יום רביעי

../images/Emo11.gif

בגלל שביום ראשון הוסיפו לנו שעתיים לשון התחלתי ב10. היסטוריה- הוציאו אותי מהשיעור לשיחה על איזה מקרה אתמול[תלמיד, לא מבית ספר, זרק למורה למתמטיקה את המחברת
] קיצר ניסיתי להתחמק מזה וזה לא הלך.המנהלת הכלבה השוותה אותנו לנאצים!![היא אמרה שמישהו אמר משפט בשואה "במקום ששורפים אנשים שורפים בני אדם"- והשוותה את זה לסיפור שלנו
] ספרות- המורה הזו ממש מתעבת אותי, אבל היה מצחיק. והברזתי משעתיים חשמל, כי אף אחד לא נשאר

DevilGirl92

New member
יום ארוך, יום חופר..

כל שעה נראתה כמו 10 שעות כמה פעמים נרדמתי לשנייה והערתי את עצמי ככה זה כשלא ישנים מאתמול בבוקר...

How I Disappear

New member
יום מצחיק ../images/Emo6.gif

שעתיים ראשונות היה ספורט והברזתי אז הלכתי לבניין אחר [ששיך לבצפר] וישבתי במדרגות כזה ואז אחרי שעברה השעה הראשונה, ילדה מהכיתה שלי גם הבריזה [היא הגיעה מאוחר אז היא כבר הלכה על זה עד הסוף] והיא עשתה שיעורים ואני שיחקתי במחשב XD אחרכך היה שעתיים מבחן באנגלית, אחד המבחנים הקלים !!!!! כולה פרסנט סימפל ופרוגרסיב, אנסין, ומילים ותיאור !! היה ממממממש קל ! אחרכך היו שלוש שעות מתמטיקה ואז הלכנו הביתה ... מחר בוחן במתמטיקה ושבוע הבא מבחן במתמטיקה !!!

hadarinke

New member
איזה יום עמוווווס../images/Emo178.gif

יומגמה- שלוש שעות על המחשב, שלוש שעות חדר אדריכלות. הביתה. ללכת לקנות סווצ'רים של בצפר. ללכת לתלות כביסהXD ללכת לשופינג עם אמא! לאכול פיצה. ללמוד לאנגלית וש.ב במטמתיקה. לישון סופסוף.

pRimaVeriTaVIV

New member
יום מחויבות אישית ../images/Emo3.gif

בערך שעה חפרו לנו על זה בכיתה, אחרי זה הלכנו לאולם תקשורת וראינו מיני-הרצאות של כל מיני נציגים מכל מיני עמותות, בערך שעתיים, ואז חזרנו למסדרון, ושמו שם דוכנים של חלק מהעמותות, אני אישית לא נמשכתי לשום דוכן
אחרי כל זה חזרנו לאולם תקשורת וראינו הצגה שהקאסט שלה בעצם בנוי רק מאנשים מפגרים, זה נקרא כנפיים או משהו כזה בסופו של דבר בחרתי בעדיפות ראשונה להיות מרכז מחויבות אישית, לפי מה שהבנתי זה בעצם לעזור לרכזת של הפרויקט שהיא גם במקרה שכנה שלי
עדיפות שנייה נוער מכבי, עוברים איזושהי הכשרה והולכים לעבוד בקופ"ח מכבי
אני ממש לא רואה את עצמי משתלב בכל שאר האפשרויות הדלילות שהיו... אם אני לא טועה, זה לא היה ממש בחירה סופית אלא משהו התחלתי ואפשר להתחרט.. הכי חשוב
: במקום להתחיל ב7:30 התחלתי ב8:00, במקום לסיים ב14:10 סיימתי ב12:30
ממחר מתחילות התורנויות ניקיון
אם אני לא טועה משעה שלישית (כולל)-מראים כרטיס תלמיד ומקבלים מטאטא ויעה
מנקים כל היום ויכולים לא להיכנס לשיעורים
אני ועוד חבר ביקשנו מהילדה שהייתה אחראית על זה שתשבץ אותנו ביחד, יותר מאוחר הזכרנו לה והעמה אמרה שהיא כבר נתנה את הרשימה
אז יום אחרי זה ביקשנו מהמחנכת והיא שכחה את הרשימה
אז היום ביקשנו וכבר היה קצת מאוחר מדי
אז היא אמרה שנבקש מהילדים שאיתנו להתחלף ושנשנה את זה בלוח.. שובצתי ל13/11
שזה יום חמישי-היום שאני הכי שונא חוץ מיום רביעי! וגם היום הכי ארוך חוץ מרביעי (ושלישי שזה אותו מספר שעות
) חפרתי

ShirBesser

New member
כן, זו תנועת נוער של בני נוער וילדים עם פיגור

שכלי וצרכים מיוחדים... הייתי אמורה להתנדב שם השנה במסגרת המחוייבות אישית אבל בגלל שאני מדריכה (חוסר זמן...) אז וויתרתי על זה. http://www.krembo.org.il/

למעלה