חדשה

someone100memet

New member
../images/Emo182.gifחדשה

ויש לי שאלה... עוד לא קראתי את הספר השישי, אבל אני בכל זאת רוצה לדעת... מי זה הנסיך חצוי הדם?

someone100memet

New member
שאלה

זה בסדר שפתחתי הודעה חדשה? אמממ... רציתי לשאול, אם יכולים לעזור לי... מישהו קרא פה הארי פוטר? אני חייבת למצוא שם קטע שבו הארי נכנס למשרד של המנהל ואומרים שם את ססמת הכניסה למשרד...אולי מישהו זוכר? אם תוכלו לתת לי את העמוד שזה נמצא בספר, או לפחות את שם הספר, אני מזה אודה לו... מקווה שאני אכן בפורום שזה השאלות ששואלים...

מאיזה ספר?

הארי נכנס פעמים רבות לחדר המנהל, אבל יש 6 ספרים, אם אתן לך עמוד את צריכה לדעת איזה ספר נכון? ומשנים לפעמים את הסיסמא מפעם לפעם. אני זוכרת שהוא מגיע לחדר המנהל בספר 2 בספר 4 בספר 5 ובספר 6 ויתכן שיש גם בעוד ספרים. אנסה לחפש לך בספר 4 שנמצא כרגע לידי... אבל קודם תגידי אם זה מתאים לך ספר 4...

someone100memet

New member
תודה

אני צריכה קטע שבו מתארים את הפסל של החיה שיש בכניסה למשרד... אבל תודה

לדעתי זה מופיע בספר השני

וכרגע אין לי את הספר, כי הוא בהשאלה... אז מעבירה את זה למשתתפים אחרים. רגע - אבדוק ברביעי אם יש תיאור אהה בספר הרביעי יש תיאור מועט בעמ' 527 (את צריכה ציטוט או שזה מספיק?)

someone100memet

New member
לא...תודה רבה,

יש לי את הספר אז אני אראה לבד... פשוט התערבתי עם מישהו לגבי הקטע הזה... מזה עזרת לי! תודה!

the ror

New member
יש בספר השני שהססמה קרמבו...

ובספר הרביעי שהסיסמה מקקים מצופים(לא בטוח) וזה כל מה שאני זוכר...

someone100memet

New member
עוד משו קטן

יש איפה שהוא תאור של הפסל עצמו שעומד בכניסה למשרד? רשום מה הוא? איזה חיה זו? אני יודעת שהשאלות האלו מפגרות לאללה, אבל חשוב לי...

../images/Emo11.gifמישהו מהספר ה- 6

חבל שנגלה לך, תקראי (עוד מעט זה יוצא בעברית) ואם בסוף הספר לא תדעי מי זה נגלה לך. ברוכה הבאה
תזהרי מספוילרים שמסומנים כך

someone100memet

New member
טנקס...

יש לי את זה כבר באנגלית אבל הפרק הראשון כל כך משעמם שלא כל כך בא לי לקרוא... לפחות תגיד/י באיזה חלק של הספר זה? (התחלה,אמצע,סוף) שאני אדע מתי אני אגיע לקטע הזה... אני לא מתכוונת לפתוח באמצע הספר ולראות... פליז!

למעלה