הפלגת
LM

עונה לפי הסדר

א.זה היה בתחרות וכולנו היינו במתח מי יזכה ונתנו לסלבס גם להיות השופטים כי אלו שזכו -זכו בטיסה נוספת לחחו"ל והם היו צריכים להרים מופעים ב. לרוב היא היתה עם לבן וזרוקה ג.היינו שיכורים טילים ועייפים שם-כולם!! ד.אולי שנה הבאה ...אבל היא בטח לא תהיה תחשבי באיזה שוק הייתי שראיתי אותה שם

אני מתארת לעצמי

ואיי היא כל כך מקסימה... אני יצאתי להפלגה בדיוק שבוע לפניי והייתי בטוחה שאח שלי איתה על האוניה מה שהתברר כטעות בסוף אבל לא משנה... לא נורא... בטח הייתי עושה פאדיחות אז אולי עדיף ככה

../images/Emo113.gif

אל תשאלי איזה פאדיחות אני עשיתי !!פשוט לא הפסקתי להיות סטוקרית שם וכן-באמת היתה עוד ספינה שיצאה באותו יום ספירתי כאן אז איך פתאום ראיתי אותה על אותה ספינה !!ועל השוק שהייתי בו ולא יצאתי ממנו במשך שלושה ימים

סטוקרית זהו שמי השני

ובחיים לא הייתי כזאת... רק הבחורה הזאת הצליחה להוציא מתוכי את היציאות הפקאציות המפדחות האלה אבל אני לומדת.. למדתי שלידה עדיף שאני אשתוק כל עוד אין לי משוה מועיל להגיד
והולך לי דיי טוב תאמת... |לירון נחבאת את הכלים|

אנשים-אני מקווה שאהבתם

ואל-תשכחו את אלה לא אני קיבלתי זה מהמארגנים של ההפלגה תהנו המון!!!

../images/Emo13.gif

אני לא תסרוק אני תסרקי ... בחורה כאילו ... כן-הייתי איתה בהפלגה לפני חודשיים וחצי -זכיתי מטעם סיגריות L.M זאת היתה הפלגה של שלושה ימים סיפרתי על זה כאן

bזוהר

New member
חח ממ אולי מספיק לעשות../images/Emo12.gif

על כל דבר שמישהו לא מהפורום כותב? עובדה שזה לא הזוי. אם קצת היית חושבת היית גם שמה לב... זה כבר מאוס!

זכותי לעשות פרצופים../images/Emo4.gif../images/Emo19.gif

וזה לא מזלזול של מה שכתוב
זה סתם בצחוק כי לא רציתי לכתוב משהו לא היה לי מה

למעלה