images/Emo45.gifהוא הבסיסט שלהם../images/Emo99.gif

גיאורג ליסטינג

Nataly B

New member
סופ"ש באיחור :)

שיר/י השבוע שלכם? יש יותר מדי חח תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: - סרט/ספר/דיסק/וואטאבר השבוע שלכם: ספר כשאני כרגע קוראת של הרלן קובן חביב + מאכל השבוע שלכם? מאכל מולדובני טעים ברמות! בילוי השבוע שלכם? יצאתי הרבה השבוע, אבל לא היה משהו ממש מיוחד חח פאדיחת השבוע שלכם? - ציטוט השבוע שלכם? זה נאמר לפני כמה זמן אבל שכחתי להוסיף. "הילד הזה צריך לעבור ניתוח להסרת הלשון מתחת של ברכה!" - נאמר על ילד חנפן ברמות מטורפות (ברכה זאת מורה) - למדנו אז כי היא מורה בהסתדרות. דבר אחד שהייתכם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: 2 תורים לרופאים. משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: לא יודעת אם יש משהו מיוחד. אבל אולי המשך קניות לחתונה!

Yann Tiersen

New member
איחור אופנתי.

שיר/י השבוע שלכם? כל השירים של יוני בלוך
תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: מצורפת. סרט/ספר/דיסק/וואטאבר השבוע שלכם: הארי פוטר בגזרת הספרים (כמובן) ו"הרגלים רעים" של יוני. מאכל השבוע שלכם? סופגניות, כמובן! בילוי השבוע שלכם? ההופעה של יוני אתמול! פאדיחת השבוע שלכם? כמעט שרפתי לעצמי את השיער עם הנרות של החנוכיה..
ציטוט השבוע שלכם? "יוני תעשה לי עוגיה!" דבר אחד שהייתכם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: יום שלישי. משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: תיגמר השביתה? (אני יודעת שהכל בסימן-יוני-בלוך-משהו, פשוט אתמול הייתי בהופעה שלו, אז אני קצת יוני-אובסס)

efif1212

New member
../images/Emo137.gif../images/Emo138.gif../images/Emo137.gif

שיר/י השבוע שלכם? כל הדיסק של Daughtry
תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: סרט/ספר/דיסק/וואטאבר השבוע שלכם: ספר- הארי פוטר השביעי כמובן, וסדרת השבוע- הישרדות.
מאכל השבוע שלכם? סופגניות, אלא מה
בילוי השבוע שלכם? לא יודעת... פאדיחת השבוע שלכם? נתקעתי במישהו ליד מכונת פחיות, ונשפכה עליו חצי פחית של קולה שהוא השניה קנה...חחחח ציטוט השבוע שלכם? "אהוב כאילו מעולם לא נפגעת מאהבה, רקוד כאילו אף אחד לא מסתכל, שיר כאילו אף אחד לא שומע , עבוד כאילו אינך זקוק לכסף, וחיה כל יום כאילו אתה בגן עדן עליי אדמות." דבר אחד שהייתכם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: שום דבר
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: נגמר חנוכה ומפסיקים לאכול את הסופגניות הטרוריסטיות האלה
והגמר של עונה 9 כמובן
(שנקווה שאני לא אצטער שחיכתי לו...)

Manga136

New member
אני כבר יודע שהגמר יהיה מאכזב... ../images/Emo142.gif

פשוט יש לי תחושה כזאת

JoNy Boi

New member
אבל איך גמר??

גמר זה לא בטופ 2? אנחנו בטופ 3! דחוףף תשובהה..

efif1212

New member
תשובה../images/Emo26.gif

אנחנו קוראים לפרק האחרון של העונה הגמר, כאילו בפרק הזה בוחרים את הזוכה...אבל תכלס הגמר עצמו הוא הפיינל 2, שהוא פשוט בסוף של הפרק...

Miss Murder

New member
עונה../images/Emo13.gif

שיר/י השבוע שלכם?Pink floyd-astronomey domine Pearl jam-even flow Nirvana-about a girl,plateau,heart shaped box תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: סרט/ספר/דיסק/וואטאבר השבוע שלכם:ספר:"הנעלמים" של הרלן קובן מאכל השבוע שלכם?קציצות בילוי השבוע שלכם?אני וחברים הלכנו לבית של ידיד והיה כיף. פאדיחת השבוע שלכם?לא היו ציטוט השבוע שלכם? כשאני וחברים נסענו לידיד באוטובוס,הוא התקשר ושאל איפה אנחנו. אחד מהחברים:"נהג,איפה אנחנו?" נהג:"באוטובוס"
דבר אחד שהייתכם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא:אין למה לחכות,הרי יש בצפר

למעלה