יום שלישי

How I Disappear

New member
84 בפיזיקה !!! ../images/Emo13.gif

שעה ראשונה- פיזיקה, הוא פתר את המבחן ומזל כי לא עשיתי שיעורים שעה שנייה= תנ"ך, היה סבבה שעה שלישית ורביעית וחמישית- מתמטיקה, לא עשיתי שיעורים והיא בדקה אז שיניתי את המספרים של שאלות אחרות למספרים של השאלות שהיא נתנה והיא רשמה שהכנתי ! XDDD ואחרכך היה אמור להיות רובוטיקה אבל היא שיחררה אותנו אז זהו ... מחר מבחן בספרות ועדיין לא התכוננתי אבל אני עודמעט אחרוש

hadarinke

New member
חחחחח קוסס-

זה לא כוסס?:-O וואי תמיד המורים אומרים שיש לי פוטנציאל אבל אני לא משקיעה, ואז שיוצאים אמא מתחילה עם ההתקף הידוע: "זה הכל בגלל המחשב, בשביל מה אני משלמת לך על שיעורים פרטיים? מעכשיו ת לומדת כל יום שעתיים!!! בלה בלה בלה שובאפ שובאפ."

How I Disappear

New member
חחחחחחחח

צודקת לגבי הכוסס
גמלי ההורים לפעמים אומרים שאני יושב יותר מדי מחשב ובלה בלה אבל למזלי עכשיו יש לי תירוץ טוב- אני אומר להם שאני לומד כל היום למבחנים ועבודות ואני בקושי נמצא על המחשב בינתיים הם לא אמרו כלום אז עדיין לא השתמשתי בתירוץ
אני חושב שיהיה בסדר באסיפת הורים כי ת'כלס קיבלתי ציונים טובים חוץ מזה שיש לי 0 בספורט כי לא באתי לשיעורים אבל אני אדבר איתו ובטוח הוא יעשה לי מבחנים אז זה בסדר וגם קיבלתי 19 במחשבים אבל ההורים יודעים אז סבבה

PerfectSP

New member
חחחחח../images/Emo6.gif ../images/Emo190.gif

אני תמיד הייתי מפספסת את האסיפות הורים ולא הולכת בסוףXD היה יוצא שמקסימום הגעתי לאסיפת הורים אחת בשנה

PerfectSP

New member
כן,אז במקרה הטוב הייתי מגיעה לאחת בשנה ../images/Emo190.gif

וגם זה היה שנוי במחלוקת ^^ אבל כאילו כל שנה חסר לי הדו"ח הזה של רבעון כלשו

גם שלנו. ואני ממש מפחדת האמת.

בעיקר ממתמטיקה. המורה בטווווח תרצה לדבר עם אמא שלי

pRimaVeriTaVIV

New member
מבחן במדעי החברה ><

שעת אפס: מת'. אוח, נמאס לי לקום מוקדם יותר
שעה ראשונה: היסטוריה. חעחע היא נתנה בשיעור הקודם עבודת הגשה והכנתי, לא יודע עד כמה זה טוב אבל לפחות היא לא תרשום שלא עשיתי שעה שנייה: זה"ב. פשוט מקצוע מיותר, אני לא מאמין שהיא באמת עושה מבחן בזה
שעה שלישית: היה אמור להיות ביוטכנולוגיה, שבוע שעבר המורה אמרה שהיא לא תהיה כל השבוע אז היה אמור להיות שיעור חופשי. בלי להודיע ובלי להגיד לנו כלום הקדימו את המבחן במדעי החברה שהיה אמור להיות בשעה שישית, אז לא הספקתי ללמוד
לא שכזה אכפת לי, אני רק רוצה לא להיכשל ויותר מזה על הזין שלי
המורה הזאת כל כך חושבת שהיא עושה לנו טובה, כל הזמן חופרת שאחנו כיתה חברתית ומיועדים למקצועות חברתיים (אני שובצתי לכיתה מדעית
וגם המדעיות לומדות מדעי החברה) ושאנחנו לא מקשיבים ובסוף שנה נתחנן אליה, ואני אומר: ע-ל-ק!!!!!!! זונה. שעה רביעית-חמישית: מת'. עדיין לא החזירה מבחנים
והתחלנו אי שיוויונים עם שברים עם משוואות ממעלה שנייה
ואז הבבבבבבבביתה

למעלה