OTH אני יודעת שזה לא כזה אופטימי...: איך עדיף למות?טביעה או ירייה?
D darklighter New member 3/2/09 #24 יופי עכשיו תקעת את המשחק../images/Emo6.gif../images/Emo190.gif מי לעזאזל יענה על זה? XD אני אשאל משהו אחר- קייל XY או סמולוויל? [או אני לא מאמינה שרוצים לבטל את קייל ]
יופי עכשיו תקעת את המשחק../images/Emo6.gif../images/Emo190.gif מי לעזאזל יענה על זה? XD אני אשאל משהו אחר- קייל XY או סמולוויל? [או אני לא מאמינה שרוצים לבטל את קייל ]
ר רעותוש02 New member 3/2/09 #27 גיטרה שליטה! רק חבל שאני לא יודעת לנגן XDD אם כבר בגיטרות קלאסית או חשמלית?
ר רעותוש02 New member 5/2/09 #35 דם אמיתי שליטה! חוץ מכול קטעי הסקס>< אני אוהבת את דמדומים וזה אבל בדם אמיתי יש יותר עלילה ונפח לדמויות [ראיתי שני פרקים כולה אבל לא נורא XD] אם כבר מדברים על על טבי וכאלה מים קדושים או מלח? XDD
דם אמיתי שליטה! חוץ מכול קטעי הסקס>< אני אוהבת את דמדומים וזה אבל בדם אמיתי יש יותר עלילה ונפח לדמויות [ראיתי שני פרקים כולה אבל לא נורא XD] אם כבר מדברים על על טבי וכאלה מים קדושים או מלח? XDD
T to the end1 New member 5/2/09 #37 מים קדושים../images/Emo47.gif../images/Emo168.gif מחשב או טלויזייה?
O OTH 7 New member 6/2/09 #39 האא.א...טלוויזה אבל.. השאלה היא-בוא ונגיד והיה ניתן לראות סדרות אמריקאיות בארץץ בדיוק כמו ארה"ב(ולא יהי צורך להשיג אותם ב"דרכים מסוימות") לראות בטלוויזה או במחשב?
האא.א...טלוויזה אבל.. השאלה היא-בוא ונגיד והיה ניתן לראות סדרות אמריקאיות בארץץ בדיוק כמו ארה"ב(ולא יהי צורך להשיג אותם ב"דרכים מסוימות") לראות בטלוויזה או במחשב?