כנס חורף 2007 - סיכום

thecanadians

New member
כנס חורף

שלום לכולם, הרגשתי את הדחף העז לשתף את כולכם בחוויה המעולה שזה עתה הייתה לי בכנס חורף. קודם כל תודה לענת מנילביץ', שאפשרה לי בכלל להגעי לכנס חורף הראשון שלי (מעט מפתיע, לי לפחות, אבל נכון). לענייננו, אני, כפי שאמרתי למספר אנשים, קצת דאגתי לפני שיצאתי לכנס. בכל זאת רק יוצאים מהמכינה פעם בשבועיים, וחבל להפסיד את החופש הזה על הקורס המסכן שיש לנו...ומה שגיליתי זה כמה שבן-אדם יכול לטעות... היה לי כנס מעולה. שמחתי מאד מאד לראותי את כל חניכי היקרים והאהובים מהקיץ. שמחתי להכיר את החבר'ה החדשים, והתגעגעתי לאלה שלא יצאו (חכו לנזיפה ממני פעם הבאה שאראה אותכם!). הקורס של השנה מצויין ומדהים, ואני רוצה לתת חלק ניכר מהקרדיט של עובדה זו לצוות הקבוע והנהדר מירושלים - נעה, ענת והגר! (לס"ו או משהו כזה, נכון?) אתה לא שם לב לפעמים לכמה חסרה לך ההדרכה, וכמה שזה היה חלק ניכר מהחיים שלי בשלושת השנים האחרונות. אבל מה לעשות, מתבגרים... למרות שאף אחד לא באמת יכול לעזוב את נוער תל"ם. אז במקום שאני אתרפק על נוסטלגיה, פתרון יותר טוב הוא לצאת לכנס החורף של נוער תל"ם! הלוואי והייתי מגיע למסקנות אלו עוד קודם, זה היה חוסך ממני התלבטיות מיותרות. ני מרגיש שאני חוזר על עצמי, אבל אולי העניין דורש חזרה - היה לי ממש ממש כיף! כיף טהור כזה, שקצת קשה למצוא כמוהו בדרך כלל, אז תודה. תודה לשרון, לצוות הרכזים הנהדר (ובמיוחד מאיה ומוש!), לאהוד - עלה והצלח! וכמובן, שלכל החניכים הנהדים שעשו את הבחירה הנכונה, ויצאו לכנס. בדינמונה. אז שנה טובה,ט"ו בשבט שמח וכל שאר האיחולים שמתאימים לתקופה זו של השנה. ואני מרגיש כל כך זקן עכשיו (מה? 19 זה כבר רגל בקבר... עוד שבוע, יום שבת, ב-20/1...מי שרוצה מוזמן לקפוץ להגיד לי יום-הולדת שמח במכינה). דיויד. נ.ב. אני יותר ממוכן להביא לידי גורמים רשמיים של הפורום את כל 169 התמונות ו-3 הסרטים שצילמתי... אז בנוגע לזה, הכדור במגרש שלכם.

גולדי14

New member
כפי שדיויד עשה כך גם אני אעשה....

אני רוצה להגיד דבר ראשון לדיויד שמאוד שמחנו לראות אותו בכנס... דבר שני אני גם רוצה לשתף.... היה לי כנס מדהים ונהנתי מכל רגע!! הדרכתי את כיתות ו' והם פשוט מקסימים אחד אחד ואני חולה עליהם!!!!! (נכון שהם חנפנים בצורה שלא תתואר) אבל גם כשהם לא חנפנים הם מדהימים... בנוסף היה לי צוות מדהים!! נהנתי כל כך לעבוד איתכם--> מתן
, אלבינה
, שחר
(תדמייני שזה ג'רפה..) ודנה וולף
! אז חבר'ה מי שהיה וגם מי שלא.. תגיבו ותעדכנו... איך היה לכם הכנס?!
ענבר. נ.ב שחר וכל מדריך אחר של צוות ו' שמתם
שהחניכים שלנו רק בכיתה ו' והם ממש חרמנים?!

לענבר?@#?@!#$?!23$?23$?@!$?%

היי זה דין הייתי צריך לעשות את כל ההרשמה המפגרת הזאת#$%#%^@$%^@# בשביל לכתוב לך תגובה. חרמנים?!?!!??!?!!??!!?!? חחחחח כע זה אנחנו. חנפנים2#?!@?$!#?$Q#?$ מי חנפנים!@?!?#!@?#!@#?$!#?$ אנחנו. XD אוהב דין והיה ממש ממש ממש ממש כיף

גולדי14

New member
דין,

אני מאוד שמחה לשמוע שנהנת..... אני מקווה לראות אותך שוב בטיול הקרוב שיהיה (בינתיים נראה לי שזה טיל פסח..) ושתדע שאתם מאוד חנפנים אבל זה בסדר.... אני אוהבת אותכם עם החנפנות אבל אני אוהב אותכם גם בלעדיה בדיוק באותה מידה!! נתראה ושמחתי לשמוע ממך.
ענבר.

היה מעולה =]

היה כנס מעולה=] לפי דעתי אפילו בין ההכי טובים שהייתי בו ! דנה הקורסניקית

nitram

New member
אהלן וסהלן!בזכות הכנס נשארתי בבית

ולא הלכתי לביצפר!! חיחיחיחיח תלם שולטים! אני מרטין מקהילת נהריה! והיה לי ממש כיף בכנס הכרתי הרבה אנשים חדשים ומאגניבים בשיכבה שלי אחלה פעילויות מעניינות אחלה מדריכים ומדריכות הכרתי את דיוויד המגניב וגם את מאיה שדומה לאסופית והגר הייתה ממש חמודה(למרות שניראה לי שהיא לא זוכרת אותי בכלל, אבל נאבר מיינד) וכמובן הראל!!! שתמיד כיף ליראות אותו מחדש כי הוא אחלה בנאדם ואחלה מדריך!! טוב לאחר התחנפויות רבות: חשוב לי להגיד במיוחד לצוות ההדרכה שהכנס הזה שיכנע אותי לגמרי שאני באמת רוצה להיות מדריך בתנועה הזאת...!! אז נתראה בפסח מרטין

באמת היה כנס מדהים!

אז קודם כל דייוי- אתה לא באמת צריך להודות לי, אני ממש רציתי אותך שם ואתה היית חלק מאוד גדול מהכיף שהיה לי! הכנס באמת היה מצויין! הקורס הזה הוא פשוט מדהים!! (כפי שכבר אמרתי רבות בעבר!) והיה ממש ממש ממש כיף לראות אותם במתכונת ארצית ולהעביר תוכן שהוא באמת קורס! (חח כל השיחת סיכום הם התלוננו שחרשנו להם על מנהיגות) אני פשוט אוהבת את כל החניכים שלי אחד אחד! היו כמה תגליות משמעותיו ביותר בכנס הזה: 1. אריאל צ'ין נבחר על ידי הקורס למנהיג (התחרות שלו הייתה אדון שוקו, פאפא דימה וגנדי...) 2.וכמובן למדתי מוטו לחיים: כאשר בספק- הצלף גמד עם קליפת בננה ועכשיו לתודות: תודה רבה לשרון (מדהימה אחת!) ולאוהד - ממש שמחתי להכיר אותך! וכמובן תודה רבה לצוות המדהים שהיה לנו -הגר דייויד ומיה ו-מוש (נעה חסרת לנו רבות!) אוהבת את כולכם ענת נ.ב דייויד אתה חייב לפרסם את התמונות ובקרוב!

גמאני נשארתי בבית =]

מרטיני =] היה כ"כ מצחיקק =) גם אני חושבת שהיו אחלה מדריכים (דויד והגר שלא ראיתי חצי שנה כבר. . . =\ ואת מאיה שבאמת דומה לאסופית למרות שכולם אומרים שלא =] ) והיו ילדים ממש חמודים למרות שאת רובם הכרתי מחווי"ה או ממפעלים ארציים אחרים ...! אהמ אהמ מרטיני וענבלי...חחח אבל ישלי שאלה אחת : למה בדימונה? כאילו באמת אחלה אכסניה והכל אבל זה כ"כ רחוק לקח לנו איזה 3 שעות להגיע! =\ ניפגש בטיול פסח ומקווה שלפני =] דנה.

למעלה