סופ"שארון!

../images/Emo182.gifסופ"שארון!../images/Emo182.gif

סיכום שבועי!
עשרת הפורומים המועדפים עלינו כרגע נייטוויש וטאריה איך פגשתי את אמא תמיכה טכנית הארי פוטר - הספר אמנות הצילום צמחונות וטבעונות הביטלס גלגלצ אירוסמית` משינה
חמשת הפעילים (נו, בערך
) (13) CoralP (14) מגרש השוודים (20) Brombit (22) yael627 (36) אטומיק בייגל חבר'ה, אם אני פה רק יומיים בשבוע אני לא אמורה להיות ראשונה! תתחילו ליצור פה חיים!
דברים מעניינים
משחק מטאל חדש ומגניב. השתתפו! D: (תודה ליעל!)
התפקדות דצמבר!
גם למרטיין יש חדשות מרגשות...
כבר יש לכם רעיון לחלוקת התפקידים בלהקת ווית'ין טמפטיישן - דור ההמשך?
עדכון ה-WT TV הראשון באתר הלהקה! מה אתם אומרים? ( http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1714&MessageId=147485585 )
העמוד הראשון של הקומיקס של ווית'ין שמתלווה לאלבום הקרב ובא - The Unforgiving! מה דעתכם? ( http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1714&MessageId=147485691 )
ואחרון חביב - אחלו לחברי הפורום חג שמח!
השאלון
שיר/י השבוע של ווית'ין: שיר/י השבוע לא של ווית'ין: אלבום/אמן השבוע: דבר טוב שקרה השבוע: דבר רע שקרה השבוע: ציפיות, תכניות וחרדות לשבוע הבא: אתר השבוע: מאכל השבוע: התחדשות השבוע: ספר השבוע: סרט/סדרת השבוע: תגלית השבוע: ציטוט השבוע: תמונת השבוע: שאלת השבוע - איך נראית החנוכיה שלכם? סופ"שארון קסום והמשך חנוכה שמח!

CoralP

New member
טנהנהנה../images/Emo187.gif

שיר/י השבוע לא של ווית'ין: Don't Cry For Me Argentina בבציעועים של קורט ורייצ'ל מGLEE
אלבום/אמן השבוע: גלי XD דבר טוב שקרה השבוע: התחלתי סדרה ממש מעולה ואני סופר נהנת לצפות בה! הבאסה זה שיש רק 61 פרקים ואני כבר בעונה השלישית והאחרונה ואני לא רוצה שזה ייגמר לי;;;;;;; דבר רע שקרה השבוע: פוטרתי בעדינות XD אבל זה בסדר מבחינתי, בכל מקרה עוד שבוע הייתי מתפטרת לבד כי עוד שבועיים וקצת אני בצבא
ציפיות, תכניות וחרדות לשבוע הבא: אממ... לקנות דברים לצבא, ובגדים לבר מצווה של אחי? XD; וזה חופש חנוכה זתומרת שיהיו מפגשים למיניהם
ואירוע קוספליי
ואולי גם צילומים בלי קשר :} אתר השבוע: DA מאכל השבוע: אממ... שניצל?XD פסטה? לא היה משהו מיוחד++ התחדשות השבוע: פרימיום בDA! סרט/סדרת השבוע: ראיתי קילרים, היה מצחיק XD תגלית השבוע: אממ לא יודעת
ציטוט השבוע: "הבנים כאן כל כך הומואים שזה לא קרוספליי"
(קרוספליי- כשבן מתחפש לבת או להיפך) תמונת השבוע: נמנמD: שאלת השבוע - איך נראית החנוכיה שלכם? היא יפה כזאת!
נו אין לי איך לתאר XD היא מכסף וזהב וממש יפה.

CoralP

New member
לגמרי!../images/Emo187.gif

לפני שניה הוא היה בן 8 והאשים אותנו על היותנו "תפוקות" D: וכן, כי היה מבצע כזה לכמה ימים בDA, שמי שקונה את המנוי של ה3 חודשים מקבל 6 חודשים באותו המחיר, כנל לגבי המנוי לשנה שבעצם לשנתיים במחיר הרגיל של השנה. אז קניתי ב109 ש"ח מנוי לשנתיים
ממש התחשק לי וזה נחמדי! רק חבל שזה בדיוק השנתיים של הצבא XD אבל לא נורא בקטנה, 50 ש"ח לשנה זה לא הרבה בכלל!

Brombit

New member
תשובותתתתתתתתתתת ../images/Emo115.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: - שיר/י השבוע לא של ווית'ין: Lacuna Coil - In Visible Light, Our Truth Nightmare - Haunting Memories, The Dominion Gate אלבום/אמן השבוע: - דבר טוב שקרה השבוע: - דבר רע שקרה השבוע: - ציפיות, תכניות וחרדות לשבוע הבא: להמשיך ללמוד+להיבחן, לנסות עוד sms, לחיות אתר השבוע: הם טוענים שהם תורמים קצת אוכל על כל קליק. http://www.thehungersite.com/clickToGive/home.faces?siteId=1 מאכל השבוע: התחדשות השבוע: הנעליים
, החולצות (גדולות מדי
) ספר השבוע: נה סרט/סדרת השבוע: לא תגלית השבוע: כלום ציטוט השבוע: כלום תמונת השבוע: לא שאלת השבוע - איך נראית החנוכיה שלכם? אין לי כח לדבר הזה

Ice Queen 7

New member
פפט

שיר/י השבוע של ווית'ין: Never-Ending Story שיר/י השבוע לא של ווית'ין: יש הרבה אלבום/אמן השבוע: וגם הרבה :X דבר טוב שקרה השבוע: התחלתי לארוז ברצינות, קיבלתי מייל מחברה שמחפשת אנשי מחשוב
השארתי אצלם פרטים בכנס משתחררים ועכשיו הם ביקשו קורות חיים, אני מקווה שיצא מזה משהו דבר רע שקרה השבוע: חוץ מהשריפה המזעזעת? בלתי אפשרי לחשוב על משהו.. ציפיות, תכניות וחרדות לשבוע הבא: מפגשים! וביום שני טיול "בעקבות המכבים" שאמור להיות מגניב אתר השבוע: מאכל השבוע: לנגוש, מאכל החנוכה הרשמי שלנו ^^ התחדשות השבוע: משקפיים מכוערים ולא נוחים ספר השבוע: למי יש כוח לקרוא :{ סרט/סדרת השבוע: Legend of the Seeker
תגלית השבוע: אמא שלי סנילית-על (כבר די ידעתי את זה, אבל חשבתי שהיא רק סנילית.) ציטוט השבוע: חברה מהבסיס אמרה משהו ממש פסיכי ומצחיק, אמרתי לעצמי שצריך לרשום את זה כדי לצטט, וכמובן ששכחתי. XD תמונת השבוע:
שאלת השבוע - איך נראית החנוכיה שלכם? כמו גוש נייר אלומיניום מכוער ועקום!!!

א-ני

דבר טוב שקרה השבוע: יום של חופש חנוכה שהוביל לסופ"ש ארוך. *_* פעילות ערכית ממש טובה ביום שלישי. שוק צ'ופרים ממש כיפי ביום שלישי. הפנינג חנוכה טוב עם "שמע" ביום רביעי. זה שקר די הרבה מהזמן. דבר רע שקרה השבוע: האסון בכרמל. ומה הולך עם ההצתות האלה בשאר רחבי הארץ?! החצי האחרון של יום ראשון (בחציו הראשון הייתי איפשהו עם כמה ילדים, ואחרי שחזרתי היה בלגן והיה מעפן). ציפיות, תכניות וחרדות לשבוע הבא:
שילך טוב בחנוכה - בכשרונות, בטורניר הספורט ובכלל בקייטנה.
אולי אולי אולי אוכל להגיע למפגשציצ, מקווה שיצא. מאכל השבוע: סופגניות?
ספר השבוע: Le Petit Prince/Antoine de Saint-Exupéry סרט/סדרת השבוע:
הארי פוטר 7! הייתי בקולנוע עם האחים ועם אבא שלשום /
הטופ מודל למרות שהם תחת
וזהו, לא היו סדרות השבוע
תגלית השבוע: הילד החירש מהשכונה יודע שפת סימנים לפחות ברמה בסיסית. בהפנינג עם שמע הוא הופיע בדלת בית הנוער לקראת סוף היום, אז הכנסנו אותו (התכוונו מראש שיהיה שם) והוא ראה מישהי מדברת בשפת הסימנים אז הוא התרגש ודיבר איתה קצת, זה היה חמוד. D: מה זה שמחתי שהוא בא. ציטוט השבוע: המלצרית במסעדה שהיינו בה אתמול (זוני) אמרה שהם בהרכב חסר בצוות ולכן דברים מתעכבים קצת. אבא שלי: שלחתם מלצרים ושפים לעזור בשריפה? ~צוחק~ המלצרית: כן, זוני למען החברה! שאלת השבוע - איך נראית החנוכיה שלכם? כבר כמה שנים אנחנו משתמשים בחנוכיה שנראית כמו מנורה של אלאדין שקנינו בסופר (נראה לי), לדעתי בזמן השיפוץ כי החנוכיות שלנו היו ארוזות. אבל היא נחמדה. הודגש וקומבן באמצעות מדגישארון 2.0

עונה

שיר/י השבוע של ווית'ין: memories.. שכחתי שהוא שיר טוב ושיש לו קליפ ממש יפה
שיר/י השבוע לא של ווית'ין: tristania-beyond the veil, the shining path the gathering- in between אלבום/אמן השבוע: הנ"ל דבר טוב שקרה השבוע: יצאתי לחופש מיום שלישי.. דבר רע שקרה השבוע: סתם קצת מצב רוח מגעיל פה ושם בגלל הפרידה וזה
ציפיות, תכניות וחרדות לשבוע הבא: אני פותח מחר עוד קורס ולא בא לי
אתר השבוע: פייסבוק.. מאכל השבוע: מוזס
נמאס לי כבר!!! אני לא רוצה יותר לאכול המבורגר ביום שישי!!##@5 איכשהו זה תמיד מה שעושים.. התחדשות השבוע: כמעט קניתי סוודר חדש, אבל אמרתי שאני אעשה עוד סיבוב עם אמא לראות אם יש משהו יותר יפה ואז שכחנו לקנות
ספר השבוע: כלום סרט/סדרת השבוע: שאטר איינלד.. נחמד. איך פגשתי את אמא, ופרינג'!#!@% שאלת השבוע - איך נראית החנוכיה שלכם? הממ רגילה כזאתי
מעץ... סופ"ש ושבוע נעים לכולם

למעלה