יום שבת

גם אתה מגהץ?

זה נשמע לי מזה פריקי הגיהוצים האלה
מה קרה לניקובים הישנים והטובים. ובאמת זה נורא, פתאום יום שני, יום ראשון, לפחות ביטלו את המשחק של יום שישי... זה גם היה נורא.

sky darkens

New member
לא, אני לא מגהץ.

אני נוסע לכל משחק בית. ולהרבה משחקי חוץ. פשוט אני נוסע עם חברים של אחי הגדול ועם אחי הגדול, והם טסו לתאילנד... סה"כ פספסנו משחק אחד... מחר הוא חוזר ויאללה. D:

LadyFlame123

New member
היה כזה כיף אתמול!!!../images/Emo13.gif../images/Emo123.gif

הלכנו לחברה וממנה נסענו למועדון. יומולדת לכמה חברים. אז סגרו את המועדון בשבילנו
בהתחלה הלכנו לשתות לאיזה שעההההה ואז כשחזרנו היה מזרחית
..לא שזה כזה נורא, פשוט לא מתחילים עם מזרחית. אחרי זה המוזיקה התחלפה והיה ממש שווה! לרקאת הסוף היה באטל..כולם עמדו במעגל וזוגות התחרו או משו
. כזה גדוללללללללל אמרו לי שאני רוקדת נורא יפה.ועוד כמה דברים
כיףכיףכיף חפרתי. היום פנוי.

Snow fairy

New member
lalalalalala

קמתי בבוקר, שתיתי תה, שלחתי את המסמכים לאזרחות הגרמנית אחרה"צ מתמ' עם פיצ והדרו ובערב סבאסבתא:]

מממ

אתמול יצאנו בלילה. היה נחמד, אבל בחלק מהזמן קצת מבאס. אני מרגישה שהחמצתי משהו.. חזרתי לבית ב4, הלכתי לישון ב5 וחצי בסלון [ככה זה כשמתלטים לי על החדר] קמתי ב12, ראיתי סרט, דניאל באה אלי ועוד מעט אוכלים.. נקווה להמשך יום יותר טוב..
אני מרגישה כאילו יש לי משהו על הלב =\

ויוה אוחנה!

אני מתכונן למשפטים... ב-19:30 אנחנו מול הערבים...רדיוס מזד**ן (נו אני יודע שזה לא רדיוס...)

noyy

New member
אמ

העירו אותי ב4 לפנות בוקר.. חשבתי שזה 4 אחה"צ כי כל הבית היה מואר, אז קמתי מהר ובאתי ללמוד למבחן. ואז פתאום ראיתי שבעצם חושך בחוץ, אז התקשרתי ליובל והוא אישר שזה 4 לפנות בוקר :$ חזרתי לישון, קמתי ב1 בצהריים בערך. סידרתי את הארון עד עכשיו, עכשיו אני זזה ללמוד לביולוגיה ובערב אולי נצא לביג עם אמא

L i O r K u S h

New member
היה כיףףףף אתמול!../images/Emo189.gif

הרבה זמן לא רקדתי. חבל שהדי.ג'יי היה מאעפן...מתחיל בסגנון מסויים ויושב עליו מלא זמן.. היה מלא מזרחית שנמאס אחרי שני שירים או משו. כשהגיעו השירים הנורמלים היה כיף
מצחיק שראינו מישהו מהיסודי חחח והבאטל היה מגניב. ובלי שום קשר.. פעם בשבוע. זה כואב.
ונמאס.

dcohn

New member
שמחה שנהניתן../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

רציתי לבוא=\ אבל נהניתי בכל זאת, כל כך!
פעם בשבוע? כואב? נמאס? מהמהמהמהמהמהמהמהמה??

B a m b o o k

New member
קרררר לי!

אבל מזה שווה כשלא יורד בכלל גשם?
ארוחת שבת רועשת במיוחד. דודים וכאלה. הלכתי לחברה ללמוד למבחן בספרותץ סיימנו תוך שעה ואז סתם ישבנו ודיברנו. היה נחמד. מלא זמן לא דברתי איתה ככה
ב5 חזרתי הביתה ועוד מעט הולכים להצגה

sky darkens

New member
לא רוצה להכשל. ../images/Emo10.gif

הלכתי בבוקר לעשות שעתיים שיעור פרטי במתמטיקה אצל ילד מהכתה שלי (איזה לא נעים.) הילד פשוט גאון... הצלחתי ממש טוב והוא בקושי עזר. ואז שניסיתי בבית לא הצלחתי כלום. סעמעמק. הלכתי ליעל עם מאיו ולא עשינו כלום, כמו כל ה3 ימים האחרונים. מחר מבחן ואז דו"ח עם שחר ואז משחק!
יום טוב. ובהצלחה לי מחר.

שרון710

New member
|כותרת|

ווואיי היה ענק אתמול באדיר מילר!
הוא אחד המצחיקים
כל המופע זה אילתורים. אני מתה על זה
היום קמתי באיזה 10:S ואז כל היום הכנתי ת'מיליון תרגילים שהביאו במת'. ואפילו לא סיימתי. לא נורא, אני מצליחה לפחות!
אח"כ הישרדות
נועם החתיך
אמן הוא יחזור לג'יבארו

איזה. דבר. הזוי.

כל היום לא עשיתי כלום חוץ מלראות טלוויזיה ולהיות על המחשב כי לא היה לי מה לעשות. אחה"צ הלכתי לסבא וסבתא, ושאני יושבת שם מתקשר אלי פתאום מישהו שלא דיברתי איתו שנה, אומר לי שהוא לא שכח אותי ושהוא מגעגע... שהוא התגייס, והוא רוצה שניפגש. אמרתי לו שנדבר על זה כבר....רציתי להגיד לו שיש לי מישהו אבל זה לא הכי הלך כי הוא לא ממש נתן לי לדבר
טוב, נראה כבר מחר.

אימה גולד דיגררר

היה כיף השבת:] בערב יצאנו לסניף.. הייתי הרבה עם הבנות. חע נועה לא הגיעה:p היה נחמד ואז ישנתי איזה 10 שעות. שיו זה לא קרה הרבה זמן אח"כ התחלתי לקרוא משאלה אחת ימינה, נראה טוב בינתיים. חוץ מזה שממש מציק לי לקרוא ספרים ממש פוליטיים ואז היפה שלי הגיעה
היה כזה כיף לדבר איתה.. חודשיים לא נפגשנו בערך!! ואמרו לי שהתאפרתי יפה השבת:p

Anni Lupu

New member
מיונים למשלחת לארה"ב

הייתי בסופ"ש במיונים תנועתיים למשלחת לארה"ב מטעם הצופים. היה כ"כ כיף! אבל שברתי את היד...

למעלה