הפרק היומי

i love gina

New member
כן, בהחלט פרק נחמד- ובכלל שבוע טוב

עבר עלינו בימ"ח... מה היה לנו? ניקולאס הועף סופית על ידי קייט, לא לפני שויקטור גילה על הרומן המלוכלך... אריק גילה את עברה המפוקפק של ניקול, פיליפ הציע לקלואי לצאת לנשף, האם זו ההתחלה של ידידות נפלאה? מימי ובל השלימו... שבוע מלא מאורעות... לא רע בכלל... אגב- ההערה בקשר לשון- נכון.. משחק אותה תמים, אבל אל תשכחו שהוא לקח חלק מההתערבות שהוא כל כך התנגד לה..

Caeser

New member
ראיתי מוקלט...

היה ג-ד-ו-ל! קייט שיחקה אותה! ידעתי שבלי הניקולאס הזה היא תחזור להיות מה שהיתה- וזו הקייט שאנו אוהבים! קראתי איתה באיזה ראיון ששאלו אותה לגבי כל ה"קייט-פייטס" שהיא משתתפת בהם, והיא אמרה שהם מאוד נהנות לעשות את זה כי הן יודעות שהצופים מאוד נהנים. כן ירבו "קייט-פייטס"! גם שאר הפרק היה גדול. במיוחד העוויתות של ננסי כשהיא איימה על הטינס. כל הפרק צחקתי. גם כשפיליפ אמר לה "ביי מיסיס ווסלי" ופתאום היא משכה אותו עם הפרצוף הזועף שלה היה גדול! מתי כבר הנשף הזה??? עוד כמה אפשר לחכות כשכל הזמן הם רק מדברים על זה?

i love gina

New member
ספוילר

יום שלישי-רביעי רשמית יתחילו החגיגות... לפי מה שהבנתי משרשור אחר... (או שזה השרשור הזה?)

Caeser

New member
אם אתם אוהבים את ה"קאט-פייט"

של קייט עם כל העולם. אז מצורף פה לינק של הרבה כאלה: קייט עם אוסטין, עם לוקאס, עם ויויאן (קלאסי), עם טוני דימרה, ויש שם גם כאלה של העתיד. הכי אהבתי שם את הקייט-פייט עם סמי (נמצא שם בשישה חלקים). זה שודר לפני הרבה שנים ויש קטע נחמד: Kate: I have the proof sami. sami: proof? what proof? kate: I thought you'll never ask...(מבט זדוני)

soapsfan

New member
הנה

http://forms.real.com/real/realone/realone.html?dc=221220219&type=dl_rp10_2&beta_bypass=true&bbits=true&&pp=realone&src=021904realhome_1_3_1_1_1_1,021204r1cp_home_dl_rp10_2

i love gina

New member
אחלה, תודה- סוףסוף אני אוכל לראות

קטעים מהסדרה כמו בנאדם... הרוב הולכים עם המדייה פלייר... היחיד שיש לי בינתיים

Caeser

New member
שכחתי להגיד

שבשביל לראות את הוידאו צריך QUICKTIME PLAYER...תהנו!!!

i love gina

New member
אתר סרטונים- משהו סנטרל.. ספוילר

וווווואווו....... מצאתי את האתר הזה, הבנתי שהוא די מוכר, יש בו משהו כמו 100000000 סרטונים מכל העלילות... ראיתי כמה עם קייטים , עם הטינזים למיניהם... אבל הכי עניין אותי , זה ההחלפת תינוקות!!! היה שם בערך 100-150 סרטונים על כל העלילה, וכל הרגעים היפים... וראיתי את הכל!!!!!!!!!!!!! מהרגעים הראשונים, עד הרגע שלקסי מגלה, ועם המסיבה שהיא מתכננת להפוך את הופ לג'ינה- ועד הגילויים שכולם גילו שג'ון הוא האבא... ועד שמגלים שבו הוא האבא... ושרואים את לקסי המשוגעת מנסה לחטוף את התינוק 'שלה' חזרה... אני פשוט לא מאמין איזה שנתיים אני הולך להפסיד!!!!!!!! בצדק הם אמרו בתחילת כל פרסומת: "שנתיים של בנייה הובילו לסיפור העלילה הטוב ביותר..." בצדק!!!! אוף... damn that army for taking me for 3 years...כל כך הרבה פרקים אפשר לראות בזמן הזה...

rockchick5

New member
מה??

אממ... מה הכתובת?..
ובקשר לצבא... אייממ מצטערת..ידרשו הרבה קלטות אה? (אתה לא מתכוון להקליט??)

i love gina

New member
חחח.. לא, ממש לא... אני פשוט יעבור

תהליך גמילה, הוא הולך להיות קצת קשה קשה... אבל נתגבר...

הצבא לוקח את הדבר הכי חשוב לי../images/Emo14.gif

את הסידרה שאני חייה איתה כבר כל כך הרבה זמן והפכה לחלק מהחיים שלי! אני הולכת להפסיד את הדבר הכי יפה שיש...ואין לי אפילו אפשרות להתנגד!
שמתי שיר שאהוב עליי! בשיר הגבר אומר את שבועת החתונה שלו לאישה ואם תשמעו את המוזיקה יחד איתו, תחשבו כמוני, שזה שיר מדהים!! כדאי להוריד אותו!!! ד"א זה השיר ששר בו להופ לפני אחת החתונות שלהם ושהיה רקע להרבה מונטאז'ים של "דה באסט מומנטס - אוף בו אנד הופ" Give Me Forever (I Do) - by John Tesh Looking out I see And I know just how much you´re a part of me I see you and I, together in life So there´s nothing I wouldn´t do, To make you my wife. (Chorus) Won´t you give me forever to show all of the love I have here for you. And if you give me my reason for living To love you, I love you, I do. Whoo... With this ring i´m bound And I´ll promise that I´ll never let you down. To family and friends and the Lord up above. I will swear I´ll be true to you, And give you my love. (Chorus) Won´t you give me forever to show All of the love I have here for you. And if you give me my reason for living To love you, I love you, I do.

הצבא לוקח את הדבר הכי חשוב לי../images/Emo14.gif

את הסידרה שאני חייה איתה כבר כל כך הרבה זמן והפכה לחלק מהחיים שלי! אני הולכת להפסיד את הדבר הכי יפה שיש...ואין לי אפילו אפשרות להתנגד!
שמתי שיר שאהוב עליי! בשיר הגבר אומר את שבועת החתונה שלו לאישה ואם תשמעו את המוזיקה יחד איתו, תחשבו כמוני, שזה שיר מדהים!! כדאי להוריד אותו!!! ד"א זה השיר ששר בו להופ לפני אחת החתונות שלהם ושהיה רקע להרבה מונטאז'ים של "דה באסט מומנטס - אוף בו אנד הופ" Give Me Forever (I Do) - by John Tesh Looking out I see And I know just how much you´re a part of me I see you and I, together in life So there´s nothing I wouldn´t do, To make you my wife. (Chorus) Won´t you give me forever to show all of the love I have here for you. And if you give me my reason for living To love you, I love you, I do. Whoo... With this ring i´m bound And I´ll promise that I´ll never let you down. To family and friends and the Lord up above. I will swear I´ll be true to you, And give you my love. (Chorus) Won´t you give me forever to show All of the love I have here for you. And if you give me my reason for living To love you, I love you, I do.

soapsfan

New member
הנה הכתובת

http://www.dayscentral.com/media/ זה בעיקר פרסומות שונות,אבל יש שם גם קטעים שונים מהתוכנית,מטקסם שונים וכו'

למעלה