גימיק

snapis

New member
../images/Emo182.gifגימיק

טוב אז קראתי פה את כל הגימיקים שהיו ויכול להיות שהגימיקים שלי היו דומים במקצת לשלכם אז עם אני חוזר על משהו אני מתנצל מראש
רעיון ראשון: שמישהו היתחפש לאריק שרון והיסתובב באיזשהו מרכז של עיר (הינו אמורים לעשות את זה אצלנו (רחובות) אבל הגשם הרס) ויתחיל לדבר עם אנשים ויגיד להם למה כדי להם להצביע לו ובדרך זה שהוא יגיד את ההשגים שלו בתור ראש ממשלה (כמובן שהם השגיעים גרועים) זה רעיון ראשון
רעיון שני: לעשות כמו בתוכניות בליינדט שיש נגיד את אריק בתור הליכוד מצנע בתור העבודה ויוסי בתור מרצ ויש מישהו שיחק את העם שצריך לבחור. כל אחד מהמועמדים יגיד מה הוא עשה בשביל העם. וזהו ממש הרעיון הזה לא גמור ממש אז עם יש לכם הצעות דעות או כל דבר אחר אשמח לשמוע

הנה גימיק מבית היוצר שלי... ../images/Emo13.gif

שמונה, עשרה, או אפילו עשרים (תלוי כמה יבואו) אנשים מסתדרים בשתי שורות, שוות או לא שוות, לא משנה. בצד אחד עומדים נפגעי המדיניות הכלכלית, כאשר הם מחזיקים שלטים גדולים שעליהם נכתב מי ומה הם: אמהות חד הוריות, נכים, חיילי המילואים, מובטלים, תלמידים במערכת החינוך, תושבי עיירות הפיתוח, וכו´ מולם יעמדו יקירי הממשלה והמדיניות הכלכלית- מתנחלים, חרדים, בעלי הון, ראשי המאפיה הישראלית, וכו´ נפגעי המדיניות יחזיקו בידיהם מעט כסף, מישהו מחופש לשרון יבוא ויעביר אותו מידיהם לידי יקיריו. מישהו נייטרלי יחזיק מגאפון ויזמין עוברים ושבים לבוא ולראות את המדיניות הכלכלית של שרון.

הרעיון הראשון ציני מדי.

הוא ייצור בהכרח אנטגוניזם... אני מתנגד לו. אבל השני הוא נהדר, ניתן פשוט להקים מעין תיאטרון רחוב שיעלה את התסריט באופן מחזורי מספר פעמים מול הקהל המתעניין שיתאסף סביבו. רעיון נוסף - אפשר לחלק פליירים שנכתב בהם: "אז מים יש מספיק... מה עם ביטחון? חינוך נאות לילדינו? צדק חברתי?" וכו´... לאחר כל אחת מהשאלות נכתוב מה מרצ עשתה בתחום. מה דעתכם?

למעלה